PREDANÉ - SIBÍRSKA, 3-i byt, 78 m2 - precízne komplet zrekonštruovaný TEHLOVÝ byt s PODLAHOVÝM KÚRENÍM, 2 x WC, vaňa, sprchový kút - Bratislava-Nové Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - SIBÍRSKA, 3-i byt, 78 m2 - precízne komplet zrekonštruovaný TEHLOVÝ byt s PODLAHOVÝM KÚRENÍM, 2 x WC, vaňa, sprchový kút

  • ponukabyvania.sk_Sibírska_3-izbový-byt_archív
133 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-izbový byt v TEHLOVOM nízkopodlažnom bytovom dome v pokojnej, zelenej lokalite, len TRI MINÚTY OD RAČIANSKEHO MÝTA. Kvalitne DETAILNE ZREKONŠTRUOVANÝ byt s atmosférou tepla domova, VLASTNÝM PODLAHOVÝM KÚRENÍM, praktickou kúpeľňou s rohovou vaňou, aj sprchovým kútom, dvoma WC, či značkovo vybavenou veľkou kuchyňou.
Nadštandardné bývanie v byte v širšom centre mesta, ako stvorené pre spokojný mestský život v Bratislave.

BYT
Sibírska ulica – Nové Mesto
3-izbový
úžitková plocha: 78,88 m2 (byt 72,88 m2 + pivnica 6 m2)
1. poschodie / 5
tehlový
komplet rekonštrukcia
nové rozvody vody, elektriny, stupačky
sadrokartónové podsvietené podhľady
tepelne a zvukovo odizolované steny a podlaha
nepriechodné izby
bezpečnostné dvere
alarm
vlastné podlahové kúrenie
orientácia: JV-SZ

Popis: vstupná chodba so vstavanou skriňou, samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom, druhým WC a bidetom, detská izba, spálňa, obývacia izba s jedálenskou časťou, kuchyňa, veľká pivnica

Tento elegantný byt sa nachádza v tehlovej nízkopodlažnej bytovke bez výťahu, s malým počtom susedov. Byt je situovaný na zvýšenom prízemí (okná bytu sú cca. 2 metre nad úrovňou ulice). Bytový dom bol kolaudovaný koncom 50. rokov a v suteréne sa nachádza kryt CO. Má čisté, udržiavané spoločné priestory a okolie domu, novú sedlovú strechu a v tomto roku je naplánovaná výmena vstupnej brány. Priamo pri bytovom dome sa nachádza príjemný zelený dvor s lavičkami.

Byt je orientáciu na dve svetové strany JV-SZ. Denná časť bytu ponúka výhľady na kľudnú, jednosmernú ulicu, spálne sú otočené do vnútrobloku s parkom. Dispozične priestor zaujme svojim praktickým riešením, plnohodnotnými, nepriechodnými izbami a dostatkom úložného priestoru. Centrálna denná časť bytu ponúka moderné riešenie prepojeného priestoru obývacej izby, jedálenskej časti a kuchyne s raňajkovým barovým pultom, ktorý ju oddeľuje od ostatných miestností. Priestranná kúpeľňa s vaňou, i sprchovým kútom, závesným WC, bidetom a ďalšie samostatné WC s umývadlom zvyšuje štandard bývania a pohodlie rodiny.

V roku 2008 prebehla detailná a hĺbková rekonštrukcia. V byte sú komplet vymenené všetky rozvody vody a elektriny. Boli inštalované nové stupačky, vymenené všetky zásuvky a vypínače, zrealizované sadrokartónové podhľady na stropoch s bodovým osvetlením, nové stierky so štruktúrovaným povrchom a štýlové tehlové obloženie. Počas úprav boli steny, podlahy a stropy celého bytu vnútorne tepelne a zvukovo odizolované minerálnou vlnou, bol nainštalovaný nový elektrický kotol Protherm a v celom priestore položené podlahové kúrenie, v kúpeľni aj rebríkový radiátor. V byte sa nachádzajú 10-bodové bezpečnostné dvere Adlo, alarm, 6-komorové plastové okná s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, drevené interiérové dvere a zárubne, zrkadlová vstavaná skriňa. Na podlahách je položená plávajúca podlaha a keramická dlažba. Počas rekonštrukcie bola komplet vymenená sanita a obklady v kúpeľni, WC a osadená nová ergonomická kuchynská linka vybavená vstavanými, značkovými spotrebičmi (Electrolux - plynová varná doska, teplovzdušná elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra, Bosch – umývačka riadku, pračka, Whirlpool – chladnička s mrazničkou). V kuchyni príjemne pôsobí veľké okno priamo nad pracovnou doskou, ako aj barový pult s podsvieteným podhľadom.

Byt disponuje veľkou úložnou pivnicou. Vykurovanie je realizované vo vlastnej réžii elektrickým kotlom. V byte je zavedený plyn, káblová televízia a internet. Súčasné mesačné náklady na 4 osoby sú 100 EUR elektrina + 212 EUR nájom. V prípade záujmu je možnosť dlhodobého prenájmu parkovacieho miesta pred bytovým domom.

Vďaka naozaj precíznej a nákladnej rekonštrukcii so zmyslom na kvalitu, byt uspokojí i naozaj náročných klientov, ktorí hľadajú krásne miesto pre rodinný život blízko centra. Svojou výbornou polohou ponúka pokojné prostredie plné zelene, bezproblémovú dostupnosť občianskej vybavenosti, pohodlnú možnosť zaparkovania priamo pri dome.

BYTOVÝ DOM
tehla
nízkopodlažný bytový dom s malým počtom bytov
bez výťahu
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov bytov
dvor so zeleňou

OKOLIE
Mestská časť Nové Mesto – širšie centrum, ideálne miesto pre rodinu s deťmi, do 5 minút pešo základná škola, materská škola, ZUŠ, jazyková škola, hotelová akadémia, ihriská, park, bezpečný dvor pri dome. V tesnom okolí sa nachádza Prezídium policajného zboru, Pedagogická fakulta, Strojnícka fakulta, Račianske Mýto, Istropolis. Výborná dostupnosť celého mesta, či už pešo alebo autom, naokolo množstvo liniek MHD do celej Bratislavy. Dobrá možnosť nákupov v okolí Lidl, OC Centrál, tržnica, potraviny, večierka minútu pešo, nonstop lekáreň, reštaurácie, salón krásy, fitnes centrum, banky. Pár minút Hlavná vlaková stanica, historické centrum, Koliba.

CENA
133 000 EUR (4 006 758 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Sibírska, 3 izbový byt, 78 m2, Bratislava III - Nové Mesto
133 000 €
exkluzívne