PREDANÉ - TOMÁŠIKOVA, 3-i byt, 91 m2 - v tehlovej NOVOSTAVBE, nepriechodné izby, 3x vstavaná skriňa, s veľkou loggiou orientovanou DO DVORA - Bratislava-Nové Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - TOMÁŠIKOVA, 3-i byt, 91 m2 - v tehlovej NOVOSTAVBE, nepriechodné izby, 3x vstavaná skriňa, s veľkou loggiou orientovanou DO DVORA

  • ponukabyvania.sk_Tomášikova_3-izbový-byt_archív
146 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný byt v novostavbe KOLOSEO, orientovaný do tichého dvora so zeleňou a detským ihriskom, LEN NA SKOK OD jazera KUCHAJDA, či POLUSU

BYT
Tomášikova - KOLOSEO blok A, Bratislava III, Nové Mesto
novostavba kolaudovaná v roku 2007
tehlový
4. poschodie / 11
3-izbový
úžitková plocha: 90,34 m2 (byt 78,71 m2 + obrovská loggia 11,63 m2) + garážové státie 12,08 m2
bezpečnostné dvere
5-komorové plastové okná zn. REHAU s medziokennými žalúziami a sieťkami proti hmyzu
plávajúca podlaha, keramická dlažba
VLASTNÉ MERANIE TEPLA
videovrátnik
orientácia: V

BYT JE TAKMER PRÁZDNY A KÚPOU OKAMŽITE VOĽNÝ

Popis:
predsieň.............................3,92 m2
chodba...............................7,02 m2
WC.....................................1,55 m2
kúpeľňa..............................4,85 m2
detská izba.......................12,62 m2
obývacia izba...................27,79 m2
spálňa...............................15,21 m2
kuchyňa..............................5,75 m2
loggia................................11,63 m2

Ponúkaný byt sa nachádza na skvelom 4. poschodí v modernej NOVOSTAVBE na skok od jazera KUCHAJDA, či obchodného domu POLUS. Samotný byt je priestranný, svetelný a veľmi dobre dispozične riešený (viď pôdorys), rozdelený na dennú a nočnú časť bytu a s dostatkom úložného priestoru.

Do bytu sa vchádza cez bezpečnostné dvere do predsiene. Po jej ľavej strane sa nachádza veľká vstavaná zrkadlová skriňa. Po pravej strane sa prechádza do chodby. Aj v nej je ďalšia vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru, čím sa plnohodnotne využíva každý m2 a šetrí sa miesto v ďalších častiach bytu. Z chodby sa prechádza do dvoch izieb – menšej detskej izby a veľkej spálne s treťou vstavanou skriňou. Z tejto izby sa zároveň vychádza na obrovskú loggiu, ktorá prechádza popred všetky tri izby. Je z nej krásny výhľad na tichý a zelený vnútroblok s lavičkami, parkovou úpravou, detským ihriskom a pieskoviskom.

Kúpeľňa je samostatná s vaňou, umývadlom, rebríkovým radiátorom a miestom na práčku. WC s malým umývadlom sa nachádza hneď vedľa.

Najväčšou časťou bytu je denná časť, prepojená obývacia izba s kuchyňou má takmer 34 m2. Delí ich od seba barový pult. Je tu dostatok miesta aj na veľký jedálenský stôl. Aj z obývacej izby sa vychádza na loggiu. Celá kuchynská linka je vkusne zariadená s množstvom úložného a pracovné priestoru, s kameninovým drezom a všetkými potrebnými, zabudovanými spotrebičmi - elektrická rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, digestor a FILTER NA KVALITNÚ a ZDRAVÚ PITNÚ VODU.

BYT sa predáva spolu s PARKOVACÍM GARÁŽOVÝM MIESTOM, ktoré je v tejto dobe už nevyhnutnou súčasťou každého bytu. Nachádza sa v suteréne bytového domu – jeho cena je + 8 000 EUR (k cene bytu)

BYTOVÝ DOM
kvalitná tehlová NOVOSTAVBA
r. 2007
reprezentatívne spoločné priestory
VLASTNÁ KOTOLŇA
2x výťah (z toho 1 nákladný)
možnosť dokúpiť pivnicu
garážové státie v suteréne
TOP - základná občianska vybavenosť na prízemí bytového domu – potraviny SAMOŠKA, trafika, drogéria, kaviareň...
viaceré PARKY A DETSKÉ IHRISKÁ

OKOLIE
Byt je ideálny pre mladé rodinky a ľudí, ktorí hľadajú pokojné, no moderné bývanie s vyšším štandardom v kľudnej časti mesta, mimo ruchu a smogu centra. Je situovaný v atraktívnej časti Nového Mesta, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, rýchlu dostupnosť a zároveň oddych, zeleň a veľa, veľa možností rekreačného vyžitia. V tesnej blízkosti sa nachádza jazero KUCHAJDA, detské ihriská, parky, obchodný dom POLUS, kde nájdete všetko “pod jednou strechou“, jediný krytý trh v Bratislave FRESH MARKET, vlaková stanica a viaceré zastávky so spojmi do centra mesta a ďalších mestských častí.

CENA
byt 146 990 EUR + garážové státie 8 000 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Tomášikova, 3 izbový byt, 91 m2, Bratislava III - Nové Mesto
146 990 €
exkluzívne