PREDANÉ - BODROCKÁ, 4-i byt, 82 m2, 4 - podlažná, ZATEPLENÁ bytovka, OBĽÚBENÁ ČASŤ SÍDLISKA, ihrisko, školy, obchody, BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE - Bratislava-Podunajské Biskupice - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - BODROCKÁ, 4-i byt, 82 m2, 4 - podlažná, ZATEPLENÁ bytovka, OBĽÚBENÁ ČASŤ SÍDLISKA, ihrisko, školy, obchody, BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE

  • ponukabyvania.sk_Bodrocká_4-izbový-byt_archív
84 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ udržiavaný a priestranný 4-izbový byt v NÍZKOPODLAŽNEJ bytovke, v prostredí stvorenom pre príjemné RODINNÉ BÝVANIE, priamo pri ihriskách, školách, škôlke a širokej občianskej vybavenosti. V centrálnej, obľúbenej lokalite Podunajských Biskupíc.

BYT
Bodrocká ulica
4-izbový
úžitková plocha: 81,79 m2 (byt 76,52 m2 + loggia 3,97 m2 + pivnica 1,3 m2)
3. poschodie / 4
panelový
pôvodný stav s úpravami
plastové okná
zasklená loggia
murované jadro
pivnica
kočikáreň na prízemí
ústredné kúrenie
orientácia: SZ-JV

Popis: chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa s loggiou, 2 detské izby, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v štvorpodlažnej zateplenej bytovke s upravenými spoločnými priestormi, novou vstupnou bránou, schránkami a zrekonštruovanou strechou. Bytový dom ponúka naozaj príjemnú rodinnú atmosféru, nakoľko sa vo vchode nachádza len 8 bytov (iba 3-izbové a 4-izbové byty). Malý počet bytov dodáva na bezproblémových susedských vzťahoch. Byt je situovaný na 3. poschodí zo štyroch a ponúka pekný výhľad na okolie s ideálnou orientáciou na svetové strany. Bytový dom nedisponuje výťahom, avšak k pohodliu majiteľov slúži pivnica na prízemí a taktiež spoločná odkladacia miestnosť „kočikáreň“.

Byt sa nachádza v udržiavanom pôvodnom stave. V byte boli menené plastové okná (okrem okien na loggiu, ktorá je zasklená) a taktiež bola realizovaná výmena kuchynskej linky. Na podlahách je položené linoleum s kobercami, v celom byte sú stierky a pôvodné interiérové dvere a zárubne. V kúpeľni sa nachádza panelové jadro a pôvodná, udržiavaná sanita.
Kúrenie je zabezpečované ústrednou dodávkou tepla. Radiátory disponujú pomerovými meračmi a regulátormi kúrenia. Na zasklenú loggiu sa vchádza zo spálne.V byte je zavedený internet a káblová televízia. V okolí bytového domu je možnosť jednoduchého parkovania na verejných parkovacích miestach.

BYTOVÝ DOM
panel
zateplená fasáda
rekonštrukcia strechy a spoločných priestorov
nízkopodlažná bytovka
bez výťahu
pohodlné parkovanie na parkoviskách okolo domu

OKOLIE
Podunajské Biskupice – príjemné prostredie v dobrej lokalite mestskej časti. Priamo pod bytovým domom sa nachádzajú detské ihriská, zeleň, dostatok parkovacích miest. Bezproblémová pešia dostupnosť materskej školy, základnej školy, gymnáziá, či obchodnej akadémie robí túto lokalitu ideálnu pre bezpečné rodinné bývanie. Okolie ponúka plnú občiansku vybavenosť, od širokej siete nákupných možností (Moja Samoška, Billa, Lidl, obchodné stredisko, trhovisko, neďaleké Tesco, OC Hron) cez reštaurácie a kaviarne, neďaleko pošta, baseballové ihrisko, tenisové kury, športová hala, zdravotné stredisko, po rozsiahlu sieť služieb (lekárne, banky, salóny krásy). Pár minút od domu sa nachádza Fakultná nemocnica a pokojná oblasť rodinných domov a záhrad. Lokalita bytového domu má pohodlnú dostupná mestskej hromadnej dopravy. Zastávka MHD sa nachádza len pár minút pešo od domu a ponúka priame spoje do centra Bratislavy (linky 65, 67, 78, 79, 87, 178, 201, 202 ), taktiež je k dispozícií pár minút vzdialená železničná stanica.

CENA
84 900 EUR (2 557 697 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Bodrocká, 4 izbový byt, 82 m2, Bratislava II - Podunajské Biskupice
84 900 €
exkluzívne