PREDANÉ - CABANOVA, 1-i byt, 49 m2 – 14-ročná TEHLOVÁ BYTOVKA s výťahom, VEĽKÝ BYT s BALKÓNOM a ŠATNÍKOM, obľúbená tichá lokalita plná zelene - Bratislava-Dúbravka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - CABANOVA, 1-i byt, 49 m2 – 14-ročná TEHLOVÁ BYTOVKA s výťahom, VEĽKÝ BYT s BALKÓNOM a ŠATNÍKOM, obľúbená tichá lokalita plná zelene

  • ponukabyvania.sk_Cabanova_1-izbový-byt_archív
82 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný 1-izbový byt v nízkopodlažnom bytovom dome v príjemnom a pokojnom prostredí plnom zelene, parkov a v pešej dostupnosti lesa, ako i širokej občianskej vybavenosti. Byt vďaka svojej štedrej metráži poskytne novému majiteľovi vzdušný priestor pre pohodlný život. Veľký šatník, priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatná kuchyňa so slnečným balkónom, malý počet susedov a moderné a čisté spoločné priestory, ale aj možnosť dispozičnej zmeny na plnohodnotný dvojizbový byt, robí túto ponuku atraktívnou.

BYT
Cabanova ulica – Bratislava IV, Dúbravka
1-izbový
úžitková plocha: 49,22 m2 (byt 41,32 m2 + balkón 3,22 m2 + pivnica 4,68 m2)
1. poschodie / 5 (nie prízemie, pod bytom sa nachádzajú nebytové priestory)
tehla / zateplenie
kolaudácia v roku 2000
balkón
murovaná pivnica
plastové okná so žalúziami
bezpečnostné dvere
ústredné kúrenie – digitálny merač
internet – optika
orientácia: V

Popis: vstupná chodba, šatník, kúpeľňa s toaletou, obývacia izba so spacou časťou, kuchyňa so vstupom na balkón, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v 5-podlažnej tehlovej bytovke s moderným výťahom, kolaudovanej v roku 2000. Bytový dom je situovaný v tichej ulici mimo rušnej komunikácie a parkovanie je zabezpečené priamo na parkovisku pred domom. Byt sa nachádza na 1. poschodí. Pod bytom na prízemí sú spoločné priestory a menšie obchodné prevádzky (zubná ambulancia, agentúra sprostredkujúca jazykové pobyty). V bráne sa nachádza malý počet susedov, na poschodí sú vždy tri byty. Vďaka východnej orientácií je byt slnečný a prirodzene presvetlený, avšak v horúcich letných mesiacoch nikdy nie je nadmieru prehriaty. V byte sa nachádzajú plastové okná s interiérovými žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere, biele stierky, laminátové podlahy a dlažba. Súčasťou bytu je kuchynská linka s elektrickým sporákom. Príjemným prvkom je francúzsky balkón v obývacej izbe a priestranný balkón v kuchyni, kde je možné umiestniť si menšie posedenie a kvety.

Napriek 1-izbovej dispozícii byt ponúka naozaj štedrý priestor, ktorý umožňuje funkčné rozčlenenie bytu na jednotlivé zóny a naplno rozvinúť štandard bývania. V byte je možnosť vytvorenia kľudovej spacej časti, dennej obytnej zóny a oddeleného kuchynského priestoru, pri ktorom sa nezabudlo ani na umiestnenie jedálenského stola. Veľkou výhodou bytu je jeho priestranný šatník nachádzajúci sa v chodbe, ktorý poskytuje dostatočný úložný priestor. K bytu prináleží i veľká pivnica v suteréne, kde si bezproblémovo uskladníte i bicykle, hobby a sezóne veci.

V byte sa nachádza káblová televízia a internet. Vykurovanie je zabezpečené ústrednou dodávkou tepla. V byte je nainštalované samostatné digitálne meracie zariadenie na presné určenie spotreby tepla.

Mesačné prevádzkové náklady pre 1 osobu: 85,54 EUR + elektrina

BYTOVÝ DOM
tehla / zateplenie
kolaudácia v roku 2000
výťah
pozemok pod domom v podielovom spoluvlastníctve majiteľov
parkovanie pri dome

OKOLIE
Dúbravka – príjemné, rodinné prostredie plné stromov, kúsok od domu Devínska Kobyla, Stará Dúbravka. Priamo pri bytovom dome sa nachádza zeleň, neďaleko ihrisko, obchodné strediská, tenisové kurty, bežecká trať. Bezproblémová pešia dostupnosť materskej školy, základnej školy a gymnázia. Okolie ponúka plnú občiansku vybavenosť, od širokej siete nákupných možností (Billa, Lidl, obchodné stredisko Saratov, obchodné stredisko M. Sch. Trnavského, neďaleko zeleninový trh, Tesco) cez reštaurácie a kaviarne, pešia dostupnosť zdravotného strediska, kostola, až po rozsiahlu sieť služieb (lekárne, banky, poštu, fitnes centrum).

Lokalita bytového domu je bezproblémovo dostupná autobusovou, ale aj električkovou mestskou hromadnou dopravu. Zástavka MHD sa nachádza len pár minút pešo od domu a ponúka priame spoje do centra Bratislavy (linky 1, 5, 12, 20, 23, 27, 83, 84, 120). Mestská časť Dúbravka okrem výbornej občianskej vybavenosti a ľahkej dostupnosti Vás očarí i svojou blízkosťou k prírode, lesom čo dodáva na pozitívnom pocite z Vášho nového bývania.

CENA
82 000 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Pôdorys

Štítky

Maklér

Vaše názory

Cabanova, 1 izbový byt, 49 m2, Bratislava IV - Dúbravka
82 000 €
exkluzívne