PREDANÉ - ČEREŠŇOVÁ, 3-i byt, 76 m2 - TEHLOVÁ 8-ROČNÁ BYTOVKA, dlhodobo nízke náklady, VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTO, výťah a súkromné detské ihrisko - Chorvátsky Grob - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ČEREŠŇOVÁ, 3-i byt, 76 m2 - TEHLOVÁ 8-ROČNÁ BYTOVKA, dlhodobo nízke náklady, VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTO, výťah a súkromné detské ihrisko

  • ponukabyvania.sk_Čerešňová_3-izbový-byt_archív
103 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ tehlový 3-izbový byt v trojpodlažnom bytovom dome S MODERNÝM VÝŤAHOM, malým počtom susedov a bezproblémovým parkovaním na VLASTNOM PARKOVACIOM MIESTE. Efektívna KOTOLŇA PRIAMO V BYTOVKE garantuje optimálne náklady na spokojné bývanie, UZAVRETÝ TRÁVNATÝ AREÁL s detským ihriskom a posedením vytvára bezpečné miesto pre vaše deti.

Pokojná atmosféra bývania len pár minút od Bratislavy s priamym napojením MHD.
POHODLNÉ BÝVANIE V MODERNEJ TEHLOVEJ STAVBE s nízkymi nákladmi bez ďalších investícií ZA CENU 30-ROČNÉHO BYTU V PANELOVEJ ZÁSTAVBE!

IDEÁLNE PRE MLADÝCH ĽUDÍ A RODINY.

BYT
Čerešňová ulica – Chorvátsky Grob – Čierna Voda
3-izbový
úžitková plocha: 76,7 m2 (byt 67,76 m2 + loggia 8,94 m2)
2. poschodie / 3
tehlový
zateplenie
8-ročná stavba
vlastné vonkajšie parkovacie miesto
nepriechodné spálne
plastové okná
bezpečnostné dvere
videovrátnik
vlastná kotolňa v bytovke – plynový kotol
vyregulované kúrenie - digitálny merač pre byt
internet - optika
orientácia: V

Popis: predsieň, kúpeľňa s vaňou a WC, kuchyňa s jedálenskou časťou, obývacia izba so vstupom na loggiu, chodba, detská izba, spálňa so vstupom na loggiu, parkovacie miesto

Ponúkaný byt sa nachádza v tehlovom 3 poschodovom bytovom dome s výťahom na ideálnom druhom poschodí. Bytový dom bol kolaudovaný pred 8 rokmi a patrí medzi obytné budovy s rodinou atmosférou, nachádza sa tu len 12 bytov. Na spríjemnenie voľných chvíľ je obyvateľom k dispozícii uzavretý areál s trávnikom, posedením a detským ihriskom a taktiež kaviareň na prízemí. Výhodou je taktiež vlastná kotolňa, ktorá zabezpečuje vykurovanie a prípravu teplej vody s dôrazom na úsporu financií. Vďaka tehlovej konštrukcii a zatepleniu je dom vo veľmi dobrom stave s čistými a udržiavanými spoločnými priestormi.

Samotný byt je výborne situovaný a ponúka nerušený výhľad do diaľky na okolitú prírodu a zástavbu rodinných domov. Všetky izby sú orientované na východnú stranu. Prakticky využiteľná je dlhá loggia so vstupom z dvoch izieb. Byt disponuje kompaktnou dispozíciou, bez hluchých chodieb. Ponúka dve dostatočne veľké nepriechodné spálne, centrálnu obývaciu izbu, ktorá prechádza cez jedálenskú zónu do kuchynskej časti. Kúpeľňa je vybavená klasickou vaňou, dvoma umývadlami a závesnou toaletou.

V byte sa nachádzajú plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, dlažba, farebné stierky, bezpečnostné vchodové dvere, drevené interiérové dvere a zárubne, videovrátnik, vstavaná skriňa v spálni. Plne vybavená kuchynská linka (vstavaná plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, nerezový drez), ako aj pekný nábytok v detskej izbe ostávajú súčasťou bytu po predaji. Kúrenie je vyregulované zabezpečované vlastnou kotolňou. Káblovú televíziu a internet poskytuje spoločnosť SWAN a Telecom. Mesačné náklady predstavujú sumu 105 EUR na 3 osoby + elektrina. Jednoduché parkovanie umožňuje vlastné parkovacie miesto pred bytovým domom. V prípade záujmu je možné dodatočné zakúpenie garáže.

BYTOVÝ DOM
tehla / zateplenie
staršia novostavba (2006)
vlastná kotolňa
parkovisko
súkromný areál s trávnikom a ihriskom
malý počet bytov
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov

OKOLIE
Chorvátsky Grob – Čierna Voda, obec ktorá tvorí predmestie hlavného mesta. Ponúka pokojné bývanie najmä mladým rodinám, ktoré potrebujú dennodennú dostupnosť Bratislavy, ale preferujú bývanie v modernej lokalite v oblasti s rezidenčnou výstavbou a novostavbami ohraničenou nepoškodenou prírodou chránenej oblasti. Lokalita ponúka základnú občiansku vybavenosť dostupnú pešo od vášho bydliska (škôlka, škola, súkromné vzdelávacie inštitúcie, lekár, lekáreň, potraviny, drogéria, reštaurácie, kaviarne, pekáreň, materské centrum, fitnes, kaderníctvo a ostatné služby). Ideálna poloha umožňuje rýchlu dostupnosť Bratislavy a Senca s kompletnou občianskou vybavenosťou. Pre zvýšenie pohodlia je k dispozícii linka MHD spájajúca Čiernu Vodu s Bratislavou. V priamom okolí sa nachádza hotelové zariadenie Kamila s golfovým klubom a konskou jazdiarňou, pod domom sa nachádza uzavreté ihrisko poskytujúce súkromie a príjemný komfort.

CENA
103 500 EUR (3 118 041 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Čerešňová, 3 izbový byt, 76 m2, Senec - Chorvátsky Grob
103 500 €
exkluzívne