PREDANÉ - LIETAVSKÁ, 3-i byt, 72,8 m2 - čiastočná rekonštrukcia, 4-PODLAŽNÝ bytový dom s VÝŤAHOM, výhľad do parku, VÝBORNÁ CENA - Bratislava-Petržalka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - LIETAVSKÁ, 3-i byt, 72,8 m2 - čiastočná rekonštrukcia, 4-PODLAŽNÝ bytový dom s VÝŤAHOM, výhľad do parku, VÝBORNÁ CENA

  • ponukabyvania.sk_Lietavská_3-izbový-byt_archív
85 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ dobre dispozične riešený 3-izbový byt s príjemnými výhľadmi do zeleného parku, v preferovanej NÍZKOPODLAŽNEJ BYTOVKE s VÝŤAHOM. Byt sa nachádza v príjemnej lokalite Petržalky so zeleňou, neďaleko Chorvátskeho ramena s množstvom škôl, škôlok a ihrísk v priamom okolí. Ideálne BÝVANIE PRE RODINY s deťmi.

BYT
Lietavská ulica
3-izbový
úžitková plocha: 72,8 m2 (byt 68,3 m2 + loggia 3 m2 + pivnica 1,5 m2)
1. poschodie / 4 (nie prízemie)
čiastočná rekonštrukcia
nové rozvody elektriny
prerobená loggia
nepriechodné izby
pivnica
spoločná kočikáreň
výťah
ústredné kúrenie
orientácia: JV-SZ

Popis: hala, obývacia izba, kuchyňa so vstupom na loggiu, samostatná toaleta, kúpeľňa, spálňa, detská izba, pivnica.

Ponúkaný byt sa nachádza v stále viac a viac vyhľadávanej nízkopodlažnej bytovke s výťahom a malým počtom bytov (len 2 byty na poschodí). Byt je situovaný na prvom poschodí s výhľadmi do okolitej zelene. Priamo pod bytovým domom sa nachádza kľudný dvor s parkom a ihriskom, kde sa môžu bezpečne hrať vaše deti bez dostupnosti automobilov. Na rok 2013 je odsúhlasená rekonštrukcia bytového domu (zateplenie fasády, spoločné priestory, výťah).

V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia, pri ktorej boli vymenené rozvody elektriny a poistky, nové plastové okná, vchodové dvere, bola položená plávajúca podlaha a dlažba, zrekonštruovaná murovaná kúpeľňa a loggia, vymenená kuchynská linka. V byte sa nachádzajú pôvodné interiérové dvere a zárubne a nezrekonštruované WC.
Kúrenie je zabezpečované ústrednou dodávkou tepla. V byte sú vyregulované radiátory s termo hlavicami a meračmi. K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemnom podlaží. Pre všetkých obyvateľov je k dispozícii spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov, či kočíkov.

BYTOVÝ DOM
panel
výťah
plánovaná rekonštrukcia spoločných priestorov a zateplenie fasády
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov
parkovanie pred domom

OKOLIE
Petržalka – Lúky, príjemné zelené okolie, zastávka MHD s priamymi linkami do mesta pri dome. V pešej dostupnosti: park s ihriskom, Billa, Lidl, Jednota, pekáreň, niekoľko ZŠ, škôlka, konzervatórium, Pedagogická fakulta UK, kostol, pošta, nemocnica, hotel Bonbón. Pár zastávok Tesco, poliklinika, Aupark, široká občianska vybavenosť. Lokalita ponúka pekné prírodné prostredie pre aktívny oddych alebo rodinné prechádzky – pár minút sa nachádza Chorvátske rameno, jazero Veľký Draždiak, tenisové kurty, Dunajská hrádza.

CENA
85 000 EUR (2 560 710 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Lietavská, 3 izbový byt, 72 m2, Bratislava V - Petržalka
85 000 €
exkluzívne