PREDANÉ - PODJAVORINSKEJ, 3,5-i byt, 108 m2 – čiast. rekonštrukcia, INVESTÍCIA, KTORÁ SA VÁM ZARUČENE VRÁTI, vlastné kúrenie, nízke náklady, VYNIKAJÚCA LOKALITA - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - PODJAVORINSKEJ, 3,5-i byt, 108 m2 – čiast. rekonštrukcia, INVESTÍCIA, KTORÁ SA VÁM ZARUČENE VRÁTI, vlastné kúrenie, nízke náklady, VYNIKAJÚCA LOKALITA

  • ponukabyvania.sk_Podjavorinskej_3-izbový-byt_archív
165 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný 3,5-izbový byt, ktorý Vám zarába peniaze, na výbornej adrese, V TESNEJ BLÍZKOSTI HRADU, s možnosťou zmeny dispozície na 4-i byt a VYBUDOVANIA 2 KRBOV, S REKONŠTRUOVANOU ELEKTRO a VODOINŠTALÁCIOU, KÚRENÍM a elegantné VYSOKÉ STROPY vytvárajú jedinečnú staromestskú atmosféru

BYT
Podjavorinskej - Bratislava I, Staré Mesto
3,5-izbový
úžitková plocha: 108,02 m2 (byt 104,42 m2 + pivnica 1,5 m2 + balkón 2,1 m2 – teraz šatník)
1. poschodie / 5 (pod bytom sa nachádza byt. priestor)
tehlový
vysoké stropy (3,0 m)
pivnica
vlastné kúrenie / plynový kotol / NÍZKE NÁKLADY
dve krbové kachle / MOŽNOSŤ ZMENY NA KRB
orientácia: JV-SV
možná zmena dispozície na 4-i byt

Popis: obývacia izba spojená z dvoch izieb, spálňa 1, spálňa 2, kuchyňa, kúpeľňa, WC, šatník, komora, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome. Zrušením priečky medzi dvoma izbami v byte vznikla OBROVSKÁ OBÝVACIA IZBA (je možná zmena dispozície na PLNOHODNOTNÝ 4-i BYT – viď pôdorys, s možnosťou vybudovať terasu). Balkón bol zmenený na ŠATNÍK, čím sa zvýšila efektívna plocha bytu.

Byt ponúka komfortné mestské bývanie vo vyhľadávanej lokalite POD HRADOM. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej bola vymenená vodoinštalácia a taktiež elektrická kabeláž, bol osadený PLYNOVÝ KOTOL a rozvody kúrenia.

Krásnu atmosféru bytu dotvárajú VYSOKÉ STROPY v celom priestore, na podlahách sa nachádzajú pôvodné repasované drevené parkety, na ktorých je položený koberec. V byte sa nachádzajú dve KRÁSNE ZACHOVALÉ KACHLE, ktoré sa dajú zmeniť na krby, čím navodíte ROMANTICKÚ ATMOSFÉRU V BYTE .

Byt disponuje pivnicou. Internetové pripojenie, káblová televízia a telefónna prípojka je zabezpečovaná prostredníctvom spoločnosti UPC. Celkové náklady na byt predstavujú čiastku 165 000 € správca + plyn + elektrina.

BYTOVÝ DOM
tehla
zrekonštruovaný bytový dom - výmena potrubia vody a kanalizácie
parkovanie na rezidenčné karty
nový výťah
nové poštové schránky
nová rekonštruovaná historická brána
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov

Spoločenstvu vlastníkov bytov patria i obchodné priestory pod bytmi, ktoré prenajímajú. Z príjmov plynúcich z prenájmu sú hradené opravy a vylepšenia v bytovom dome, čím nie je navýšené nájomné, a tým UŠETRÍTE FINANCIE napríklad na takú dovolenku.

OKOLIE
Prestížna lokalita – Bratislava, Staré Mesto, POD HRADOM NIKDY NESTRATÍ NA SVOJEJ ATRAKTIVITE. Ideálna poloha, priamo v centre mesta V POKOJNEJ ULIČKE, plná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti (obchody, reštaurácie, kaviarne, pošta, školy...), neďaleko zastávka MHD so širokou ponukou liniek po celej Bratislave (zastávka Zochova, Kozia: 31, 39, 80, 83, 84, 93, 203, 208, 207). V tesnej blízkosti sa nachádza Hrad, VŠMÚ, základné školy, SPŠ elektrotechnická (Zochova ulica), TESCO express, vedľa vchodu sú potraviny, Prezidentský palác, historické centrum Bratislavy... VŠADE MÁTE NA SKOK!

CENA
165 000 EUR (4 970 790 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Podjavorinskej, 3 izbový byt, 108 m2, Bratislava I - Staré Mesto
165 000 €
exkluzívne