PREDANÉ - MEDVEĎOVEJ, 1-byt, 37 m2 - rekonštrukcia, začiatok Petržalky PRI EKONOMICKEJ UNIVERZITE - Bratislava-Petržalka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - MEDVEĎOVEJ, 1-byt, 37 m2 - rekonštrukcia, začiatok Petržalky PRI EKONOMICKEJ UNIVERZITE

  • ponukabyvania.sk_Medveďovej_1-izbový-byt_archív
63 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ slnečný 1-izbový byt bez balkóna po rekonštrukcii, vo vyhľadávanej lokalite na ZAČIATKU PETRŽALKY, len pár minút od centra. Priamo pod bytovým domom je park so zeleňou a široká občianska vybavenosť. Vďaka výhodnému umiestneniu je byt veľmi zaujímavý, aj ako INVESTIČNÁ NEHNUTEĽNOSŤ na následný prenájom.

BYT
Ulica Medveďovej - Petržalka
1-izbový
úžitková plocha: 37,7 (byt 36,32 m2 + pivnica 1,38 m2)
3. poschodie / 13
panelový
kompletná rekonštrukcia
samostatné WC
pivnica
ústredné kúrenie
orientácia: J

Popis: chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, obývacia izba, samostatná kuchyňa, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v panelovej bytovke s výťahmi na 3. poschodí. Bytový dom je samostatne stojaci bez terasy, posadený do kľudného prostredia so zeleňou. V bytovke je naplánované tohtoročné zatepľovanie fasády. Spoločné priestory sú čisté a starostlivo udržiavané s novou vstupnou bránou na čip.

Samotný byt prešiel vkusnou rekonštrukciou pred dvoma rokmi. V celom byte sa nachádzajú plastové okná, plávajúce podlahy / dlažba, stierky, komplet zrekonštruovaná kúpeľňa a WC, nová kuchynská linka s plynovým sporákom, vyregulované radiátory s pomerovými meračmi, pôvodné interiérové dvere a zárubne. Byt má slnečnú južnú orientáciu. Majiteľ bytu má možnosť využívať spoločný balkón na poschodí a taktiež praktickú kočikáreň na prízemnom podlaží. Káblová televízia a internet je zabezpečovaná spoločnosťou UPC.

BYTOVÝ DOM
panel
nová brána na čip
2 x výťah
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov
parkovanie pri dome

OKOLIE
Petržalka – Ovsište, obľúbená časť sídliska. Výhodná poloha začiatku Petržalky, zabezpečuje bezproblémové a rýchle spojenie do centra mesta. Neďaleko domu sa nachádzajú zastávky MHD so širokou ponukou spojov (84, 87, 98, 99, 68, 801). Pár krokov od bytového domu nájdete prevádzku potravín Terno, Ovsištské námestie – pošta, kultúrny dom, nákupné stredisko, ZŠ, MŠ, polikliniku, ihrisko, fitness centrum. Byt sa nachádza len pár minút od Ekonomickej Univerzity, pobočky Zdravotnej poisťovne, či športového klubu Slávia UK.
Voľný čas možno tráviť v neďalekom jazdeckom areály, prechádzkami či korčuľovaním po hrádzi pri Dunaj, turistikou v Lužných lesoch, alebo kúpaním na jazere Draždiak.

CENA
63 500 EUR (1 913 001 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Medveďovej, 1 izbový byt, 37 m2, Bratislava V - Petržalka
63 500 €
exkluzívne