PREDANÉ - MATEJKOVA, 3-i byt, 132 m2 - novostavba, ideálny BYT PRE RODINU so ZÁHRADKOU a terasou, VLASTNÝM KÚRENÍM, komorou, ŠATNÍKOM A GARÁŽOU - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - MATEJKOVA, 3-i byt, 132 m2 - novostavba, ideálny BYT PRE RODINU so ZÁHRADKOU a terasou, VLASTNÝM KÚRENÍM, komorou, ŠATNÍKOM A GARÁŽOU

  • ponukabyvania.sk_Matejkova_3-izbový-byt_archív
150 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ výborne riešený, priestranný 3-izbový byt v tehlovej 13-ročnej novostavbe s výťahom. Byt ponúka NADŠTANDARDNÝ KOMFORT bývania v byte, veľký MUROVANÝ ŠATNÍK, praktická KOMORA PRIAMO V KUCHYNI, vlastný PLYNOVÝ KOTOL, ktorý šetrí vašu peňaženku, či slnečná TERASA s neoceniteľnou PREDZÁHRADKOU, vám uspokoja i vaše vyššie požiadavky na nové bývanie.

Ak ešte váhate, presvedčia vás možno i takéto detaily – najžiadanejšia orientácia V-Z, vonkajšie rolety v celom byte, ambulancia detského lekára priamo v bráne, spoločný uzamykateľný a upravovaný areál pred predzáhradkami, ktorý bude obľúbené miesto na bezpečné hranie sa tých najmenších pod vašim dohľadom, zatiaľ čo vy si budete vychutnávať kávu na vlastnej terase.

Preferujete BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE aj pre dve autá? K bytu je možné dokúpiť si DVE PARKOVACIE MIESTA v garáži ZA CENU JEDNÉHO!

BYT
Matejková ulica – Karlova Ves, Dlhé Diely
3-izbový
úžitková plocha: 132,32 m2 (byt 86,5 m2 + 6,71 m2 terasa + 2,71 m2 pivnica + predzáhradka 36,4 m2)
2. poschodie / 7
tehla
terasa
predzáhradka
pivnica
šatník
komora
drevené parkety
nepriechodné izby
vonkajšie rolety
bezpečnostné dvere
vlastné kúrenie – plynový kotol so zásobníkom teplej vody JUNKERS,
plyn na varenie, elektrina 380 V
internet optika
možnosť odkúpenia garážového státia
orientácia: V-Z

Popis: hala, chodba, samostatné WC, kúpeľňa s rohovou hydromasážnou vaňou, murovaný šatník, spálňa so vstavanou skriňou, detská izba, kuchyňa s murovanou komorou, obývacia izba, zastrešená terasa so vstupom z kuchyne, predzáhradka vydláždená zámkovou dlažbou, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v príjemnom tehlovom bytovom dome s moderným výťahom, spoločným udržiavaným vnútroblokom a garážou. Samotný byt je situovaný na 2. poschodí. zo 7 a ponúka obzvlášť obľúbenú východnú a západnú orientáciu s výhľadmi do pekného vnútorného areálu bytového domu a do kľudnej ulice. Na poschodí sa nachádzajú len dva byty a uzamykateľný vchod na spoločný vyvýšený dvor, ktorý je v podielovom vlastníctve majiteľov bytov.

Dispozične vás byt zaujme svojím praktickým rozložením, ktoré v sebe spája prvky modernej otvorenej dispozície, priestrannosť a overenú klasiku. Po vstupe cez bezpečnostné dvere sa otvára priestor vstupnej haly s možnosťou umiestnenia vešiakovej steny. V byte sa nachádza samostatné WC s malým umývadlom. Menšou chodbou sa dostávame do šikovného šatníka plne vybaveného policami, ktorý ponúka úložný priestor pre domácnosť. Veľkorysá kúpeľňa disponuje zabudovanou rohovou vaňou s hydromasážnymi tryskami, dostatkom priestoru na pračku, či kúpeľňový nábytok. V byte sa nachádzajú dve nepriechodné spálne orientované na západ. Celý denný priestor bytu je orientovaný na východnú stranu. Veľká obývacia izba prirodzene prechádza do kuchyne, ktorá je vybavená rohovou linkou so spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu). V kuchyni sa nachádza výklenok na vsadenie veľkej chladničky, tak aby celá kuchyňa pôsobila kompaktne a usporiadano. Priamo z kuchyne sa cez balkónové dvere dostaneme na zastrešenú slnečnú terasu, ktorá sa v letných mesiacoch premení na vašu najobľúbenejšiu časť bytu. Z terasy točitým schodiskom prechádzame na spodnú časť predzáhradky, ktorá ponúka priestor na založenie trávnatej plochy či záhonu, umiestnenie záhradného altánku s posedením a grilom alebo vlastného ihriska pre vaše deti. Celá predzáhradka ponúka výhľad na spoločnú terasu / vnútroblok.

V byte sa nachádzajú drevené parkety a dlažba, stierky, plastové okná (z interiérovej strany v bielom prevedení, z exteriérovej strany v hnedom prevedení), vonkajšie rolety, bezpečnostné vchodové dvere, drevené interiérové dvere a zárubne. V priestore je potrebné vykonať menšie kozmetické úpravy, ako novú výmaľbu stien, prebrúsenie drevených parkiet.
Vykurovanie a príprava teplej vody bytu je zabezpečené prostredníctvom samostatného plynového kotla, ktorý udržuje nízke náklady na prevádzku bytu. Mesačné náklady na 4-člennú rodinu sú 90 EUR nájom + 60 EUR plyn + 30 EUR elektrina. Káblová televízia a internet je zabezpečovaná spoločnosťami UPC a Orange.
V prípade záujmu je možnosť odkúpenia pakovacieho miesta v garáži za 15 000 EUR a druhé parkovacie miesto v garáži získa nový majiteľ automaticky zadarmo.

Tento byt očarí rodinne založených klientov, ktorí hľadajú byt s komfortom rodinného domu. Túžia po byte v pokojnom prostredí s rýchlou dostupnosťou do centra, vedia oceniť vlastnú kvetinovú záhradku s terasou ako stvorenou na grilovanie a posedenie s priateľmi, bezpečné prostredie na hranie sa detí v areáli bytového domu, či blízkosť škôlky, obchodov.

BYTOVÝ DOM
tehla
13-ročná novostavba
nízkopodlažný bytový dom
výťah
vlastné kúrenie
uzavretý spoločný areál – udržiavaná terasa
garáž, parkovisko
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov bytov

OKOLIE
Karlová Ves – Dlhé Diely, príjemná nová časť sídliska, okolie novostavby Kaskády na Kresánkovej ulici. Priamo v bytovom dome sa nachádza ambulancia detského lekára, 2 minúty pešo bezstarostne nakúpite v prevádzke Tesco expres alebo Terno, o kúsok ďalej je pre vás k dispozícii revitalizovaná pešia zóna na Pribišovej ulici s potravinami Billa, drogériou, reštauráciami, trhom. Priame okolie ponúka naozaj širokú sieť obchodov a služieb. Pár minút pešo sa nachádza viacero škôlok, základných škôl. Voľný čas je možno tráviť na neďalekom ihrisku alebo prechádzkami v parku, či o čosi aktívnejšie na cyklotrase, či vo fitnesscentre. Najbližšia zastávka MHD sa nachádza kúsok od domu na Majerníkovej ulici.

CENA
150 000 EUR ( 4 518 900 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Matejkova, 3 izbový byt, 132 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
150 000 €
exkluzívne