PREDANÉ - POĽNOHOSPODÁRSKA, 2-i byt, 70 m2 - novostavba, PRIAMO PRI PEŠEJ ZÓNE, štandard bytu v cene, POSLEDNÉ VOĽNÉ BYTY - Bratislava-Vrakuňa - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - POĽNOHOSPODÁRSKA, 2-i byt, 70 m2 - novostavba, PRIAMO PRI PEŠEJ ZÓNE, štandard bytu v cene, POSLEDNÉ VOĽNÉ BYTY

  • ponukabyvania.sk_Poľnohospodárska_2-izbový-byt_archív
91 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ slnečný 2-izbový byt v polyfunkčnej novostavbe, s malým počtom bytov, priamo v srdci mestskej časti Vrakune, v obľúbenej lokalite pešej zóny plnej obchodov, či kaviarní

Byt predstavuje ideálnu voľbu KOMFORTNÉHO BÝVANIA pre mladé rodiny v lokalite s dlhodobou úsporou spojenou s NÍZKYMI MESAČNÝMI NÁKLADMI v lokalite s plnou občianskou vybavenosťou za VÝHODNÚ CENU.

LEN 1 304 EUR / m2 za byt s komorou VRÁTANE MODERNÉHO ŠTANDARDU vo výborne situovanej novostavbe.

POSLEDNÁ ŠANCA KÚPY BYTU V TOMTO OBĽÚBENOM PROJEKTE!

BYT
Poľnohospodárska ulica
2-izbový
úžitková plocha: 69,79 m2 (byt 61,22 m2 + balkón 8,57 m2)
3. poschodie / 4
tehlový
novostavba
balkón
komora v byte
ústredné kúrenie
orientácia: J
možnosť dokúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži

Popis:
V polyfunkčnom dome sa nachádza iba 31 bytov. Objekt má 4 poschodia, suterén s parkovacími boxmi a dostatok parkovacích miest v okolí bytového domu. Prízemie tvorí obchodná galéria, na prvom poschodí sú centrálne situované budúce administratívne priestory Mestského úradu, na druhom, treťom a štvrtom poschodí sa nachádzajú bytové jednotky. Samozrejmosťou sú 2 moderné výťahy.

Ponúkaný byt je situovaný na 4. poschodí so slnečnou orientáciou. Dispozične je byt riešený ako veľký 2-izbový byt s balkónom pozdĺž celého bytu. V byte sa nachádza predsieň, následne chodba, samostatné WC, kúpeľňa s klasickou vaňou, veľká spálňa, ktorá poskytuje priestor aj na vytvorenie pracovnej zóny. Centrum bytu tvorí prirodzene presvetlená denná časť so vstupom na veľký balkón, ktorá pozostáva z obývacej zóny prepojenej s kuchynským kútom a nezabudlo sa ani na priestor na jedálenský stôl. Byt disponuje úložnou komorou, či šatníkom priamo v byte.

Súčasťou bytu je i štandardné vybavenie, ktoré je ladené do príjemných, neutrálnych tónov. V rámci štandardu sa v byte nachádzajú biele stierky, laminátové podlahy, keramická dlažba, päťkomorové plastové okná, protipožiarne vchodové dvere, vkusné interiérové dvere s kľučkami a zárubne, komplet sanita (smaltovaná vaňa, umývadlo, WC, pákové batérie, keramický obklad do výšky 2 100 mm), vývody elektroinštalácie (zásuvky a vypínače Legrand, vývody pre stropné svietidlá, vývody TV a pevnej telefónnej linky, vývody pre kuchynskú linku).

Veľkou výhodou bytu je jeho energetická nenáročnosť, ktorá garantuje nízke prevádzkové náklady.

Majitelia bytov majú možnosť pohodlného parkovania priamo pri objekte, kde sa nachádza veľké parkovisko. Pre náročnejších je k dispozícii možnosť odkúpenia parkovacieho státia v garáži v suteréne.

BYTOVÝ DOM
tehla - porfix
1,5-ročná novostavba
polyfunkčná budova, obchodná pasáž, administratívne priestory mestskej časti
2x výťah
pivnice
garáž

OKOLIE
Mestská časť Vrakuňa, polyfunkčný dom sa teší výbornej polohe, v centrálnej časti Vrakune. Nákup potravín „v papučiach“ ľahko zrealizujete v Mojej Samoške priamo pod domom alebo môžete využiť služby kozmetického salónu, optiky, či kaviarne na prízemí vášho domu. V priamom okolí sa nachádza široká občianska vybavenosť. Do 5 minút pešo nájdete poštu, drogériu, fitness centrum, trafiku, zdravotné stredisko, potraviny, banky, tržnicu, textil, reštaurácie, vysokú školu. Rodiny s deťmi ocenia ihrisko pod domom, škôlky, jasle, školy len pár minút pešo. Výhodnosť lokality podčiarkuje výborná dostupnosť MHD, či rýchle napojenie na diaľnicu. Milovníci prechádzok ocenia neďaleké rameno Malého Dunaja.

CENA
91 000 EUR (2 741 466 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Poľnohospodárska, 2 izbový byt, 70 m2, Bratislava II - Vrakuňa
91 000 €
exkluzívne