PonukaByvania.sk
BEREC Ivan, Ing.
 0905 303 100  BEREC-ZVNC-PonukaByvania.sk
Majerníkova, 4 izbový byt, 128.8 m2
"Ponuka Bývania zanechala dobrý dojem, vybral by som si ich aj znova. Pán Berec bol profesionál, je veľmi spoľahlivý, chodí načas, načas dáva informácie. Bola to skvelá spolupráca. Najviac sa mi páčila spoľahlivosť a  pripravenosť. Keď prišli záujemcovia, maklér mal pripravené materiály, vedel všetko o  nehnuteľnosti, ja som nemusel do toho vstupovať ani nič vysvetľovať. Právny servis bol v poriadku a všetko išlo hladko, vrátane katastra."

Miron. Z, predávajúci
PREDANÉ - MAJERNÍKOVA, 4-i byt, 129 m2 - BLÍZKO LESA, vlastné PARKOVANIE, pokoj a ticho, TEHLOVÁ novostavba predané
Rázusova, Rodinný dom, 314.41 m2
"Komunikácia veľmi dobrá a profesionálna, prístup taktiež. Páčilo sa mi ponúknuté riešenie, že neprídem o  zálohu, ak budem riešiť hypoúver cez vášho poradcu a úver by nevyšiel, to bolo super."

Ľuboš S., kupujúci
PREDANÉ - PEZINOK, 6-i dom, 314 m2 - POZEMOK 1240 m2 s dostatkom súkromia, BLÍZKO CENTRA, vykurovaný bazén predané
Rázusova, Rodinný dom, 314.41 m2
"Kancelária bola profesionálna. Využil by som vaše služby znova a vašu prácu odporučím aj známym. Komunikácia veľmi dobrá, prístup taktiež. Na spolupráci by som nič nemenil, som spokojný."

Miroslav Ch., predávajúci
PREDANÉ - PEZINOK, 6-i dom, 314 m2 - POZEMOK 1240 m2 s dostatkom súkromia, BLÍZKO CENTRA, vykurovaný bazén predané
Komárnická, 2 izbový byt, 63 m2
"Spolupráca s PonukaByvania.sk bola perfektná, som veľmi spokojný. Najviac oceňujem ústretovosť makléra, ktorý bol úplne super a nemám k nemu ani jednu pripomienku. Veľmi ochotný, komunikatívny, vedel vo všetkom poradiť, vedel aké sú ceny bytov, nebolo treba ani znížiť cenu a bez problémov predal. Byt bol super nafotený, lepšie ako realita. Byt som na fotkách skoro nespoznal, fotograf je umelec a je ho u vás škoda. Aj budúce otázky bývania by som riešil s vami a určite vás odporučím aj ďalej."

Milan S., predávajúci
PREDANÉ - KOMÁRNICKÁ, 2,5-i byt, 63 m2 - BALKÓN aj LOGGIA, výborná vybavenosť, ELEKTRIČKA a Štrkovec na skok predané
Hroznová, 1 izbový byt, 32 m2
"Ak bude niekto potrebovať predať alebo kúpiť nehnuteľnosť určite odporučím vás. Bola som spokojná, nenastal žiaden problém, všetko bolo rýchlo a maklér veľmi milý. Najviac som sa stretávala s pánom Berecom, takže viem hodnotiť najviac jeho. Páčil sa mi jeho profesionálny prístup a ochota. Nemám žiadne výhrady, komunikácia bola vždy v poriadku, maklér bol dochvíľny, vysvetlil čo bolo treba, som absolútne spokojná. Najviac si vážim priateľský a profesionálny prístup zároveň. Právne záležitosti prebehli ako mali a zmluva bola zrozumiteľná."

Barbora H., kupujúca
PREDANÉ - HROZNOVÁ, 1-i byt, 32 m2 - zastrešená TERASA, výborná dostupnosť do CENTRA, zariadený, IHNEĎ VOĽNÝ predané
Jána Stanislava, 2 izbový byt, 62.65 m2
"Musím povedať, že maklérovu odbornosť hodnotím veľmi dobre. Zvládal všetky moje otázky od právnych vzťahov až po vyslovene technické veci. Inzerát bol taktiež veľmi dobrý. Ja som konzervatívny človek a vyhovovalo mi dostať do ruky prezentáciu nehnuteľnosti, dokonca farebnú, nie len to, čo vidím na internete. Celý obchod prebehol hladko a bez problémov, takže spokojnosť."

Alexander P., kupujúci
PREDANÉ - JÁNA STANISLAVA, 2-i byt, 63 m2 - ZREKONŠTRUOVANÝ BYTOVÝ DOM, nízke náklady, loggia a až 110 m2 veľká PREDZÁHRADKA predané
Jána Stanislava, 2 izbový byt, 62.65 m2
"Vaše služby by som využila opäť, makléra hodnotím na jednotku. S maklérom som bola nadmieru spokojná, rovnako tak aj s celou spoluprácou. Nemám ani v najmenšom čo vytknúť. Fotky boli skvelé a aj s právnym servisom som bola spokojná."

Katarína G., predávajúca
PREDANÉ - JÁNA STANISLAVA, 2-i byt, 63 m2 - ZREKONŠTRUOVANÝ BYTOVÝ DOM, nízke náklady, loggia a až 110 m2 veľká PREDZÁHRADKA predané
Hraničná, 2 izbový byt, 89.21 m2
"Vaše služby by som využila opäť, či už pri predaji alebo kúpe nehnuteľnosti a určite by som vás odporučila aj svojim známym. Bola som maximálne spokojná. Stretla som sa už s kadejakými maklérmi, ale Váš maklér bol jednoznačne najlepší, veľmi proaktívny, ochotný a ústretový. Nemusela som absolútne nič riešiť sama. Inzerát bol výborný, ohľadom právneho servisu prebehlo všetko ako malo. Bola to pre mňa dokonalá spolupráca. V pondelok sme zverejnili inzerát, vo štvrtok boli prvé obhliadky, z ktorých boli hneď tri ponuky a následný predaj."

Lucia Š., predávajúca
PREDANÉ - HRANIČNÁ, 2-i byt, 89 m2 – veľký BEZBARIÉROVÝ byt, rekonštruovaný, KRYTÁ TERASA, šatník, použité masívne drevo predané
Toryská, 4 izbový byt, 85 m2
"Komunikácia s maklérom bola excelentná. Jeho odbornosť je na veľmi vysokej úrovni. Ja sám som z tejto spolupráce naozaj nadšený. Text a fotky boli fantastické. Nič by som nemenil. Podľa mňa prebehla táto spolupráca tak, ako by si každý predstavoval. Boli podávané presné informácie, boli dohodnuté presné termíny a všetko platilo."

Peter S., predávajúci
PREDANÉ - TORYSKÁ, 4-i byt, 85 m2 – čiastočná REKONŠTRUKCIA, samostatná kuchyňa, loggia, pivnica, VÝBORNÁ DISPOZÍCIA, všetka vybavenosť kúsok od domu predané
Kataríny Brúderovej, Rodinný dom, 149.48 m2
"Komunikácia s maklérom bola výborná. Bol to odborník, na všetko vedel adekvátne odpovedať a právne veci riešil s advokátom. Právny servis bol v poriadku. Celej spolupráci by som nič nevytkol."

Peter L., kupujúci
PREDANÉ - KATARÍNY BRÚDEROVEJ, 4,5-i dom, 150 m2 – novostavba, pozemok 305 m2, súkromné a bezpečné KONDOMÍNIUM predané
Kataríny Brúderovej, Rodinný dom, 149.48 m2
"Maklér bol strašne zlatý, veľmi mi so všetkým pomohol. Bola som s ním veľmi spokojná. Spracovanie inzercie nemôžem ohodnotiť inak ako naj naj naj."

Silvia V., predávajúca
PREDANÉ - KATARÍNY BRÚDEROVEJ, 4,5-i dom, 150 m2 – novostavba, pozemok 305 m2, súkromné a bezpečné KONDOMÍNIUM predané
Družstevná, 2 izbový byt, 58.82 m2
"Najprv som makléra ohodnotila na dvojku, ale dávam mu číslo 1. Bolo to len z ješitnosti :). Predali ste mi za tri mesiace dva domy a ten druhý dokonca za jeden deň...takže som bola veľmi spokojná a nemám k tomu viac čo dodať. Maklérovej odbornosti nemám čo vytknúť. Fotky boli skvelé a v právnom servise prebehlo všetko rýchlo a tip top."

Mariana M., kupujúca
PREDANÉ - HAMULIAKOVO, 2-i byt, 59 m2 – slnečný TEHLOVÝ byt v NOVOSTAVBE, nádherný výhľad, TERASA, vlastné kúrenie, TICHÁ LOKALITA so zeleňou predané
Družstevná, 2 izbový byt, 58.82 m2
"S maklérom sa komunikovalo výborne. Napriek malému časovému sklzu všetko prebehlo na profesionálnej úrovni a Vaše služby by som využila opäť."

Zuzana K., predávajúca
PREDANÉ - HAMULIAKOVO, 2-i byt, 59 m2 – slnečný TEHLOVÝ byt v NOVOSTAVBE, nádherný výhľad, TERASA, vlastné kúrenie, TICHÁ LOKALITA so zeleňou predané