PREDANÉ - ADÁMIHO, 2-i byt, 52 m2 – tehlový byt s balkónom, v zateplenom bytovom dome, NA ZAČIATKU KARLOVEJ VSI - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ADÁMIHO, 2-i byt, 52 m2 – tehlový byt s balkónom, v zateplenom bytovom dome, NA ZAČIATKU KARLOVEJ VSI

  • ponukabyvania.sk_Adámiho_2-izbový-byt_archív
69 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ tehlový byt v nízkopodlažnej zateplenej bytovke v atraktívnej lokalite mestskej časti Karlova Ves

BYT
Adámiho ulica – Bratislava IV., KARLOVA VES
2-izbový
úžitková plocha: 52 m2 (byt 49,58 m2 + balkón 1,2 m2 + pivnica 1,66 m2)
4. poschodie / 4
tehlový
plastové okná
balkón

Popis: vstupná chodba, WC, kúpeľňa s vaňou, priestranná obývacia izba, kuchyňa s výstupom na balkón, nepriechodná izba (spálňa)

Ponúkaný byt sa nachádza v štvorpodlažnej tehlovej bytovke s malým počtom obyvateľov, v bezpečnom, príjemnom prostredí plnom zelene, parkov a ihrísk.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou, pri ktorej bolo realizované zateplenie fasády, osadenie novej vchodovej brány a oprava strechy. Byt je situovaný na 4. poschodí zo 4. Bytový dom nedisponuje výťahom. K bytu prislúcha pivnica, či spoločné priestory vhodné na uskladnenie bicykla prípadne kočíka.

Vstupná predsieň bytu je priestranná a nachádza sa v nej dostatok úložných priestorov. Na ľavej strane sa nachádza samostatné WC a veľká kúpeľňa s vaňou. Ďalej sa v byte nachádza veľká obývacia izba, ktorá je krásne presvetlená vďaka oknám pozdĺž celej steny, kuchyňa s výstupom na balkón a nepriechodná spálňa.

V celom byte prebehla výmena nových plastových okien. Byt je v pôvodnom, veľmi dobrom, udržiavanom stave. Na podlahách je položené linoleum a koberce, v byte sa nachádza pôvodná kuchynská linka. Byt je vykurovaný prostredníctvom ústredného kúrenia.

Súčasný stav bytu poskytuje variabilitu dispozičného riešenia podľa vašich predstáv. Kúpeľňa svojou priestrannosťou umožňuje vytvorenie priechodnej chodbičky, ktorá by spájala vstupný priestor s ostatnými miestnosťami v byte.

Mesačné náklady: 117 EUR + elektrina + plyn

BYTOVÝ DOM
4-podlažný
tehla
zateplený
nová fasáda domu
nový vstup do domu
pivnica

OKOLIE
Adámiho ulica sa nachádza vo výbornej lokalite dolnej časti Karlovej Vsi. Svojou polohou umožňuje priamy kontakt s prírodou (Malé Karpaty) a zároveň rýchlu dostupnosť do centra mesta MHD i autom (7 min. do centra mesta). Rýchle a pohodlné je tiež napojenie na diaľničný obchvat smer Viedeň, Budapešť, Brno, Senec, Trnava.
V bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza veľké detské ihrisko a udržiavané parky. neďaleko nákupne možnosti Lidl, Billa, škola, gymnázium, poliklinika, lekáreň, obchody, pošta, banky a mnoho iného. Plná občianska vybavenosť mestskej časti Karlova Ves.
Milovníci prechádzok a aktívneho oddychu určite ocenia neďaleké Líščie Údolie či športový klub.

CENA
69 990 EUR (2 108 519 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Adámiho, 2 izbový byt, 52 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
69 990 €
exkluzívne