PREDANÉ - VAJANSKÉHO NÁBREŽIE, 2-i byt, 76 m2 - pôvodný stav, staromestský TEHLOVÝ byt s VÝŤAHOM a BALKÓNOM, orientovaný do tichého DVORA - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - VAJANSKÉHO NÁBREŽIE, 2-i byt, 76 m2 - pôvodný stav, staromestský TEHLOVÝ byt s VÝŤAHOM a BALKÓNOM, orientovaný do tichého DVORA

  • ponukabyvania.sk_Vajanského nábrežie_2-izbový-byt_archív
129 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 2-izbový priestranný, tehlový byt s VYSOKÝMI STROPMI, celý ORIENTOVANÝ DO TICHÉHO VNÚTROBLOKU s elegantnou staromestskou atmosférou, praktický BALKÓNOM a VÝŤAHOM, priamo pri Slovenskom národnom múzeu a promenáde pri Dunaji

BYT
Vajanského nábrežie
2-izbový
úžitková plocha: 76,47 m2 (byt 70,52 m2 + pivnica 5,05 m2 + balkón 1 m2)
4. poschodie / 6
tehlový
pôvodný stav
vysoké stropy
drevené parkety
balkón
murovaná pivnica
ústredné kúrenie
orientácia do vnútrobloku: Z-SZ

Popis:
chodba, samostatné WC s oknom, kúpeľňa so vstupom na balkón, kuchynský kút, jedáleň, obývacia izba, spálňa, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v historickom tehlovom bytovom dome s výťahom a menším dvorom. Čisté a udržiavané spoločné priestory, interiér vstupnej brány obložený mramorom, presvetlené točité schodisko umocňuje príjemný mestský charakter bývania. Bytový dom sa teší výbornej polohe, nachádza sa priamo pri Slovenskom národnom múzeu, Osobnom prístave, promenáde popri Dunaji, kľudnom zelenom parku, či samotnom centre historickej Bratislavy.

Byt je situovaný na 4. poschodí s prevažne západnou orientáciou. Na poschodí sa nachádzajú vždy len tri byty. Obývacia izba ponúka pekný výhľad na Slavín. Nachádza sa v udržiavanom pôvodnom stave s menšími úpravami. Svojou priestrannou a slnečnou dispozíciou ponúka možnosť kreatívnej rekonštrukcie, ktorá zvýši hodnotu tohto tehlového bytu na výbornej adrese. Byt očarí tých, ktorí dokážu oceniť čaro minulosti a vyhľadávajú domov, ktorý si i dnes nesie atmosféru starej Bratislavy, no otvára možnosti pre modernú rekonštrukciu v centre mesta. Disponuje elegantnými vysokými stropmi, pôvodnými dvojitými oknami, oblúkovým rožným oknom v jedálenskom priestore, bielymi masívnymi interiérovými a exteriérovými dverami, v celom byte sú drevené parkety a dlažba.

Byt je dispozične rozložený nasledovne. Po vstupe sa dostávame do chodby, ktorá ponúka priestor na vstavanú skriňu. Po ľavej ruke sa nachádza väčšia kúpeľňa s balkónom, ktorá je v súčasnosti prepojená s kuchynským kútom. V byte sa nachádza samostatné WC s praktickým odvetrávacím oknom. Stred bytu tvorí priestor niekdajšej kuchyne s dominantným oblúkovým oknom, ktorý sa dnes využíva ako jedáleň, pracovňa. Cez túto izbu sa dostávame do veľkej obývacej izby, ktorá tvorí dennú časť bytu. Byt ponúka taktiež nadštandardnú priestrannú spálňu.

V byte je zavedená pevná linka, káblová televízia a internet. Kúrenie je zabezpečené ústrednou dodávkou tepla. Parkovanie je realizované prostredníctvom rezidenčných kariet. Byt disponuje veľkou murovanou pivnicou v suteréne. Celkové mesačné náklady sú vyčíslené na 187 EUR / 2 osoby.

BYTOVÝ DOM
tehla
historický dom
výťah
vnútroblok
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov

OKOLIE
Mestská časť Staré Mesto, atraktívna lokalita len pár krokov SNM, Osobný prístav, Dunaj s krásnou promenádou až po Euroveu, priamo pod domom udržiavaný park. Pár minút pešo Univerzita Komenského, Reduta, Hviezdoslavovo námestie, komplet pešia zóna historického centra, SND, Nový most, Eurovea, Aupark. Plná občianska vybavenosť, široká ponuka liniek MHD po celom meste pár krokov od domu.
Táto lokalita je ideálna pre ľudí, ktorí si chcú plnými dúškami vychutnávať život v Starom Meste, mať všade blízko. Začínať deň v príjemnej kaviarni na Korze, slnečný víkend stráviť potulkami po uličkách pod hradom, či popri Dunaji, večerať vždy v inej reštaurácii alebo len tak si vybehnúť s priateľmi do divadla, baru alebo obchodov.

CENA
129 900 EUR (3 913 367 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Vajanského nábrežie, 2 izbový byt, 76 m2, Bratislava I - Staré Mesto
129 900 €
exkluzívne