PREDANÉ - SEGNEROVA, 3-i byt, 68 m2 - byt a dom po rekonštrukcii, VÝBORNÁ DISPOZÍCIA, s veľkou loggiou, TOP LOKALITA, PRE MILOVNÍKOV PRÍRODY - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - SEGNEROVA, 3-i byt, 68 m2 - byt a dom po rekonštrukcii, VÝBORNÁ DISPOZÍCIA, s veľkou loggiou, TOP LOKALITA, PRE MILOVNÍKOV PRÍRODY

  • ponukabyvania.sk_Segnerova_3-izbový-byt_archív
99 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-i byt v jednej z NAJLEPŠÍCH LOKALÍT - ZAČIATOK Karlovej Vsi

BYT
Segnerova - Bratislava IV, Karlova Ves
3-izbový
úžitková plocha: 67,90 m2 (byt 58,72 m2 + loggia 7,75 m2 + pivnica 1,43 m2)
6. poschodie / 13
rekonštruovaný
rozľahlá loggia
pivnica na prízemí domu
orientácia: Z-V
mesačné náklady: 140 EUR správca (na dve osoby) + elektrika 20 EUR

Popis: predsieň, WC, kúpeľňa, kuchyňa s loggiou, spálňa, detská izba, obývacia izba, komora, špajza, pivnica
obývacia izba....................16,50 m2
spálňa...............................12,30 m2
spálňa...............................10,60 m2
kuchyňa..............................7,40 m2
kúpeľňa...............................1,97 m2
WC......................................0,76 m2
predsieň..............................7,65 m2
komora...............................0,95 m2
špajza.................................0,59 m2
loggia.................................7,75 m2
pivnica................................1,43 m2

Ponúkaný 3-i byt sa nachádza na 6.p./13, v bytovom dome. Vstupné dvere sú bezpečnostné s niekoľkými istiacimi bodmi a špeciálnym zámkom. Okná sú plastové, bielej farby s interiérovými parapetami. Tienenie priestoru je v kombinácii s interiérovými žalúziami a dekoratívnymi závesmi. V obytných izbách sú parkety z masívu, ktoré boli prebrúsené a nalakované pred 5 rokmi. V kuchyni a predsieni je položená plávajúca podlaha vo farbe buku. V kúpeľni, na toalete a komore je keramická dlažba. V obývacej izbe, kuchyni i predsieni sú štýlové obklady.
K bytu prislúcha pivničná kobka, nachádzajúca sa na prízemí, tzn. na jednom podlaží spolu s výťahmi. Vykurovanie je zabezpečované prostredníctvom liatinových radiátorových telies, so samostatným meraním tepla, ktoré výborne udržujú teplo.
Spoločné priestory sú vo výbornom stave, vstupná brána je na čip.
V dome je zavedená optická sieť.

Do bytu vstupujete cez vchodové dvere do predsiene, z ktorej sa vchádza do jednotlivých miestností. Po ľavej strane je komora, kúpeľňa a vedľa samostatné WC. Kúpeľňa má komfortnú vaňu s vymurovaným odkladacím priestorom. Ženy určite ocenia veľkorysé zrkadlo. Výhodou je dispozičné odčlenenie sociálneho zázemia od zvyšných obytných priestorov. Všetky obytné miestnosti sú v byte nepriechodné. Z obývacej izby sa vchádza na veľkú, komfortnú loggiu (7,75 m2), čo je ďalší benefit bytu. Tienenie na loggii je zabezpečené externými roletami. Spálňa a detská izba sú dostatočne priestranné a ich nespornou výhodou je samostatný vstup. Spálňa a detská izba sú orientované na sever, čo má nesporne pozitívum, hlavne v prehriatych letných mesiacoch. Ďalším benefitom bytu sú dve vstavané skrine typu ROLLDOR vo farbe buku, ktoré sa nachádzajú v spálňach. Zabezpečil sa tým dostatok úložného priestoru, čo je výhodné.
Súčasťou vybavenia je kuchynská linka so sporákom, digestor a mikrovlnná rúra. V kuchyni sa nachádza útulný jedálenský kút. Kuchynská linka je vo farbe buku.

TIP: Bývanie ako stvorené pre rodinu s malými deťmi a to tak pre susediace nové detské ihrisko, detskú škôlku, kompletnú občiansku vybavenosť do piatich minút pešo, ako aj pre nízke prevádzkové náklady, ktoré sú vo výške 140 EUR / mesiac.

BYTOVÝ DOM
bytový dom prešiel zateplením v roku 2010
panel
výťah
vchodové dvere na čip
Do fondu opráv nebolo nutné zvýšiť platby z dôvodu tvorenia dostatočných príjmov na prevádzku a zveľaďovanie spoločného majetku majiteľov bytov.

OKOLIE
Segnerova ulica sa nachádza vo výbornej lokalite Karlovej Vsi. Zahŕňa v sebe priamy kontakt s prírodou (Malé Karpaty) a s rýchlou dostupnosťou do centra MHD i autom (7 min. do centra mesta). Rýchle a pohodlné je tiež napojenie na diaľničný obchvat smer Viedeň, Budapešť, Brno, Senec, Trnava. V priamej dostupnosti bytového domu sa nachádza nové detské ihrisko, škôlka (bez nutnosti prechádzať cestu, čo zvyšuje bezpečnosť detí!), škola, gymnázium, obchody, supermarkety, pošta, poštová banka, banky ...
Plná občianska vybavenosť mestskej časti Karlova Ves.

CENA
99 990 EUR (3 012 298 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Segnerova, 3 izbový byt, 68 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
99 990 €
exkluzívne