PREDANÉ - ESTÓNSKA, 2-byt, 51 m2 - slnečný byt v prostredí plnom zelene neďaleko LESOPARKU, ZATEPLENÁ BYTOVKA s NOVÝMI STUPAČKAMI - Bratislava-Podunajské Biskupice - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ESTÓNSKA, 2-byt, 51 m2 - slnečný byt v prostredí plnom zelene neďaleko LESOPARKU, ZATEPLENÁ BYTOVKA s NOVÝMI STUPAČKAMI

  • ponukabyvania.sk_Estónska_2-izbový-byt_archív
74 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ príjemný 2-izbový byt po kompletnej REKONŠTRUKCII s hrejivou atmosférou útulného domova v osem poschodovej zateplenej bytovke s výťahom. Preferovaná POKOJNÁ LOKALITA S PARKOM priamo pod domom a prírodnou scenériou Lesoparku i Dunajskej hrádze v pešej dostupnosti. Priestranný byt s VÝBORNÝM DISPOZIČNÝM RIEŠENÍM bez nutnosti ďalších investícií.

BYT
Estónska ulica – Podunajské Biskupice
2-izbový
úžitková plocha: 51,6 (byt 50,1 m2 + pivnica 1,6 m2)
2. poschodie / 8
rekonštrukcia
panel / zateplenie
murované jadro
nepriechodné izby
ústredné kúrenie
plastové okná
2 x rolldor
pivnica
orientácia Z

Popis: predsieň, chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v zateplenej panelovej bytovke s výťahom, novou vchodovou bránou, zrekonštruovanou strechou a komplet vymenenými stupačkami. Byt je situovaný na 2. poschodí z 8 a ponúka slnečnú západnú orientáciu. Na poschodí sa nachádzajú len tri byty. Majitelia týchto bytov majú možnosť využívať spoločný zasklený balkón na medziposchodí alebo spoločnú kočíkáreň na prízemí.

Samotný byt prešiel vkusnou rekonštrukciou. V interiéri sú využité teplé farby a dekór dreva, ktorý spolu s ideálnou orientáciou ešte väčšmi podporuje svetlosť bytu a domácu pohodu. Pri rekonštrukcii bola osadená nová poistková skrinka, plastové okná, plávajúce podlahy a dlažba, farebná maľovka, nové interiérové dvere. V chodbe a v spálni sa nachádzajú praktické vstavané skrine. Priestor kuchyne je upravený a osvetlený zabudovanými bodovými svetlami. Na mieru vyrobená kuchynská linka s dôrazom na čo najviac úložného priestoru disponuje vysokými hornými skrinkami, užitočnou špajzovou skriňou, vstavanými spotrebičmi (el. rúra, plynová varná doska, digestor). Rekonštrukciou prešli aj priestory sociálneho zázemia, ktoré sú nanovo vykachličkované a vybavené novou sanitou a bodovým osvetlením. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa, umývadlo a priestor na pračku.

Kúrenie je zabezpečované ústrednou dodávkou tepla. V byte sa nachádzajú vyregulované radiátory s meračmi. Mesačné náklady na 3 osoby predstavujú sumu 178 EUR. Internet a káblová televízia je dostupná od týchto dodávateľov – UPC, Orange, Telekom.

BYTOVÝ DOM
panel
zateplený bytový dom
nová vchodová brána
zrekonštruovaná strecha
vymenené stupačky
výťah
parkovanie pri dome

OKOLIE
Podunajské Biskupice – Bratislava II. S prírodou prepojená zóna mestskej časti, priamo pod domom sa nachádza park so zeleňou, ihriská, zástavba rodinných domov. Príjemnou prechádzkou sa dostanete k ramenu Malého Dunaja, či Lesoparku ponúkajúci relax uprostred uponáhľaného meste. Priame okolie je vybavené ľahko dostupnú občiansku vybavenosť – pár krokov Tesco expres, základná škola, tenisové kurty, hotel, reštaurácie, zástavky MHD (79, 78, 87). Neďaleko predajňa Lidl, Billa, Kaufland, pešie korzo s trhom a obchodmi, zdravotné stredisko, materské škôlky a školy, pošta.

CENA
74 900 EUR (2 256 437 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Estónska, 2 izbový byt, 51 m2, Bratislava II - Podunajské Biskupice
74 900 €
exkluzívne

váš názor