PRENAJATÉ - LEŠKOVA, 2-i byt, 57,5 m2 - prenájom KANCELÁRIE, SÍDLO FIRMY PRIAMO V CENTRE - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - LEŠKOVA, 2-i byt, 57,5 m2 - prenájom KANCELÁRIE, SÍDLO FIRMY PRIAMO V CENTRE

  • ponukabyvania.sk_Leškova_kancelárie_archív
500 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM práve zrekonštruovaný priestor na prízemí historického domu, ideálny pre vaše podnikanie vo VYHĽADÁVANEJ LOKALITE, v tesnej blízkosti Úradu vlády, Ministerstva financií, Prezidentského paláca.

PRIESTORY
Leškova ulica
2-izbový
celková rozloha: 57,5 m2
prízemie
tehlový
komora
technická miestnosť
vlastné kúrenie – plynový kondenzačný kotol
orientácia do tichého dvora

Popis: ponúkaný priestor sa nachádza v tehlovom historickom dome, na prízemnom podlaží so samostatným vstupom z tichého vnútrobloku s možnosťou využívania menšej predzáhradky. Nakoľko sa objekt nachádza na výbornej adrese, v tesnej blízkosti štátnych inštitúcií (ministerstvá, Úrad vlády, univerzity, úrady), ako i podnikateľských subjektov, obchodov je predurčený aj na administratívne využitie, či už ako kancelária notára, advokáta, účtovnícka firma, ambulancia, sídlo firmy či obchodná prevádzka.

Celý priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá bola dokončená len nedávno a po jej realizácii nebol byt doposiaľ obývaný, ani inak využívaný. Pre záujemcov je pripravený nový, čistý priestor, pripravený na komfortné podnikanie. Počas rekonštrukcie boli menené rozvody plynu, elektriky, boli osadené plastové okná s drevenými žalúziami, nové stierky a sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, nové plastové vchodové dvere a drevené interiérové dvere a zárubne, boli inštalované nové radiátory a plynový kotol, na podlahách sú položené drevené parkety a dlažba, komplet nová kúpeľňa s rohovou vaňou, dvoma umývadlami a toaletou, nová štýlová kuchynská linka s zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor).

Byt sa prenajíma nezariadený s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi, chladničkou, pračkou, jedálenský stôl so stoličkami. Priestor sa skladá z dvoch veľkých miestností, chodby, samostatnej kuchyne, kúpeľne s toaletou, technickej miestnosti, skladu. Vykurovanie objektu je zabezpečené vlastným plynovým kotlom. V miestnostiach sa nachádza prípojka na káblovú televíziu, telefón a niekoľko prípojok na internet.

Podnikateľský priestor je ihneď k dispozícii.

BYTOVÝ DOM
tehla
parkovanie na rezidenčné karty – v prípade záujmu možnosť vybavenia
dvor so záhradkou

OKOLIE
Prestížna lokalita – Bratislava, Staré Mesto, ideálna poloha – priamo v centre mesta, plná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti ( obchody, reštaurácie, kaviarne, pošta, školy...), neďaleko zástavka MHD so širokou ponukou liniek po celej Bratislave. V tesnej blízkosti sa nachádza Úrad vlády SR, Ministerstvo financií, parky, Námestie slobody, Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií, Hodžovo námestie, Prezidentský palác a záhrada, univerzity, Poštová, Obchodná, Hlavná stanica...

CENA
500 EUR (15 063 Sk) / mesiac + 100 EUR (3 012 Sk) energie / mesiac

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Leškova, 2 izbový objekt, 57 m2, Bratislava I - Staré Mesto
500 €
exkluzívne