PRENAJATÉ - NEVÄDZOVÁ, 1,5-i byt, 49 m2 - novostavba RETRO, KOMPLET NOVO ZARIADENÝ byt s balkónom, GARÁŽOVÉ MIESTO a ENERGIE V CENE! - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - NEVÄDZOVÁ, 1,5-i byt, 49 m2 - novostavba RETRO, KOMPLET NOVO ZARIADENÝ byt s balkónom, GARÁŽOVÉ MIESTO a ENERGIE V CENE!

  • ponukabyvania.sk_Nevädzová_1-izbový-byt_archív
520 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM moderne, plne zariadený byt v NOVOSTAVBE RETRO s obchodnou galériou, s kaviarňami a reštauráciami pohodlne dostupnou počas celého dňa. Štýlové bývanie vo veľmi vyhľadávanej lokalite Ružinova s bezproblémovým parkovaním na VLASTNOM PARKOVACOM MIESTE V GARÁŽI. Byt vás očarí už pri prvej návšteve svojim prirodzeným presvetlením, vzdušnosťou, priestranným balkónom s nerušeným výhľadom do okolia.

VÝNIMOČNÉ BÝVANIE s občianskou vybavenosťou dostupnou prakticky v papučiach.

BYT
Nevädzová ulica – Bratislava II, Ružinov
1,5-izbový
úžitková plocha: 49,58 m2 (byt 37,06 m2 + balkón 10,12 m2 + pivnica 2,4 m2)
tehlový
11. poschodie / 14
novostavba
balkón
garážové miesto
pivnica
zariadený interiér vrátane el. spotrebičov
kúrenie – vlastný termostat
videovrátnik
internet - optika
orientácia: V

Popis: vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou, spací kút, balkón, parkovacie miesto v garáži, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v tehlovej polyfunkčnej novostavbe Retro so štyrmi výťahmi a podzemnou garážou. Obyvateľom domu je k dispozícii obchodná galéria s potravinami, poštou, fitness, bankami ľahko dostupnými len výťahom. Byt je situovaný na 11. poschodí, ktoré úž ponúka nerušené výhľady do diaľky ponad strechy okolitých domov. Interiér bytu vďaka príjemnej východnej orientácii a veľkoplošným oknám je plný denného svetla a ponúka krásnu atmosféru. Harmonickosť do bývania vnáša dokonale zladené moderné zariadenie bytu, ktoré je plne k dispozícii.

Byt sa prenajíma komplet zariadený. Pre nových nájomníkov je pripravená pohodlná manželská posteľ s nočným stolíkom, vstavaná skriňa v spálňovej časti, dvojsedačka, kreslo, konferenčný stolík, úložný obývačkový nábytok, stolík pod televízor, jedálenský stolík s dvoma stoličkami, vstavaná skriňa v priestore chodby, predsieňový vešiak a lavica, kúpeľňový nábytok, elegantná kuchynská linka, osvetlenie. Samozrejmosťou sú elektronické spotrebiče (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, pračka, elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, televízor).

V celom byte sa nachádzajú plávajúce podlahy, v kúpeľni dlažba, veľkoplošné plastové okná so žalúziami, biele a farebné stierky, biele interiérové dvere, bezpečnostné dvere. Dispozične byt ponúka otvorenú dostatočne priestrannú dennú zónu obývacej izby plynulo prechádzajúcej do kuchynskej časti s jedálenským kútom a vstupom na balkón. Plnohodnotná spálňa (veľký spací kút) má samostatné osvetlenie a je od centrálnej dennej časti oddelená praktickou nábytkovou stenou. Elegantná kúpeľňa disponuje klasickou vaňou, novou sanitou, závesnou toaletou a rebríkovým radiátorom. Miesto, ktoré si určite obľúbite najmä v lete je zastrešený balkón s osvetlením, ktorý je dostatočne veľký na realizáciu záhradného posedenia, ale aj vlastného bylinkového záhonu.

Dynamický ľudia ocenia najmä bezproblémové parkovanie priamo v garáži bytového domu, ktoré je k dispozícii bezplatne pre nájomníkov. Taktiež mimosezónne veci ľahko uskladníte v priestore pivnice, ktorú budete mať k dispozícii. Kúrenie je zabezpečované prostredníctvom radiátorov, ovládaných digitálnym bytovým termostatom. Káblovú televíziu a internet poskytuje spoločnosť Telekom.

Byt je pripravený k okamžitému prenájmu.

BYTOVÝ DOM
novostavba
tehla
4 x výťah
garáž
pivnica
polyfunkcia

OKOLIE
Mestská časť Ružinov – Trávniky, tradične obľúbená lokalita okolia ružinovského jazera Rohlík, ktorá ponúka širokú sieť obchodov a služieb, inštitúcií, no zachovala si i oddychové zelené plochy s parkami a zeleňou. Priamo v bytovom dome sa nachádza obchodná galéria kde nájdete potraviny Terno, poštu, banky, obchody, drogériu, kaviarne, reštaurácie, solárium, salón krásy, wellness. Vyznávačom športových aktivít je priamo v bytovke k dispozícii fitness, tenisová hala, squashové ihrisko. Pár krokov od domu sa nachádza športový areál s bežeckou traťou. V priamom okolí s pešou dostupnosťou sa nachádza Paneurópska vysoká škola, park Andreja Hlinku, ružinovská nemocnica, poliklinika, zimný štadión, DK Ružinov, jazero Rohlík. V okolí sídlia inštitúcie, ako Miestny úrad Ružinov, Ministerstvo hospodárstva SR. Táto časť Bratislavy sa teší aj výbornej dostupnosti centra mesta a iných mestských častí, či už autom, ale taktiež mestskou hromadnou dopravou. Pár krokov od domu sa nachádzajú viaceré zastávky MHD (9, 14, 50, 66, 75, 96, 196, 201, 202, 208, 510, 511).

CENA
520 EUR (15 666 Sk) / mesiac vrátane energií a parkovacieho miesta
U NÁS PROVÍZIU NEPLATÍTE!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Nevädzová, 1 izbový byt, 49 m2, Bratislava II - Ružinov
520 €
exkluzívne