PREDANÉ - DROTÁRSKA CESTA, 3,5-i byt, 164 m2 - balkón 16 m2, NOVOSTAVBA, BÝVANIE V PRÍRODE, zaručené súkromie, PRESTÍŽNA LOKALITA HORSKÝ PARK - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - DROTÁRSKA CESTA, 3,5-i byt, 164 m2 - balkón 16 m2, NOVOSTAVBA, BÝVANIE V PRÍRODE, zaručené súkromie, PRESTÍŽNA LOKALITA HORSKÝ PARK

  • ponukabyvania.sk_Drotárska cesta_3-izbový-byt_archív
299 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3,5-i byt v prestížnej lokalite HORSKÝ PARK - Staré Mesto, PLNEJ ZELENE A TICHA, s výbornou dostupnosťou do centra a S VÝHĽADOM na Devínsku Kobylu

BYT
Drotárska cesta - Bratislava I, Staré mesto - Horský Park
3,5-izbový
úžitková plocha: 163,7 m2 (byt 148,06 m2 + terasy 15,7 m2)
2. poschodie / 3
NOVOSTAVBA v štádiu HOLOBYTU
klimatizácia od spoločnosti SAMSUNG
podlahové kúrenie
bezpečnostné dvere s viacbodovým uzáverom, alarm JABLOTRON
3 izby nepriechodné
veľkoplošné kvalitné okná
byt s veľkým balkónom orientovaným na JZ

Popis: predsieň, 2x hala, WC, kúpeľňa, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a jedálňou v otvorenej dispozícii, spálňa, detská izba, šatník, terasa

obýv. izba s jedálňou: ...... 62,77 m2
izba 1: ............................. 21,60 m2
izba 2: ..................... ........ 20,45 m2
kuchyňa: ......................... 8,73 m2
šatník: ............................... 7,28 m2
predsieň : ........................... 5,88 m2
hala 1: ................................ 6,00 m2
hala 2: ................................ 4,05 m2
kúpeľňa: ........................... 9,30 m2
WC: ................................... 2,00 m2
balkón: ............................. 15,70 m2

Veľkometrážny byt je situovaný v Starom meste, NA SKOK OD CENTRA BRATISLAVY, pri HORSKOM PARKU s možnosťou oddychu. Nachádza sa na 2. poschodí novopostaveného bytového domu S RODINOU ATMOSFÉROU s HLAVNÝM DÔRAZOM NA SÚKROMIE a POHODU REZIDENTOV.

V dennej časti bytu vás príjemne privíta MNOŽSTVO SLNEČNÉHO SVETLA, čo je docielené slnečnou orientáciou bytu JV–J–JZ. Rovnako VEĽKOPLOŠNÉ KVALITNÉ OKNÁ prepúšťajú v maximálnej miere slnečné svetlo.

MODERNÁ OTVORENÁ DISPOZÍCIA A KONŠTRUKCIA BYTU vám zabezpečí VZDUŠNÉ, POHODOVÉ A ÚTULNÉ BÝVANIE. Spojená kuchyňa s jedálenským kútom a obývacou izbou poskytnú nielen pri rodinných stretnutiach vizuálny kontakt so všetkými jej členmi.

Bytové priestory veľkolepých rozmerov sú kreatívnou výzvou, čakajúcou na uplatnenie vášho jedinečného štýlu. Nakoľko sa ponúkaný byt ponúka V ŠTÁDIU HOLOBYTU, je možné ešte urobiť dodatočné dispozičné zmeny, napríklad zvýšenie počtu plnohodnotných izieb na 4.

BEZPEČNOSŤ A POKOJNÉ BÝVANIE vám zabezpečí bezpečnostný systém JABLOTRON, kvalitné bezpečnostné dvere s viacbodovým uzáverom, domový vrátnik COMMAX a najmä bezpečná lokalita HORSKÉHO PARKU.

HREJIVÝ a SVIEŽI POCIT DOMOVA je docielený vlastným kotlom a zásobníkom teplej vody od spoločnosti BUDERUS, podlahovým kúrením a klimatizáciou od SAMSUNGU.
GRILOVAČKY, OSLAVY A RELAX v okruhu rodiny a priateľov si môžete vychutnávať na ROZLOHU VEĽKOM BALKÓNE. V prípade záujmu je možné dokúpiť SLNKOM ZALIATU ZÁHRADU o rozlohe ďalších 182 m2.

Ak nechcete v zime čistiť auto od námrazy a snehu, je možné kúpiť i DVOJGARÁŽ (s rozlohou 47 m2), ktorá sa nachádza na prvom podlaží bytového domu.

TIP: Bývanie ako stvorené pre rodinu alebo budúcu rodinu s deťmi, ktorá túži po výhodách bývania vo vysokom štandarde a v súkromí Starého mesta, v prestížnej a bezpečnej lokalite Horského Parku. Chce bývať v kúsok od centra Bratislavy a nie je ochotná tráviť dlhé hodiny cestovaním.

BYTOVÝ DOM
tehlová a zateplená stavba s energetickým certifikátom
medená strecha a zvody
kvalitné stavebné materiály
na záhradu je privedená elektrina a voda
spoločný pozemok pod bytovým domom

OKOLIE
Rezidencia na Drotárskej ceste symbolizuje bývanie v prírode, v prestížnej lokalite Bratislavy.
Z kopca Machnáč sa ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu. Z Drotárskej cesty je výborná dopravná dostupnosť do centra mesta i na diaľničný obchvat, v blízkosti je komplexná občianska vybavenosť a rôznorodé možnosti aktívneho a pasívneho odpočinku.
Celý bytový komplex sa nachádza v tesnej blízkosti chráneného areálu Horský park, ktorého rozloha dosahuje 23 hektárov. Toto územie patrí z historického hľadiska medzi najhodnotnejšie plochy v Bratislave a má charakter lesného parku s dubovo-hrabovým porastom, doplneným o dreviny.

Lokalita Machnáč sa radí medzi najrozvinutejšie mestské časti najmä svojou vybavenosťou, kvalitou a bezpečnosťou bývania. Nachádzajú sa tu viaceré diplomatické a vládne rezidencie. Na skok od rezidencií je najväčší lesný park v meste - Horský park a viaceré rozl'ahlé zelené zóny. V blízkosti je situovaný areál viacúčelových oddychových činností, bazén, detské ihrisko. Neďaleko je tiež zoologická záhrada, botanická záhrada, či nábrežie Dunaja a jeho rameno s lodenicami a možnosťou vodných športov. V smere na Patrónku je športový areál (tenisové kurty, volejbal, lezecká stena, športová predajňa, servis a požičovňa športových potrieb, reštaurácia).

V bližšom okolí sa nachádzajú viaceré potraviny a večierky (najbližšia predajňa potravín sa nachádza doslova pár metrov od rezidencie), mnohé reštaurácie, hotely a penzióny, taktiež obchodné centrá TESCO a Cubicon - Staré Grunty, banky, bankomaty, obvodné a súkromné zdravotné strediská, lekárne, nemocnice, cirkevné stánky, pamätníky, či vyhliadky na Bratislavu a široké okolie (napr. Slavín, Bôrik, Bratislavský hrad). V blízkosti sú aj viaceré jasle a škôlky, kvalitné základné školy, vysoké školy a vysokoškolské internáty.

CENA
299 000 EUR (9 007 674 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Drotárska cesta, 3 izbový byt, 164 m2, Bratislava I - Staré Mesto
299 000 €
exkluzívne