PREDANÉ - BARTOŠKOVA, dvojgarsónka, 41 m2 + pavlačová LOGGIA - rekonštrukcia, pri ZIMNOM ŠTADIÓNE a OC CENTRÁL, tehlová bytovka s výťahom - Bratislava-Nové Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - BARTOŠKOVA, dvojgarsónka, 41 m2 + pavlačová LOGGIA - rekonštrukcia, pri ZIMNOM ŠTADIÓNE a OC CENTRÁL, tehlová bytovka s výťahom

  • ponukabyvania.sk_Bartoškova_2-izbový-byt_archív
71 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ tehlovú, zrekonštruovanú dvojgarsónku, len pár minút pešo od obchodného centra Centrál, Trnavského mýta, či Zimného štadiónu. Preferovaná LOKALITA ŠIRŠIEHO CENTRA poteší dynamických, mestských klientov, nízkopodlažný tehlový bytový dom s VÝŤAHOM a slnečná pavlačová LOGGIA prispieva k pohodliu bývania a pokojný VNÚTROBLOK SO ZELEŇOU a fontánou ponúka priestor na odpočinok v centre mesta.

BYT
Bartoškova ulica
dvojgarsónka
tehlový
úžitková plocha: 41,36 m2 (byt 36,61 m2 + pivnica 4,75 m2 + pavlačová loggia 8,27 m2)
4. poschodie / 5
rekonštrukcia
zasklená pavlačová loggia
ústredné kúrenie
pivnica
orientácia: JV-SZ

Popis: vstupná chodba, kúpeľňa s oknom, vaňou a WC, obývacia izba s kuchynským kútom, menšia spálňa, latková pivnica

Ponúkaný byt je situovaný na 4. poschodí tehlového bytového domu s výťahom a pavlačovými loggiami. Súčasťou bytovky je centrálny vnútroblok, ktorý slúži ako priestor na oddych pre všetkých majiteľov.

V byte boli realizované rekonštrukčné a dispozičné úpravy, ktoré umožnili efektívne využívanie celého priestoru. Samozrejmosťou sú nové rozvody vody a elektriny, plávajúce podlahy, nové interiérové dvere, prerobená kúpeľňa, kuchynská linka vybavená vstavanými spotrebičmi, veľké úložné roldor skrine, zasklená loggia. V byte sa nachádzajú masívne drevené okná.

Dispozične byt ponúka dostatočný priestor pre jednotlivca alebo pár. Centrálnu časť bytu tvorí veľká obývacia izba prepojená s plne vybaveným kuchynským kútom. Tiché zázemie pre spánok ponúka samostatná menšia spálňa. Účelná kúpeľňa disponuje novou sanitou a keramickým obložením. Je vybavená klasickou vaňou, WC a vetracím oknom. Vstup do bytu je cez uzamykateľnú pavlačovú loggiu, ktorá je k dispozícii len pre tento byt, čo umožňuje využívať tento priestor na odloženie osobných vecí, sušenie bielizne alebo ako zimnú záhradku. Dostatok úložného miesta zvyšuje väčšia pivnica.

Vykurovanie je zabezpečované prostredníctvom ústredného kúrenia. Káblová televízia a internet je šírená spoločnosťou T-com. Súčasné mesačné prevádzkové náklady sú vyčíslené na 150 euro / nájom 2 osoby.

Výhody bytu:
- tehla
- preferovaná lokalita širšieho centra, ktorá si drží svoju cenu
- nové rozvody vody a elektriny
- výťah
- veľká pivnica

BYTOVÝ DOM
tehla
výťah
vnútroblok
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov

OKOLIE
Nové Mesto – okolie Trnavského mýta, Zimného štadiónu. Táto lokalita je vyhľadávaná najmä pre svoju rýchlu dostupnosť do centra, výborne napojenie MHD, plnú občiansku vybavenosť – obchody, reštaurácie, školy, banky, trh. Pár minút od bytového domu sa nachádza Farmaceutická fakulta, Národné tenisové centrum, kúpalisko Tehelné pole, Istropolis. Uspokojenie nákupných požiadaviek plne zastreší obchodné centrum Centrál, ktoré je len pár minút pešo, ako aj predajňa Lidl, či tržnica. V priamom okolí sa nachádza niekoľko základných škôl, škôlok, kvalitné gymnázium.

Taktiež v susedstve nájdete viaceré zdravotnícke zariadenia, štátne inštitúcie, športoviská, ihriská. Lokalita bytového domu je bezproblémovo dostupná autobusovou, ale aj električkovou mestskou hromadnou dopravu. Zastávka MHD sa nachádza len pár minút pešo od domu a ponúka priame spoje do centra Bratislavy, ktoré však máte najmä v letných mesiacoch ľahko dostupné aj pešo.

CENA
71 500 EUR (2 154 009 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Bartoškova, 2 izbový byt, 41 m2, Bratislava III - Nové Mesto
71 500 €
exkluzívne