PREDANÉ - IVANA BUKOVČANA, 3-i byt, 76 m2 - po rekonštrukcii, obľúbená lokalita, OSEM POSCHODOVÁ BYTOVKA - Bratislava-Devínska Nová Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - IVANA BUKOVČANA, 3-i byt, 76 m2 - po rekonštrukcii, obľúbená lokalita, OSEM POSCHODOVÁ BYTOVKA

  • ponukabyvania.sk_Ivana Bukovčana_3-izbový-byt_archív
97 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ veľký 3-izbový slnečný byt po rekonštrukcii, s vyhľadávanou polohou v rámci sídliska. IDEÁLNY PRE RODINNÉ BÝVANIE, v blízkosti ihriská, škola, škôlky, VÝBORNÁ DISPOZÍCIA

BYT
Ivana Bukovčana
3-izbový
úžitková plocha: 76,34 m2 (byt 69,12 m2 + loggia 3,75 m2 + pivnica 3,47 m2)
5. poschodie / 8
panel
loggia
rekonštrukcia
ústredné kúrenie
pivnica
orientácia: V-J

Popis: chodba, obývacia izba, samostatná kuchyňa, spálňa so vstupom na loggiu, izba, samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou.

Ponúkaný byt sa nachádza v osem poschodovej panelovej bytovke s výťahom. Byt je situovaný na ideálnom 5. poschodí / 8 s príjemnými výhľadmi do okolia a slnečnou orientáciou V-J. Byt prešiel rekonštrukciou, pri ktorej boli osadené plastové okná, položená plávajúca podlaha a dlažba, nové stierky, vymenené interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere, nová kuchynská linka so sporákom, komplet zrekonštruovaná kúpeľňa a WC. V byte sa nachádzajú 4 priestranné rolldor skrine.

Byt je veľmi dobre dispozične riešený a typovo patrí medzi jeden z najväčších trojizbových bytov v Devínskej novej Vsi. Súčasťou bytu je loggia so vstupom z jednej zo spální a taktiež pivnica na prízemnom podlaží. V byte sa nachádza káblová televízia a internet od spoločnosti Swan.

Byt je ako stvorený pre rodinu s deťmi. Priamo pod domom sa nachádzajú zrekonštruované ihriská, zeleň, neďaleko základná škola, škôlky, materské centrum. Bytový dom je situovaný vo vnútri zástavby, mimo hlavnej cesty čo ponúka bezpečné prostredie pre vaše deti. Pekné výhľady na okolité Karpaty spojené s tak preferovanou východnou orientáciou ešte umocňujú pohodu domova.

BYTOVÝ DOM
panel
výťah
parkovanie pri dome

OKOLIE
Mestská časť Devínska nová Ves, v priamom okolí množstvo ihrísk, zelene, neďaleko materské škôlky, základné školy, zastávky MHD s priamym spojením do centra. Výborná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti zdravotné stredisko, materské centrum, pošta, banky, kaviarne, služby, množstvo nákupných možností (Terno, Tesco, Lidl, Moja Samoška, Metro), vo výstavbe nákupné centrum Bory. Devínska nová Ves ponúka i široký priestor pre rekreačné a záujmové vyžitie. Devínska Kobyla, Pieskovec, povodie Moravy, cyklo-chodník až do Rakúska, hrad Devín, či rybník, Vám ponúkajú prírodnú kulisu pre vaše rodinné výlety.

Dohodnite si obhliadku už dnes, kým je byt ešte voľný!

CENA
97 000 EUR (2 922 222 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Ivana Bukovčana, 3 izbový byt, 76 m2, Bratislava IV - Devínska Nová Ves
97 000 €
exkluzívne