PREDANÉ - JAMNICKÉHO, 3-i byt, 69 m2 - s balkónom, čiastočná rekonštrukcia, TOP PONUKA, PRE MLADÉ RODINY A INVESTOROV - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - JAMNICKÉHO, 3-i byt, 69 m2 - s balkónom, čiastočná rekonštrukcia, TOP PONUKA, PRE MLADÉ RODINY A INVESTOROV

  • ponukabyvania.sk_Jamnického_3-izbový-byt_archív
81 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-i byt vo vyhľadávanej lokalite PLNEJ ZELENE A TICHA, s výbornou dostupnosťou a S VÝHĽADOM NA DUNAJ v Karlovej Vsi – Dlhé Diely

BYT
Jamnického - Bratislava IV, Karlova Ves
3-izbový
úžitková plocha: 69 m2 (byt 64,5 m2 + balkón 3,0 m2 + pivnica 1,66 m2)
11. poschodie / 12
Byt je kúpou VOĽNÝ a je V OSOBNOM VLASTNÍCTVE majiteľov.
všetky izby NEPRIECHODNÉ
pôvodný stav s vymenenými plastovými oknami
pivnica
orientácia: JV-SV

Popis: predsieň, hala, WC, kúpeľňa, kuchyňa, spálňa, detská izba, obývacia izba s balkónom, pivnica

obývacia izba: ................. 16,79 m2
spálňa: ............................ 12,03 m2
detská izba: ..................... 8,91 m2
kuchyňa: ......................... 8,69 m2
predsieň: .......................... 8,25 m2
hala: ................................. 5,12 m2
kúpeľňa: ........................... 3,65 m2
WC: ................................... 1,06 m2
balkón: .............................. 3,00 m2
pivničná kobka: ................. 1,66 m2

Ponúkaný 3-i byt sa nachádza na 11.p./12, v bytovom dome. Okná sú plastové, bielej farby s interiérovými parapeatmi. V obytných izbách, kuchyni, WC, hale a predsieni je koberec, pod ktorým sa nachádza linoleum. V kúpeľni je keramická dlažba, rekonštrukcia podlahovej keramickej dlažby bola pred 10 rokmi.
K bytu prislúcha pivničná kobka, nachádzajúca sa na prízemí, tzn. na jednom podlaží spolu s výťahmi. Vykurovanie je zabezpečované prostredníctvom radiátorových telies so samostatným meraním tepla, s meračmi na vykurovacích telesách.

Do bytu vstupujete cez vchodové dvere do predsiene, vybavenej vešiakovou zostavou s vešiakovou skriňou. Oproti hlavnému vstupu sa nachádza obývacia izba s balkónom (3 m2). Z predsiene vchádzame do chodby, po ľavej ruke je kúpeľňa a hneď vedľa samostatné WC. Kúpeľňa má komfortnú vaňu s vymurovaným odkladacím priestorom. Ženy určite ocenia veľkorysú rozlohu kúpeľne. Výhodou bytu je dispozičné členenie, nakoľko všetky izby sú nepriechodné. Spálňa a detská izba sú dostatočne priestranné s krásnym výhľadom na Malé Karpaty. Sú orientované na SV, čo má nesporne pozitívum, hlavne v prehriatych letných mesiacoch. Súčasťou vybavenia je kuchynská linka so sporákom a jedálenským kútom. Z kuchyne a obývacej izby, rovnako i zo spálni máte priamy výhľad na detské ihriská a športové ihriská. Poskytuje Vám to dohľad nad deťmi, čo v konečnom dôsledku zaručí bezpečnosť vašich ratolestí.

TIP: Bývanie ako stvorené pre rodinu s malými deťmi a to tak pre susediace detské ihriská, športové ihriská, detskú škôlku, pokojnú lokalitu a v neposlednom rade i kompletnú občiansku vybavenosť.

Ďalšou možnosťou je dlhodobá investícia pre investora, ktorý očakáva mesačný pasívny príjem vo výške nájomného. Výhodou prenajímania bytu je blízkosť univerzít (Univerzita Komenského, STU), rýchla dostupnosť v rámci centra mesta. Rozhodujúcim benefitom sú 3 nepriechodné izby. Tým sa zvýši efektívna vyťaženosť bytu až na 5-6 nájomníkov (obývacia izba 3 osoby, spálňa 2 osoby, detská izba 1 osoba), v porovnaní s 3-i bytom s priechodnou obývacou izbou (max. 3 nájomcovia).

BYTOVÝ DOM
panel
2 x výťah (osobný, nákladný)
slušný a čistý vchod
krásne udržiavané okolie
nová vchodová brána

OKOLIE
Jamnického ulica sa nachádza vo výbornej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra MHD (32, 33, 133, N33). Rýchle a pohodlné je tiež napojenie na diaľničný obchvat smer Viedeň, Budapešť, Brno, Senec, Trnava. V priamej dostupnosti bytového domu sa nachádzajú detské ihriská a športoviská, škôlka, škola, vysoké školy, parky, reštaurácie, obchody, supermarkety Billa a Terno...
Plná občianska vybavenosť mestskej časti Karlova Ves.

CENA
81 990 EUR (2 470 031 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Jamnického, 3 izbový byt, 69 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
81 990 €
exkluzívne