PREDANÉ - LIETAVSKÁ, 4-i byt, 87 m2 - VÝBORNÁ DISPOZÍCIA, vo vyhľadávanom 4. posch. dome, KVALITNÁ REKONŠTRUKCIA, na skok od Draždiaka, VÝHĽAD DO PARKU - Bratislava-Petržalka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - LIETAVSKÁ, 4-i byt, 87 m2 - VÝBORNÁ DISPOZÍCIA, vo vyhľadávanom 4. posch. dome, KVALITNÁ REKONŠTRUKCIA, na skok od Draždiaka, VÝHĽAD DO PARKU

  • ponukabyvania.sk_Lietavská_4-izbový-byt_archív
113 960 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 4-i byt vo vyhľadávanom 4.poschodovom bytovom dome, v LOKALITE PLNEJ ZELENE A TICHA CHORVÁTSKEHO RAMENA A JAZERA VEĽKÝ DRAŽDIAK, na Lietavskej ulici, s PARKOM POD OKNAMI. Ideálne pre mladé rodiny, ktoré preferujú bývanie v pokojnej lokalite

BYT
Lietavská - Bratislava V, Petržalka
4-izbový
úžitková plocha: 87 m2 (byt 81,7 m2 + loggia 3,66 m2 + pivnica 1,63 m2)
1. poschodie / 4 (nie prízemie, ani zvýšené prízemie)
byt je V OSOBNOM VLASTNÍCTVE majiteľov, BEZ TIARCH
všetky izby NEPRIECHODNÉ
bezpečnostné dvere
kvalitne prevedená rekonštrukcia, stierky
pivnica
orientácia: V-Z

Popis: prepojená obývacia izba s halou, spálňa 1, spálňa 2, detská izba, kuchyňa, WC, kúpeľňa, loggia, pivnica

obývacia izba s halou: .... 28,53 m2
spálňa: ............................ 11,95 m2
detská izba: ..................... 13,47 m2
spálňa: .............................10,63 m2
kuchyňa: ......................... 10,17 m2
chodba............................... 2,54 m2
kúpeľňa: ............................ 2,96 m2
WC: .................................... 1,49 m2
loggia: ................................ 3,66 m2
pivničná kobka: ................. 1,63 m2

Ponúkaný 4-i byt sa nachádza na 1.p./4, v bytovom dome. Byt je veľmi dobre dispozične riešený (viď pôdorys) a vďaka výbornej orientácii na dve svetové strany je celý deň krásne presvetlený.

REKONŠTRUKCIA BYTU, ktorá prebehla je kvalitná a nadčasová. ROZŠÍRENÍM OBÝVACEJ IZBY o halu sa vytvorila otvorená a moderná dispozícia bytu. Výsledok rozšírenia dennej časti bytu určite oceníte nielen pri väčších rodinných stretnutiach, kde vy, vaši príbuzní alebo známi už nebudete mať pocit stiesnenosti. Rovnako pozitívnym výsledkom rozšírenia obývacej izby je i presvetlená vstupná časť bytu denným svetlom.

V kúpeľni sa nachádza ROHOVÁ VAŇA, čo určite ocenia ľudia, ktorí preferujú takúto formu relaxu, ako i väčší priestor pri kúpaní. Ženy určite poteší veľkorysé zrkadlo v kúpeľni, ktoré je po celej dĺžke steny, a to tak nad umývadlom, ako i nad vaňou. Rovnako sa nad umývadlom nachádza vymurovaný odkladací priestor na kozmetické a iné prípravky každodennej toalety.

Nesporným pozitívom rekonštrukcie bytu je i ŠATNÍK postavený v spálni. Výsledkom je ľahká manipulácia so šatstvom, ako i čisté línie v izbe.
MODERNÁ KUCHYNSKÁ LINKA so zabudovanými spotrebičmi (sporák, kuchynský drez, práčka) zabezpečí komfortnú prípravu jedál nielen pre tých, ktorí ich radi pripravujú.

OKNÁ sú plastové, bielej farby s interiérovými parapetmi. PRÍJEMNÉ POSEDENIE i počas zimných mesiacov vám zabezpečí zasklená loggia. V obytných izbách, v chodbe a kuchyni sa nachádzajú kvalitné PARKETY Z DREVENÉHO MASÍVU. V kúpeľni, WC, predsieni a v časti kuchyne je položená keramická dlažba.

ĎALŠÍM POZITÍVOM BYTU je jeho TICHÉ blízke okolie z oboch strán, kde nevedie žiadna rušná cesta. Denná časť bytu je otočená na stranu, kde je krásny park plný zelene.

Veci nepotrebné k dennej spotrebe si môžete odložiť do pivnice (1,63 m2), ktorá prislúcha k bytu a nachádza sa na prízemí bytového domu.

TIP: Bývanie ako stvorené pre rodinu s malými deťmi a to tak pre susediace detské ihriská, športové ihriská, detskú škôlku, pokojnú lokalitu a v neposlednom rade i kompletnú občiansku vybavenosť a priamou dostupnosťou MHD do centra mesta Bratislavy.

REÁLNE NÁKLADY na byt sú 180 EUR /4 OS. / MES. + elektrina

Ďalšou možnosťou je dlhodobá investícia pre investora, ktorý očakáva mesačný pasívny príjem vo výške nájomného. Výhodou prenajímania bytu je blízkosť, PRIAMA A RÝCHLA DOSTUPNOSŤ EKONOMICKEJ UNIVERZITY. Rozhodujúcim benefitom sú 3 nepriechodné izby. Tým sa zvýši efektívna vyťaženosť bytu až na 5-6 nájomníkov.

BYTOVÝ DOM
VYHĽADÁVANÝ 4-POSCHODOVÝ DOM - rodinná atmosféra v bytovom dome
panel
predpríprava na zatepľovanie
nová bezpečnostná brána na čip
nové schránky
slušné a čisté spoločné priestory

PARKOVANIE je možné na skok od bytového domu, kde sa nachádza dostatočné množstvo parkovacích miest pre rezidentov.

OKOLIE
JEDNA Z NAJVÄČŠÍCH VÝHOD 4-i BYTU NA LIETAVSKEJ ULICI JE PRÁVE JEHO OKOLIE, V KTOROM SA NACHÁDZA. Všetko tu máte po ruke. Je len kúsok od zelene, ktorú ocenia najmä ľudia milujúci prírodu, čerstvý vzduch, ako i prechádzky s domácim miláčikom (Chorvátske rameno a jazero Veľký Draždiak). Lietavská ulica sa nachádza vo výbornej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra MHD (59, 95, 98, 99). Rýchle a pohodlné je tiež napojenie na diaľničný obchvat smer Viedeň, Budapešť, Brno, Senec, Trnava. V priamej dostupnosti bytového domu sa nachádzajú detské ihriská a športoviská, škôlka, škola, vysoké školy, parky, reštaurácie, obchody, hypermarket TESCO, supermarkety Billa a LIDL...
Plná občianska vybavenosť mestskej časti PETRŽALKY.

CENA
113 960 EUR (3 433 316 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Lietavská, 4 izbový byt, 87 m2, Bratislava V - Petržalka
113 960 €
exkluzívne