PREDANÉ - SENECKÁ, 4-i dom, 184 m2 - tehlová, moderná novostavba s terasou, KRB a podlahové kúrenie, 2x kúpeľňa, POZEMOK 409 m2 s BAZÉNOM - Tomášov - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - SENECKÁ, 4-i dom, 184 m2 - tehlová, moderná novostavba s terasou, KRB a podlahové kúrenie, 2x kúpeľňa, POZEMOK 409 m2 s BAZÉNOM

  • ponukabyvania.sk_Senecká_Rodinný-dom_archív
169 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXLUZÍVNE NA PREDAJ novostavbu rodinného domu s bazénom a krbom, záhradkou s parkovou úpravou a príjemným posedením na terase

DOM
Senecká - Tomášov, okres Senec
4-izbový
dvojpodlažný
úžitková plocha: 184 m2 (dom 134 m2 + balkón 7 m2 + terasa 18 m2 + povala 25 m2)
tehla, zateplený polystirénom, strecha zateplená minerálnou vatou
kúrenie zabezpečuje kotol zn. WOLF so zásobníkom (120 l) na teplú vodu
podlahové kúrenie na prízemí
na poschodí radiátory
dom má energetický certifikát B
krb s prieduchmi do spální na poschodí
IS: elektrina, plyn, čistička odpadových vôd, vlastná studňa na zavlažovanie pozemku,
alarm, internetové pripojenie, satelit

Popis
Prízemie: chodba, drevené schody na poschodie, moderná kuchyňa s kameninovým umývadlom a so zabudovanými spotrebičmi, obývacia izba s krbom a s jedálňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, úložný priestor pod schodami
Poschodie: hala, spálňa so vstavanou skriňou, detské izby, kúpeľňa s vaňou a s WC, ďalší úložný priestor – pochôdzna povala
Exteriér: terasa s posedením, so vstupom z obývacej izby, bazén, parkovacie miesta, prístrešok za domom (20 m2) na odkladanie záhradného nábytku a náradia

Ponúkaný dom svojou dispozíciou, nepriechodnými izbami a množstvom úložného priestoru ponúka ideálny domov pre rodinu s deťmi. Tento dom stojí na oplotenom pozemku.
Pri vstupe do rodinného domu sa nám na chodbe vynímajú moderné drevené dvere so zárubňami, ktoré ladia s dreveným schodiskom. Sú použité v celom dome. Po ľavej strane za vstupnými dverami sa nachádza už spomínané schodisko, pod ktorým je dostatok úložného priestoru. Hneď vedľa vkusne zariadená kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.
Na konci tejto chodby je kuchyňa, ktorá je vybavená lineárnou, modernou kuchynskou linkou, ktorá má v sebe zabudované všetky potrebné spotrebiče. Nachádza sa v nej elektrická varná doska s digestorom, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, elektrická rúra, a to všetko od značky WHIRLPOOL. Kuchynská doska je jednoliata a jej súčasťou je aj elegantný kameninový drez. Kuchyňu presvetľuje okno s výhľadom do dvora.
Oproti kuchyni cez chodbu sa plynule prechádza do obývacej izby. Tá svojou veľkou dispozíciou umožnila aj vytvorenie jedálenskej časti, ktoré je rodinného charakteru i odpočinkovej zóny pred krbom, ktorého prieduchy tepla vedú do nadpodlažia, teda do spálne. Takto elegantne a lacno je klasické a najteplejšie teplo v celom dome. V jedálni sa nám vyníma drevený jedálenský stôl pre 6 osôb s bielymi stoličkami. Veľmi moderné a elegantné. V tomto jedálenskom priestore sa nachádzajú dvere so vstupom na terasu s ratanovým sedením, ktorá je súčasťou záhrady.
Po drevenom schodisku sa dostaneme na poschodie. Tu sa nachádza chodba, veľká kúpeľňa s vaňou a WC, priestranné detské izby a rodičovská spálňa. Všetky izby sú krásne presvetlené s výhľadom do upravenej záhrady - ideálne na relax na oddych. Nad poschodím sa nachádza pochôdzna povala, ktorá poskytuje 25 m2 úložného priestoru a je 1,65 vysoká.
Ponúkaný dom bol postavený pred 6 rokmi: Pri tejto stavbe boli použité tradičné materiály ako tehla (38 cm), zateplenie polystyrénom (5 cm), zateplená strecha minerálnou vlnou, škridla zn. MEDITERAN, plastové okná s vnútornými žalúziami.
Na prízemí je podlahové kúrenie a poschodie je vykurované pomocou radiátorov.
Celý pozemok je oplotený s vysokou vstupnou bránou z ulice. Rodinný dom má svoju okrasnú záhradu, na ktorú sa dá pozerať z každého uhla domu. Na záhrade sa nachádza trávnatá plocha, ktorá je zavlažovaná vlastnou studňou, tuje, skalky, bazén a tiež terasa na príjemné chvíle s rodinou a kamarátmi.
Za domom sa nachádza priestor na odkladanie nábytku a náradia 20 m2.

NÍZKE NÁKLADY NA BÝVANIE
3-členná rodina / mesiac 99 EUR (43 EUR plyn + 44 EUR elektrina + 12 EUR voda)

POZEMOK
veľkosť 409 m2
oplotený pozemok
terasa 5 x 3,5 m2
okrasná záhrada
bazén so solárnym ohrevom (3,5 m priemer a 1,1 m hĺbka)
parkovacie státie pre 2 autá + ďalšie 3 pred pozemkom
vlastná studňa na zavlažovanie pozemku
čistička odpadových vôd

OKOLIE
Tomášov leží v strede trojuholníka Bratislava, Šamorín, Senec – okresné mesto Hornej časti Žitného ostrova, pri Malom Dunaji.
Nachádza sa tu plná občianska vybavenosť - zdravotné stredisko s odbornými ambulanciami, obchody, reštaurácie, autobusová doprava s priamymi linkami do Bratislavy a ďalších okolitých miest. V centre obce sa nachádza veľký kultúrny dom, ktorý vďaka možnostiam čerpania financií z fondov EÚ bol, ako aj celé centrum obce zrekonštruovaný. Obec má dve plnoorganizované základné školy, s vyučovacím jazykom slovenským i maďarským, ako i dve materské školy. V roku 2003 boli budovy škôl zrekonštruované a bola vybudovaná moderná telocvičňa.
V okolí Tomášova sa nachádzajú prírodné jazerá, ktoré využívajú ľudia počas teplých slnečných dní.

Viac informácií o tejto ponuke u makléra

CENA
169 990 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Senecká, 4 izbový dom, 184 m2, Senec - Tomášov
169 900 €
exkluzívne