PonukaByvania.sk

Naše príbehy

Predané! Bez inzercie...

Zavolal mi klient, že potrebuje súrne predať svoj dvojizbový byt v Ružinove. Hneď som si spomenula na sympatický mladý pár, ktorému sme v tom čase práve hľadali bývanie presne v tejto lokalite. Máme totiž vlastnú databázu kupujúcich, ktorým pomáhame s hľadaním ich vysnívaného bytu či domu. A tak som sa s klientom stretla, pozrela som si byt a spomenula som mu nádejných kupujúcich. Hneď sa potešil, pretože času nemal veľmi nazvyš, predaj mu ponáhľal.

Potom som zavolala záujemcom a porozprávala im o tomto byte. Už na prvé počutie sa im veľmi pozdával, preto sme si rovno dohodli obhliadku. Keď som im poukazovala byt a podrobne o ňom porozprávala, nadšenie kupujúcich neutíchalo, práve naopak. Do bytu sa skutočne zamilovali. O kúpe sa rozhodli ešte v deň obhliadky. A tak sa nám podarilo byt predať ešte predtým, ako sme ho stihli nafotiť a zverejniť inzerát na realitných portáloch...

Dobrá rada nad zlato

Prišiel mi mail s prosbou, či by sa u nás nenašiel nejaký skromnejší jednoizbový byt niekde v blízkosti centra. Dohodli sme si s klientmi stretnutie. Išlo o mladý pár, ktorý chystal onedlho svadbu. Sadli sme si spolu a postupne mi porozprávali svoje predstavy o vysnívanom bývaní.

Keďže išlo o mladých ľudí, ktorí plánovali v budúcnosti rodinku, navrhla som im, či sa nechcú poobzerať radšej po nejakom trojizbovom byte. Jednoizbový by im teraz síce stačil, ale po roku – dvoch by sa už museli začať obzerať po niečom väčšom. Ukázala som im viaceré ponuky – jednoizbových, ale aj trojizbových bytov. Tri z nich ich zaujali, tak sme si dohodli obhliadky.

A výsledok? Napokon si vybrali trojizbový byt v Dúbravke, kde mali na dosah kompletnú občiansku vybavenosť, po ruke detské ihriská i škôlku. Táto lokalita bola ako stvorená pre príjemné rodinné bývanie. Klienti boli veľmi spokojní a ďakovali mi, že boli ušetrení od neskoršieho ďalšieho hľadania nového bývania a následného sťahovania.