PREDANÉ - LYSÁKOVA, 4-i byt, 82 m2 - po rekonštrukcii, 4-podlažná bytovka, PANORAMATICKÝ VÝHĽAD NA KARPATY - Bratislava-Dúbravka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - LYSÁKOVA, 4-i byt, 82 m2 - po rekonštrukcii, 4-podlažná bytovka, PANORAMATICKÝ VÝHĽAD NA KARPATY

  • ponukabyvania.sk_Lysákova_4-izbový-byt_archív
114 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ príjemne zrekonštruovaný 4-izbový byt v NÍZKOPODLAŽNEJ bytovke, v prostredí stvorenom pre pokojné RODINNÉ BÝVANIE priamo pri parku, ihriskách, škole, škôlke. Vyhľadávaná obľúbená lokalita Dúbravky, s NERUŠENÝM VÝHĽADOM na Karpaty a Kamzík.

BYT
Lysákova ulica
4-izbový
úžitková plocha: 82 m2 (byt 76,55 m2 + loggia 3,95 m2 + pivnica 1,5 m2)
3. poschodie / 3
panel
rekonštrukcia
zasklená loggia
pivnica
kočikáreň na prízemí
ústredné kúrenie
orientácia V-Z

Popis: chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa s loggiou, 2 detské izby, pivnica.

Ponúkaný byt sa nachádza v štvorpodlažnej, zateplenej bytovke s upravenými spoločnými priestormi, novou vstupnou bránou, schránkami a zrekonštruovanou strechou. Bytový dom ponúka naozaj príjemnú rodinnú atmosféru, nakoľko sa vo vchode nachádza len 8 bytov (iba 3-izbové a 4-izbové byty). Malý počet bytov dodáva na bezproblémových susedských vzťahoch. Byt je situovaný na najvyššom 3. poschodí, čo ocenia najmä ľudia vyhľadávajúci súkromie a kľud, bez rušivých susedov nad sebou. Najobľúbenejšia orientácia na svetové strany V a Z, spojená s nerušeným výhľadom na panorámu Karpát, Kamzík, či Lamač, vám dožičí váš kúsok prírody uprostred mesta. Bytový dom nedisponuje výťahom, avšak k pohodliu majiteľov slúži pivnica na prízemí a taktiež spoločná odkladacia miestnosť „kočikáreň“.

Byt prešiel v roku 2009 vkusnou rekonštrukciou. Boli položené nové plávajúce podlahy, nové stierky a farebná maľovka, osadené plastové okná s vnútornými žalúziami a vonkajšími roletami a sieťkami proti hmyzu. V byte sa nachádzajú bezpečnostné vchodové dvere, nové interiérové dvere a zárubne, 2 veľké úložné rolldor skrine, vyregulované radiátory s pomerovými meračmi, murovaná kúpeľňa a WC s novou sanitou a obkladmi, plne vybavená kuchynská linka z masívneho dreva so vstavanými spotrebičmi (mikrovlnná rúra, plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadku, digestor), zasklená upravená loggia.

Internet a káblová televízia je zabezpečovaná prostredníctvom optiky spoločnosťou Orange. Súčasné mesačné náklady sú vyčíslené na 140 EUR + fond opráv 50 EUR na byt. V okolí bytového domu je možnosť jednoduchého parkovania na verejných parkovacích miestach. Pre zvýšenie vášho pohodlia je možné odkúpenie praktickej garáže s elektricky ovládanou bránou priamo v bytovke, ktorú oceníte najmä v zimných mesiacoch.

BYTOVÝ DOM
panel
zateplená fasáda
rekonštrukcia strechy a spoločných priestorov
nízkopodlažná bytovka
bez výťahu
pozemok pod domom v podielovom spoluvlastníctve
pohodlné parkovanie na parkoviskách okolo domu

OKOLIE
Dúbravka, príjemné tiché prostredie plné zelene. Priamo pod bytovým domom sa nachádzajú parky, detské ihriská, milovníci športu ocenia tenisové kurty a športoviská s bežeckou traťou pri dome. Bezproblémová pešia dostupnosť materskej školy, základnej školy, či gymnáziá robí túto lokalitu ideálnu pre bezpečné rodinné bývanie. Okolie ponúka plnú občiansku vybavenosť, od širokej siete nákupných možností (Billa, Lidl, obchodné stredisko Saratov, neďaleké Tesco, pár krokov od domu zeleninový trh) cez reštaurácie a kaviarne, neďaleko kultúrny dom, centrum voľného času, zdravotné stredisko, kostol, po rozsiahlu sieť služieb (lekárne, banky, poštu, salóny krásy). Lokalita bytového domu je bezproblémovo dostupná autobusovou, ale aj električkovou mestskou hromadnou dopravu. Zástavka MHD sa nachádza len pár minút pešo od domu a ponúka priame spoje do centra Bratislavy (linky 4, 5, 20, 22, 23, 34, 83). Mestská časť Dúbravka okrem výbornej občianskej vybavenosti a ľahkej dostupnosti Vás očarí i svojou blízkosťou k prírode, lesom čo dodáva na pozitívnom pocite z vášho nového bývania.

CENA
114 900 EUR (3 461 477 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Lysákova, 4 izbový byt, 82 m2, Bratislava IV - Dúbravka
114 900 €
exkluzívne