PREDANÉ - ŽELEZNIČNÁ, 3-i byt, 80 m2 - v NOVOSTAVBE, nadštandardne zariadený, podlahové kúrenie, alarm, 2x klimatizácia, 2x vstavaná skriňa, VLASTNÝ KOTOL - Rovinka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ŽELEZNIČNÁ, 3-i byt, 80 m2 - v NOVOSTAVBE, nadštandardne zariadený, podlahové kúrenie, alarm, 2x klimatizácia, 2x vstavaná skriňa, VLASTNÝ KOTOL

  • ponukabyvania.sk_Železničná_3-izbový-byt_archív
93 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ nadštandardne zariadený a priestranný 3-izbový byt na 2-posch. v NOVOSTAVBE, situovanej v tichej časti ROVINKY

BYT
Železničná - Rovinka, okres Senec
3-izbový
úžitková plocha: 80,13 m2
2. poschodie / 2
tehla NOVOSTAVBA
plastové okná a strešné okná VELUX
plávajúca podlaha / dlažba
podlahové kúrenie – VLASTNÝ KOTOL JUNKERS
2x KLIMATIZÁCIA
alarm
bezpečnostné dvere
orientácia: JV-SZ

Popis:
predsieň...........................11,20 m2
komora..............................1,85 m2
WC....................................1,88 m2
kúpeľňa..............................4,03 m2
detská izba.......................12,43 m2
obývacia izba...................25,00 m2
spálňa..............................12,51 m2
kuchyňa...........................11,25 m2

Ponúkaný byt sa nachádza v skvelej, nízkopodlažnej novostavbe na 2.poschodí. Na každom poschodí sú pritom len DVA BYTY, čo ešte viac zvyšuje atraktívnosť tohto domu. Byt je veľmi dobre dispozične riešený (viď pôdorys), rozdelený na dennú a nočnú časť bytu a s dostatkom úložného priestoru. Vďaka výbornej orientácii na dve svetové strany, celý deň krásne presvetlený.

Byt je nadštandardne zariadený:
- masívna kuchynská linka s množstvom pracovného a odkladacieho priestoru, kameninovým drezom so zabudovanými spotrebičmi zn. BOSCH a ELEKTROLUX (umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička)
- plastové a strešné okná zn. VELUX
- kvalitné plávajúce podlahy a dlažby
- masívne drevené interiérové dvere so zárubňami
- bezpečnostné dvere zn. SHERLOCK
- vlastný plynový kotol zn. JUNKERS
- podlahové kúrenie s termostatom zn. HONEYWELL
- 2x kvalitná klimatizácia zn. TOSHIBA + funkcia kúrenia, tichý chod, pohlcovanie vlhkosti a prachu
- rozvody TV a internetu od spol. PROGRES
- zabudovaný alarm so senzormi v každej časti bytu
- 2x vstavaná skriňa

REÁLNE NÁKLADY NA BYT SÚ LEN 128 EUR / MES. / 3 OS. + elektrina

Do bytu sa vchádza cez bezpečnostné dvere do priestrannej predsiene. Po jej pravej strane je veľká, rohová vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru, čím sa plnohodnotne využíva každý m2 a šetrí sa miesto v ďalších častiach bytu. Po ľavej strane predsiene sú dve, takmer rovnako veľké izby – spálňa a detská izba. Naproti vchodovým dverám je samostatná kúpeľňa s veľkou vaňou.

Najväčšou časťou bytu je denná časť, prepojená obývacia izba s kuchyňou má takmer 37 m2. Delí sa tri časti, obývacia časť, jedáleň a kuchyňa. Sú od seba opticky oddelené „ostrovčekom“, barom so stoličkami, ktorý slúži ako skvelé miesto pre rýchle raňajky, či z opačnej strany, rozšírenie pracovnej časti v kuchyni. Celá kuchynská linka je z masívu s množstvom úložného a pracovné priestoru a všetkými potrebnými, zabudovanými spotrebičmi. Na stenách obývacej izby a jedálne je obklad z umelého kameňa.

WC je samostatné s praktickým umývadlom a prechádza sa k nemu cez kratučkú chodbu z obývacej izby. Aj táto chodba je využitá na 100%, na jej pravej strane je ďalšia vstavaná skriňa.

Kúrenie a príprava teplej úžitkovej vody je zabezpečené prostredníctvom vlastného plynového kotlu, ktorý je umiestnený na chodbe mimo bytu, v samostatnej miestnosti.

K BYTU JE MOŽNÉ ODKÚPIŤ POVALU, a tým získať ďalšie m2, čím sa ešte viac byt zatraktívni!

BYTOVÝ DOM
sympatická 2-poschodová NOVOSTAVBA
r. 2006
tehla
len 6 bytov vo vchode
DETSKÉ IHRISKÁ
parkovanie pred domom a v okolí

OKOLIE
Byt je ideálny pre mladé rodinky a ľudí, ktorí hľadajú pokojné bývanie s vyšším štandardom v kľudnej obci, mimo ruchu a smogu hlavného mesta. Bytový dom je umiestnený priamo uprostred pokojnej zástavby rodinných domov. Kľudné a tiché okolité prostredie dáva bývaniu v bytovom dome takmer vidiecky charakter, ktorý podčiarkujú aj výhľady do susedných záhrad, plných vzrastlej zelene.
Obec Rovinka sa občianskou vybavenosťou, vidieckym charakterom a dobrou dopravnou dostupnosťou radí medzi veľmi príjemné a plnohodnotné možnosti bývania v okolí Bratislavy, od ktorej je vzdialená len pár kilometrov. Táto obec sa stala za posledných pár rokov obľúbenou hlavne u mladých ľudí, čoho dôkazom je neustály rozvoj obce.
Taktiež pribúda a stále sa rozvíja občianska vybavenosť. V obci je škola, škôlka, obchody, reštaurácie, kaviarne...
Okolitá prírodná scenéria ponúka možnosti príjemných výletov v každom ročnom období. Bohaté športovo-relaxačné možnosti ako novootvorené fitness centrum alebo cyklistická trasa po hrádzi, futbalový štadión, tenisové centrum, prírodné štrkové jazerá na kúpanie a rybačku.

Obec má dobré autobusové a vlakové spojenie s Bratislavou a okolitými obcami (smer Dunajská Lužná, Šamorín, Kalinkovo, Miloslavov). Nové rozšírenie cestnej komunikácie z Rovinky do Bratislavy prispelo k zlepšeniu a urýchleniu dopravy.

CENA
93 000 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Železničná, 3 izbový byt, 80 m2, Senec - Rovinka
93 000 €
exkluzívne