PREDANÉ - REZEDOVÁ, 3-i byt, 72 m2 - tehlová novostavba, VLASTNÉ KÚRENIE, mimo rušnej cesty, výborná lokalita PRI RETRE - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - REZEDOVÁ, 3-i byt, 72 m2 - tehlová novostavba, VLASTNÉ KÚRENIE, mimo rušnej cesty, výborná lokalita PRI RETRE

  • ponukabyvania.sk_Rezedová_3-izbový-byt_archív
144 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-izbový byt v päťročnej tehlovej novostavbe, situovanej v príjemnej časti Ružinova s výbornou vybavenosťou a peknou zeleňou pod oknami, len pár krokov od OC RETRO. VLASTNÁ VÝMENNÍKOVÁ STANICA TEPLA V BYTE garantuje NÍZKE NÁKLADY, moderná KLIMATIZÁCIA zase zabezpečí pohodu aj v najteplejších mesiacoch.

K bytu je možné dokúpiť si uzamykateľnú SAMOSTATNÚ GARÁŽ v bytovom dome.

BYT
Rezedová ulica – Ružinov, Trávniky
3-izbový
tehlový
novostavba
úžitková plocha: 71,9 m2 (byt 64,79 m2 + loggia 5,41 m2 + pivnica 1,7 m2)
4. poschodie / 7
zasklená loggia
pivnica
klimatizácia
bezpečnostné dvere
vlastná výmenníková stanica tepla v byte
optika
parkovanie v okolí domu alebo vo vlastnej garáži
orientácia: V-J

Popis: predsieň, kuchyňa prepojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, chodba s priestrannou vstavanou skriňou, kúpeľa s WC, menšia detská izba a spálňa, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v nízkopodlažnej tehlovej novostavbe so zateplenou fasádou s výťahom a garážami. Byt je situovaný na 4. poschodí a ponúka slnečnú orientáciu na svetové strany. Prevažná časť bytu je orientovaná na preferovanú východnú stranu, jedna izba je otočená južne. Byt disponuje príjemnou zasklenou loggiou s výhľadom na zeleň a okolie. Bytový dom je vhodne umiestený vo vnútornej časti zástavby mimo rušnej cesty, medzi parkom a ihriskom, čo umocňuje pocit kľudnej domácej atmosféry.

V byte sa nachádzajú plávajúce podlahy / dlažba, farebné stierky, bezpečnostné dvere, drevené interiérové dvere a zárubne, plastové okná, veľká vstavaná skriňa, zasklená loggia, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka, elektrická sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlnka). V dennej časti bytu je inštalovaná praktická klimatizácia, ktorá v prípade vysokých letných teplôt príjemne vychladí byt.

Otvorená dispozícia dennej časti, podporuje vzdušnosť priestoru. Lineárny plne vybavený kuchynský kút prirodzene prechádza do jedálenskej zóny, otvárajúcej sa smerom do priestrannej obývacej izby, kde sa nachádza i priestor na pracovnú časť. Z denného priestoru sa vchádza na slnečnú loggiu. V byte sa nachádza dostatočne veľká kúpeľňa presvetlená prirodzeným svetlom cez vlastné okno. V kúpeľni je umiestnená vaňa, závesná toaleta, samozrejmosťou je priestor na spredu plnenú pračku a kúpeľňový nábytok. Nočnú časť bytu tvoria dve menšie nepriechodné spálne. Pôvodná dispozícia priestoru bola riešená ako 2-izbový byt s jednou veľkou spálňou. Šikovnou úpravou bytu vznikla plnohodnotná 3-izbová dispozícia bytu.

Byt spĺňa vysoké požiadavky na ekonomickosť bývania spojeného s nízkymi nákladmi. Vďaka modernej výmenníkovej stanici tepla s termostatom priamo v byte udržuje nízku hranicu mesačných nákladov. Súčasné zálohové platby sú vyčíslené na 120 EUR / 4 členná rodina + elektrina. V byte je zavedená káblová televízia a internet od spoločnosti Telecom, prostredníctvom optického pripojenia. Parkovanie je riešené na verejných parkovacích miestach popri bytovke. Pre náročnejší je k dispozícií možnosť odkúpenia súkromnej garáže priamo v objekte (17 000 EUR). Samostatná garáž je uzamykateľná a má rozlohu 17,32 m2. K bytu prislúcha latková pivničná kobka.

Byt ponúka moderné ekonomické bývanie v perfektnej lokalite obľúbenej časti Ružinova, kde máte poruke plnú občiansku vybavenosť, pekné prostredie okolia jazera, parku a v neposlednej rade výbornú dostupnosť centra Bratislavy.

BYTOVÝ DOM
tehla
5-ročná novostavba
výťah
zateplená fasáda
garáže
pivnice
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov bytov

OKOLIE
Mestská časť Ružinov - Trávniky, vyhľadávaná lokalita sídliska, ktorá ponúka širokú sieť obchodov a služieb, inštitúcií, no zachovala si i oddychové plochy s ihriskami a zeleňou. Priamo v bytovom dome sa nachádza salón krásy, pár krokov od domu je umiestnená materská škôlka, ihrisko, potraviny, jazyková škola. Množstvo obchodov a kaviarní ponúka neďaleké obchodné centrum Retro, či Perla Ružinova. V priamom okolí s pešou dostupnosťou sa nachádza veľmi dobrá sieť školských zariadení – Gymnázium L. Novomeského, Obchodná akadémia Nevädzová, ZŠ, MŠ. Pár minút ďalej je k dispozícii ružinovská nemocnica, poliklinika, zimný štadión, DK Ružinov, jazero Rohlík. V okolí sídlia inštitúcií, ako Miestny úrad Ružinov, Ministerstvo hospodárstva SR, Kancelária verejného ochrancu práv. Pár krokov od domu sa nachádzajú viaceré zastávky MHD (66, 75, 96, 196, 201, 202, 208).

CENA
144 000 EUR (4 338 144 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Rezedová, 3 izbový byt, 72 m2, Bratislava II - Ružinov
144 000 €
exkluzívne