PREDANÉ - MANHATTAN, 3-i byt, 80 m2 - novostavba, KOMPLET moderne ZARIADENÝ slnečný byt s KLIMATIZÁCIOU a možnosťou využívania PARTY ROOM - Bratislava-Nové Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - MANHATTAN, 3-i byt, 80 m2 - novostavba, KOMPLET moderne ZARIADENÝ slnečný byt s KLIMATIZÁCIOU a možnosťou využívania PARTY ROOM

  • ponukabyvania.sk_Račianska_3-izbový-byt_archív
155 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ štýlový 3-izbový byt v unikátnej novostavbe, ktorá je 2. najvyššou rezidenčnou budovou v Bratislave a o jej kvalite svedčí prestížne ocenenie stavebných inžinierov za NAJLEPŠIE PROJEKTOVÉ RIEŠENIE súťaže Stavba roka 2010. Krásny, komplet NOVÝM NÁBYTKOM ZARIADENÝ byt s klimatizáciou, loggiou, s možnosťou dokúpenia vlastného parkovacieho státia v garáži Vám naplno splní predstavu o modernom pohodlnom bývaní pár minút od centra.

BYT
Račianska ulica
3-izbový
úžitková plocha: 79,85 m2 (byt 74,15 m2 + loggia 4,4 m2 + pivnica 1,3 m2)
novostavba
5. poschodie / 26
hliníkové okná
loggia
pivnica
bezpečnostné dvere
garážové státie
klimatizácia
pasívne vetranie v izbách
vlastná kotolňa v bytovom dome
orientácia: JV-SV
internet, káblová televízia – optický kábel

Popis: chodba, obývacia izba so vstupom na loggiu, kuchyňa s jedálenskou časťou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, spálňa, detská izba, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v úspešnej novostavbe MANHATTAN s 3 rýchlovýťahmi, vyhotovenej s dôrazom na využitie kvalitných materiálov a čo najvyšší štandard pohodlia rezidentov. Priamo v bytovom dome sa nachádza fitness centrum, salón krásy, reštaurácia a dizajnová párty miestnosť, ktorú môžu využívať vlastníci bytov na rodinné oslavy, stretnutia, či ako herňu pre deti.

Byt je situovaný na 5. poschodí s príjemnou prevažne východnou orientáciou.
V byte sú použité kvalitné hliníkové profily okien s prerušením tepelného mostu a bezpečnostné protipožiarne dvere. Kvôli maximálnej úspore prevádzkových nákladov sa v byte nachádza výmenníková stanica, prostredníctvom ktorej si majitelia sami regulujú kúrenie v byte. Presná teplota v byte sa nastavuje na digitálnom termostate. Radiátory navyše disponujú termostatickými hlavicami. Každá izba v byte má moderne riešený systém vetrania a výmeny vzduchu bez potreby otvárania okien tzv. pasívne vetranie.

Na podlahách je položená plávajúca podlaha a dlažba, loggia disponuje mrazuvzdornou dlažbou. V byte sa ďalej nachádzajú nové interiérové dvere a zárubne, loggia farebné stierky do dekorované zladenými tapetami, 2 úložné roldor skrine. V kúpeľni a na WC je použitá kvalitná sanita značky Duravit D-Code (závesné WC, dve umývadlá, akrylátová vaňa so sklenou zástenou) a španielske obklady. Na mieru robená kuchynská linka sa stane kráľovstvom všetkých kulinárov. Linka je zariadená zabudovanými značkovými spotrebičmi (indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, digestor, umývačka riadku, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Byt sa predáva komplet zariadený novým nábytkom, stačí sa len nasťahovať a začať si užívať všetky vymoženosti tejto modernej stavby

V každej izbe je prípojka na TV, telefón a internet, ktorá je napojená na vlastnú optickú sieť v dome. Optická sieť je schopná prevádzkovať až 7 rôznych providerov súčasne. O pohodlie v byte počas letných mesiacov sa postará výkonná klimatizácia. K bytu prislúcha pivnica. Súčasné náklady sú vyčíslené na 153 EUR vrátane kompletnej správy (24 hodinová recepcia, parkovacie státie, údržba...). V prípade záujmu je možnosť dokúpenia parkovacieho státia v garáži v suteréne za cenu 8 000 EUR.

Dispozične je byt rozumne chodbou rozdelený na dennú a nočnú časť. Príjemne presvetlená obývacia izba so vstupom na loggiu plynulo prechádza do jedálenskej časti. Túto zónu uzatvára kuchynská priestor s vlastným oknom. Byt disponuje samostatnou toaletou s umývadlom a kúpeľnou vybavenou dvoma umývadlami pre lepší komfort majiteľov a klasickou vaňou. Nočnú časť bytu tvorí rodičovská spálňa a detská izba.

Tento byt je vhodný pre náročných klientov, ktorí hľadajú technicky, i dizajnovo nadštandardné bývanie. Vyhľadávajú pohodlie domova s dobre vyriešeným parkovaním a ocenia lokalitu s dobrou dostupnosťou do centra, no poteší ich aj neďaleká Karpatská príroda.

TIP: ideálna ponuka aj pre tých, ktorí plánujú financovať byt hypotékou a nemajú ďalšie finančné prostriedky na dizajnové zariadenie, či nechcú strácať čas dozariaďovaním bytu. Tento byt kupujete už ZARIADENÝ, stačí sa len nasťahovať...

BYTOVÝ DOM
novostavba
kolaudácia 2010
skeletová konštrukcia / tehla
26 nadzemných a 3 podzemné podlažia - výška 87 m
3 rýchlovýťahy - 2 osobné a 1 nákladný (záložný dieselový agregát)
bezbariérový prístup
reprezentatívna recepcia s nonstop servisom
bezpečnostný a kamerový systém
vstup na čipové karty
vlastná kotolňa
dekorácie spoločných priestorov navrhnuté akademickými umelcami (vrátane obrazov, dekorácií a kobercov na chodbách)
exkluzívne zariadené spoločenské priestory (v spoluvlastníctve obyvateľov) - tzv. Party rooms
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov
garáž v suteréne

OKOLIE
Bytový dom MANHATTAN sa nachádza v širšom centre Bratislavy, na úpätí Malých Karpát, hneď pri nákupnom centre Slimák a neďaleko obchodného centra Polus. Z vrchných poschodí mimoriadne výhľady na dominanty mesta (vrátane hradu) a Kolibu. Táto lokalita poskytuje úplnú občiansku vybavenosť a vynikajúce dopravné napojenie na hlavné cestné ťahy.
Priamo v bytovom dome sa nachádza reštaurácia, fitness, beauty salón, neďaleko zastávka MHD, potraviny, obchodné centrum.

CENA
155 000 EUR (4 669 530 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Račianska, 3 izbový byt, 80 m2, Bratislava III - Nové Mesto
155 000 €
exkluzívne