PREDANÉ - TRANOVSKÉHO, 2-i byt, 58 m2 - pôvodný stav, novo ZATEPLENÁ 4-PODLAŽNÁ BYTOVKA, loggia, v obklopení prírody, PRIAMO POD LESOM - Bratislava-Dúbravka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - TRANOVSKÉHO, 2-i byt, 58 m2 - pôvodný stav, novo ZATEPLENÁ 4-PODLAŽNÁ BYTOVKA, loggia, v obklopení prírody, PRIAMO POD LESOM

  • ponukabyvania.sk_Tranovského_2-izbový-byt_archív
76 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ veľký 2-izbový byt v nízkopodlažnej, zateplenej bytovke s príjemnou slnečnou loggiou, v krásnom a pokojnom prostredí plnom udržiavanej zelene, parkov a v pešej dostupnosti lesa, ako i širokej občianskej vybavenosti.

BYT
Tranovského ulica
2-izbový
úžitková plocha: 58,26 m2 (byt 52,79 m2 + loggia 3,97 m2 + pivnica 1,5 m2)
1. poschodie / 4 (nie prízemie, pod bytom sa nachádzajú pivnice)
čistý pôvodný stav s plastovými oknami
loggia
murované jadro
nepriechodné izby
ústredné kúrenie
pivnica
orientácia: V

Popis: predsieň, chodba, spálňa, kuchyňa, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, obývacia izba so vstupom na loggiu, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v štvorpodlažnej panelovej bytovke s malým počtom obyvateľov, v bezpečnom, tichom prostredí plnom zelene, parkov, ihrísk. Bytový dom prešiel v roku 2012 rekonštrukciou, pri ktorej bolo realizované zateplenie fasády, osadenie novej vchodovej brány, úprava spoločných priestorov a oprava strechy. Byt je situovaný na 1. poschodí zo 4. Pod bytom sa nachádza prízemné podlažie s pivnicami a vstupom do domu. Bytový dom nedisponuje výťahom, avšak k pohodliu majiteľov slúži pivnica, či spoločná kočikáreň na prízemí.

Byt je v pôvodnom, udržiavanom stave s menšími rekonštrukčnými úpravami – výmena plastových okien v celom byte. Na podlahách je položené linoleum s kobercami, na stenách je maľovka, v byte sa nachádza pôvodná kuchynská linka, kúpeľňa disponuje murovaným jadrom. Súčasťou bytu je praktická loggia so vstupom z obývacej izby. Byt ponúka príjemné výhľady do okolia. Najobľúbenejšia východná orientácia podporuje slnečnú atmosféru bytu, no byt nebude bývať v lete zbytočne prehriaty. Byt je vykurovaný prostredníctvom ústredného kúrenia. Radiátory sú vybavené digitálnymi meračmi a regulátormi. Káblová televízia a pevná linka je zabezpečovaná spoločnosťou Upc. Súčasné náklady sú vyčíslené na 112,5 EUR + fond opráv 57,5 EUR na byt.

Výhody bytu:
- nepriechodné izby
- loggia
- východná orientácia
- nízkopodlažná, zateplená bytovka
- ideálne prostredie
- dostatok parkovacích miest

Byt zaujme najmä ľudí, ktorí prirodzene inklinujú k kľudnému prostrediu, ocenia množstvo prírodného prostredia priamo za domom. Hľadajú byt s dobrou dispozíciou a dostatočnou metrážou, ktorá umožní plnohodnotné bývanie v bytovom dome s malým počtom bytov.

BYTOVÝ DOM
panel
bez výťahu
zateplená fasáda
nová vchodová brána
pohodlné parkovanie na parkoviskách okolo domu
pozemok pod domom v podielovom vlastníctve majiteľov

OKOLIE
Dúbravka – príjemné, rodinné prostredie plné zelene, kúsok od domu Devínska Kobyla, neďaleko nákupné stredisko Saratov, parky, detské ihrisko pri dome, zastávka MHD s priamymi autobusovými a električkovými linkami do mesta. V pešej dostupnosti: nákupné stredisko, zdravotné stredisko, pošta, škôlka, školy (ZŠ, SPŠ, Gymnázium, British School), ihrisko, kostol, reštaurácie, banky, les. Neďaleko kúpalisko, zimný štadión, futbalový štadión, tenisové kurty, sauna. V okolí sa nachádza široká škála obchodov s potravinami – Coop Jednota, Billa, Lidl, Moja Samoška, Tesco.

CENA
76 500 EUR (2 304 639 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Tranovského, 2 izbový byt, 58 m2, Bratislava IV - Dúbravka
76 500 €
exkluzívne