PREDANÉ - M. SCH. TRNAVSKÉHO, garsónka, 33 m2 - rekonštrukcia, SLNEČNÁ LOGGIA, výborná lokalita, ZATEPLENÁ BYTOVKA - Bratislava-Dúbravka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - M. SCH. TRNAVSKÉHO, garsónka, 33 m2 - rekonštrukcia, SLNEČNÁ LOGGIA, výborná lokalita, ZATEPLENÁ BYTOVKA

  • ponukabyvania.sk_M. Schneidra Trnavského_1-izbový-byt_archív
55 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ komplet zrekonštruovanú, slnečnú garsónku s veľkou loggiou, ktorá ponúka obľúbenú ZÁPADNÚ ORIENTÁCIU a príjemné výhľady do okolia. Taktiež poteší výborný stav bytového domu, skeletovo - TEHLOVÁ KONŠTRUKCIA, nová strecha, ZATEPLENÁ FASÁDA, reprezentatívna vchodová brána, moderné schránky, ale i čisté spoločné priestory zvyšujú štandard pohodlného bývania. Váš nový, šikovný byt v CENTRE DÚBRAVKY, obchody, zastávky MHD, športoviská, či kostol všetko do päť minút pešo.

BYT
M. Sch. Trnavského
garsónka
úžitková plocha: 33,25 m2 s loggiou, komorou a pivnicou
9. poschodie / 14
komplet rekonštrukcia
zasklená loggia
ústredné kúrenie
komora na poschodí
pivnica
internet - optika
orientácia: Z

Popis: malá chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, izba so vstupom na loggiou, kuchynský kút, latková pivnica, úložná komora na poschodí.

Ponúkaný byt sa nachádza v zrekonštruovanom, skeletovo – tehlovom bytovom dome s výťahmi. Byt sa nachádza na 9. poschodí, očarí vás svojím príjemným presvetlením a nerušenými výhľadmi na okolitú Dúbravku, ale aj pokojnú panorámu Malých Karpát. Bytový dom prešiel rekonštrukčnými úpravami. Bolo realizované fasádne zateplenie, osadenie novej vchodovej brány s osvetlením na fotobunku, inštalácia nových schránok, interiérová výmaľba, úprava strechy. V súčasnosti je naplánovaná výmena výťahov.

Samotný byt, taktiež prešiel rekonštrukciou, pri ktorej boli menené rozvody elektriny, bola položená plávajúca podlaha a dlažba, osadené plastové, trojkrídlové, veľkoplošné okno, ktoré
prirodzene prepúšťa dostatok denného svetla. Účelná kúpeľňa disponuje novou sanitou a keramickým obložením. Obytná izba je rozumne riešená ponúka priestor na vytvorenie tichej, spacej časti a na opačnej strane priestoru vzniká denná zóna s kuchynským kútom. Priestrannú loggiu, vďaka modernému systému zasklenia môžete využiť na plnohodnotné zariadenie jedálenskej časti, ale výborne poslúži aj ako úložné miesto. Dostatok odkladacích plôch zvyšuje praktická komora priamo na poschodí a pivničná kobka. Vykurovanie je zabezpečované prostredníctvom dodávky ústredného kúrenia. Káblová televízia a internet je distribuovaná spoločnosťou Upc. Súčasné náklady sú vyčíslené na 100 EUR (nájom, elektrika, plyn).

Výhody bytu:
- priestranná, slnečná loggia
- rekonštrukcia el. rozvodov
- veľkoplošné, francúzske okno – ideálne presvetlenie
- výborný stav bytového domu
- centrálna lokalita

BYTOVÝ DOM
tehla / železobetónový skelet
výťahy
pivnice na poschodí
zateplená fasáda
zrekonštruované spoločné priestory
pozemok pod domom v podielovom vlastníctve majiteľov

OKOLIE
Dúbravka – centrálna, obľúbená lokalita mestskej časti, kúsok od Domu kultúry, kostola. Priamo pri bytovom dome sa nachádzajú parky, neďaleko obchodné strediská, tenisové kurty, bežecká trať. Bezproblémová pešia dostupnosť materskej školy, základnej školy a gymnázia. Okolie ponúka plnú občiansku vybavenosť, od širokej siete nákupných možností (Billa, Lidl, obchodné stredisko Saratov, obchodné stredisko M. Sch. Trnavského, neďaleké zeleninový trh, Tesco) cez reštaurácie a kaviarne, pešia dostupnosť zdravotného strediska, kostola, po rozsiahlu sieť služieb (lekárne, banky, poštu, fitnes centrum). Lokalita bytového domu je bezproblémovo dostupná autobusovou, ale aj električkovou mestskou hromadnou dopravu. Zastávka MHD sa nachádza len pár minút pešo od domu a ponúka priame spoje do centra Bratislavy (linky 4, 5, 20, 22, 23, 34, 83). Mestská časť Dúbravka okrem výbornej občianskej vybavenosti a ľahkej dostupnosti vás očarí i svojou blízkosťou k prírode, lesom čo dodáva na pozitívnom pocite z vášho nového bývania.

CENA
55 500 EUR (1 671 993 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

M. Schneidra Trnavského, 1 izbový byt, 33 m2, Bratislava IV - Dúbravka
55 500 €
exkluzívne