PREDANÉ - HRADIŠTNÁ, 3-i byt, 77 m2 - komplet rekonštrukcia, TEHLOVÁ BYTOVKA, len osem bytov vo vchode, obľúbená lokalita pri kostole - Bratislava-Devínska Nová Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - HRADIŠTNÁ, 3-i byt, 77 m2 - komplet rekonštrukcia, TEHLOVÁ BYTOVKA, len osem bytov vo vchode, obľúbená lokalita pri kostole

  • ponukabyvania.sk_Hradištná_3-izbový-byt_archív
105 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ tehlový 3-izbový v nízkopodlažnej bytovke s ideálnou orientáciou východ / západ, v pokojnom prostredí plnom zelene. IDEÁLNY PRE RODINNÉ BÝVANIE, v blízkosti ihriská, školy, škôlky, príroda.

BYT
Hradištná ulica
3-izbový
úžitková plocha: 77,4 m2 (byt 62,61 m2 + loggia 3,29 m2 + pivnica 11,5 m2)
1. poschodie / 4 (zvýšené prízemie)
tehlový
zasklená loggia
komplet rekonštrukcia vrátane elektriny, vody
ústredné kúrenie
nepriechodné izby
3 x vstavaná skriňa
veľká murovaná pivnica
internet optika
orientácia: V-Z

Popis: chodba, obývacia izba, kuchyňa so vstupom na loggiu, samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou, spálňa, detská izba, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v 4-poschodovej tehlovej bytovke s malým počtom susedov. Na každom poschodí sa nachádzajú len dva byty. Byt je situovaný na 1. podlaží - zvýšenom prízemí s výhľadmi do pokojného prostredia osadeného zeleňou. Bytový dom nedisponuje výťahom. Spoločné priestory sú čisté a udržiavané. V uplynulom období prebehla rekonštrukcia strechy domu.

Samotný byt sa teší ideálnej orientácii na svetové strany V-Z. Byt prešiel v roku 2010 hĺbkovou, kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej boli menené všetky elektrické rozvody, (vymenené za medené káble), nové rozvody vody, plastové okná, nové stierky. Byt prešiel, aj dispozičnou zmenou kúpeľne, ktorá bola úplne prerobená a zväčšená (nová rohová vaňa, umývadlo, rozvody, obklady, dlažba, nábytok). Rekonštrukciou prešlo i WC. V byte sa nachádzajú nové interiérové dvere a zárubne, plávajúca podlaha, repasovaná drevená podlaha a moderná dlažba. V štýlovej kuchyni je osadené veľké francúzske okno, ktoré tvorí vstup na zasklenú loggiu. Kuchyňa je zariadená značkovou, dizajnovou linkou, ktorá poskytuje štedrý priestor pre milovníkov kulinárskeho umenia. Linka je plne zariadená vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, sklo keramická varná doska, digestor, mikrovlnná rúra, chladnička, umývačka riadu). V byte sa nachádzajú 3 priestranné, vstavané skrine.

Dispozične byt ponúka rozumné rozloženie izieb. Na jednej strane je situovaná denná časť bytu, kde sa priestor obývacej izby prirodzene otvára do kuchyne s jedálenskou časťou. Na druhej strane sa nachádza kľudová časť, nepriechodných spálni. Súčasťou bytu je veľká murovaná pivnica, ktorú predstavuje, tak žiadaný úložný priestor na mimosezónne veci, či bicykle pre celú rodinu.

Internet a káblovú televíziu zabezpečuje Magio. Kúrenie je riešené ústrednou dodávkou tepla, prostredníctvom vyregulovaných radiátorov s meračmi. Mesačné náklady sú 186 euro + elektrina.

Bytový dom je situovaný vo vnútri zástavby, mimo hlavnej cesty čo ponúka bezpečné prostredie pre vaše deti. Detské ihrisko sa nachádza len pár krokov od domu. Tento byt ponúka bývanie v preferovaných malo bytovkách s pocitom súkromia a pokoja. Kvalitná tehlova stavba, loggia, priestranná úložná pivnica, príjemná lokalita okolia kostola, robia z tohto bytu netuctovú ponuku.

BYTOVÝ DOM
tehla
rekonštrukcia strechy
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov
vo vchode sa nachádza len osem bytov
parkovanie pri dome

OKOLIE
Mestská časť Devínska nová Ves - v priamom okolí príjemné prostredie zástavby nízko podlažných bytoviek a rodinných domov. Priamo pod domom sa nachádza zeleň, pár krokov detské ihrisko, reštaurácia, zástavka MHD, kultúrne stredisko, kostol, ZUŠ, knižnica, ihriská, potraviny. Neďaleko materské škôlky, základné školy, reštaurácie plná občianska vybavenosť. V pešej dostupnosti zdravotné stredisko, pošta, banky, kaviarne, služby, množstvo nákupných možností (Terno, Tesco, Lidl, Moja Samoška).

Okolie ponúka jedinečné prírodné prostredie (povodie Moravy, cyklomost do Rakúska pár minút od vášho bytu, oblasť Devínskej Kobyly s unikátnou pieskovcovou skalou, hrad Devín, rybník...), ktoré ocenia najmä milovníci cykloturistiky, rybári, ale i ľudia so srdcom dobrodruha. Devínska nová Ves ponúka i široký priestor pre rekreačné a záujmové vyžitie (futbalový klub, tenis, fitnes centrá, záujmové činnosti pre deti aj dospelých, chorvátska kultúra...).

CENA
105 000 EUR (3 163 230 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Hradištná, 3 izbový byt, 77 m2, Bratislava IV - Devínska Nová Ves
105 000 €
exkluzívne