PREDANÉ - SEGNEROVA, 3-i byt, 68 m2 - zrekonštruovaný byt s domom, s obrovskou loggiou, výborná dispozícia, TOP LOKALITA, VÝBORNÁ DOSTUPNOSŤ DO CENTRA - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - SEGNEROVA, 3-i byt, 68 m2 - zrekonštruovaný byt s domom, s obrovskou loggiou, výborná dispozícia, TOP LOKALITA, VÝBORNÁ DOSTUPNOSŤ DO CENTRA

  • ponukabyvania.sk_Segnerova_3-izbový-byt_archív
104 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-i byt v jednej z NAJLEPŠÍCH LOKALÍT - ZAČIATOK Karlovej Vsi

BYT
Segnerova - Bratislava IV, Karlova Ves
3-izbový
úžitková plocha: 67,90 m2 (byt 58,72 m2 + loggia 7,75 m2 + pivnica 1,43 m2)
6. poschodie / 13
kompletne rekonštruovaný
rozľahlá loggia
pivnica na prízemí domu
orientácia: Z-V
mesačné náklady: 140 EUR správca + elektrika 20 EUR

Popis: predsieň, WC, kúpeľňa, kuchyňa s loggiou, spálňa, detská izba, obývacia izba, komora, špajza, pivnica
obývacia izba....................16,50 m2
spálňa...............................12,30 m2
spálňa...............................10,60 m2
kuchyňa..............................7,40 m2
kúpeľňa...............................1,97 m2
WC......................................0,76 m2
predsieň..............................7,65 m2
komora...............................0,95 m2
špajza.................................0,59 m2
loggia.................................7,75 m2
pivnica................................1,43 m2

Ponúkaný 3-i byt sa nachádza na 6.p./13, v bytovom dome. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Nové vstupné dvere sú bezpečnostné s niekoľkými istiacimi bodmi a špeciálnym zámkom. Okná sú plastové, bielej farby s interiérovými parapetami. Tienenie priestoru je v kombinácii s interiérovými žalúziami a modernými dekoratívnymi závesmi. V obytných izbách, predsieni i v kuchyni je laminátová podlaha v exkluzívnej farbe hrušky. Pod laminátovou podlahou sa v obytných miestnostiach nachádzajú parkety z masívneho dreva. V kúpeľni, na toalete a komore je moderná keramická dlažba.

K bytu prislúcha pivničná kobka, nachádzajúca sa na prízemí, tzn. na jednom podlaží spolu s výťahmi. Vykurovanie je zabezpečované prostredníctvom liatinových radiátorových telies so samostatným meraním tepla, ktoré výborne udržujú teplo.
Spoločné priestory sú vo výbornom stave, vstupná brána je na čip.

Do bytu vstupujete cez vchodové dvere do predsiene, z ktorej sa vchádza do jednotlivých miestností. Po pravej strane je komora, kúpeľňa a vedľa samostatné WC. Kúpeľňa má komfortnú vaňu s vymurovaným odkladacím priestorom. Ženy určite ocenia jej moderné prevedenie. Výhodou je dispozičné odčlenenie sociálneho zázemia od zvyšných obytných priestorov. Všetky obytné miestnosti sú v byte nepriechodné. Z obývacej izby sa vchádza na veľkú, komfortnú loggiu (7,75 m2), čo je ďalší benefit bytu. Loggia je orientovaná na V. Spálňa a detská izba sú dostatočne priestranné a ich nespornou výhodou je samostatný vstup. Spálňa a detská izba sú orientované na sever, čo má nesporne pozitívum, hlavne v prehriatych letných mesiacoch. Ďalším benefitom bytu je v spálni vstavaná skriňa typu ROLLDOR. Zabezpečil sa tým dostatok úložného priestoru, čo je výhodné. Výhodou je i možné využívanie chodby pred vstupom do bytu, ktorá momentálne slúži i na odkladanie bicyklov, kočíka a pod.
Súčasťou vybavenia kuchyne je moderná kuchynská linka do tvaru písmena „L“ so sporákom, digestor a mikrovlnná rúra. K modernej linke prislúcha i zabudovaná nová umývačka riadu (CANDY 45), ktorá podlieha ešte záručnej lehote.

TIP: Bývanie ako stvorené pre rodinu s malými deťmi a to tak pre susediace nové detské ihrisko, detskú škôlku, kompletnú občiansku vybavenosť do piatich minút pešo, ako aj pre nízke prevádzkové náklady, ktoré sú vo výške 160 EUR / mesiac.

BYTOVÝ DOM
bytový dom prešiel zateplením v roku 2010
panel
výťah
vchodové dvere na čip
Do fondu opráv nebolo nutné zvýšiť platby z dôvodu tvorenia dostatočných príjmov na prevádzku a zveľaďovanie spoločného majetku majiteľov bytov.

OKOLIE
Segnerova ulica sa nachádza vo výbornej lokalite Karlovej Vsi. Zahŕňa v sebe priamy kontakt s prírodou (Malé Karpaty) a s rýchlou dostupnosťou do centra MHD i autom (7 min. do centra mesta). Rýchle a pohodlné je tiež napojenie na diaľničný obchvat smer Viedeň, Budapešť, Brno, Senec, Trnava. V priamej dostupnosti bytového domu sa nachádza nové detské ihrisko, škôlka (bez nutnosti prechádzať cestu, čo zvyšuje bezpečnosť detí!), škola, gymnázium, obchody, supermarkety, pošta, poštová banka, banky ...
Plná občianska vybavenosť mestskej časti Karlova Ves.

CENA
104 990 EUR (3 162 928 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Segnerova, 3 izbový byt, 68 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
104 990 €
exkluzívne

váš názor