PREDANÉ - KVETNÁ, 2-i byt, 85 m2 - novostavba, nadstavba, slnečný mezonetový byt s VLASTNÝM KÚRENÍM, loggiou a výťahom, pri CENTRÁLNOM TRHOVISKU - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - KVETNÁ, 2-i byt, 85 m2 - novostavba, nadstavba, slnečný mezonetový byt s VLASTNÝM KÚRENÍM, loggiou a výťahom, pri CENTRÁLNOM TRHOVISKU

  • ponukabyvania.sk_Kvetná_2-izbový-byt_archív
148 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný 2-izbový byt v atraktívnej lokalite širšieho centra. Výnimočné miesto pre pohodlný, mestský život v štýlovom, tehlovom mezonete so SLNEČNOU LOGGIOU, moderným VÝŤAHOM a efektívnym VLASTNÝM KÚRENÍM.

Ak hľadáte byt BEZ AKÝCHKOĽVEK INVESTÍCIÍ, so súkromným výhľadom na Slavín, ideálnou orientáciu na svetové strany, túžite po kvalitnej, plne vybavenej kuchyni, milujete obchody, kaviarne, fitness centrum, zelený park priamo pri dome, príjemné víkendové nákupy zeleniny na trhovisku Miletičova, či obľubujete piatkový večer s priateľmi v centre Bratislavy... VAŠA NOVÁ ADRESA JE KVETNÁ.

BYT
Kvetná ulica, Ružinov - Nivy
tehlový
nadstavba
zateplená fasáda
2-izbový
úžitková plocha: 85,46 m2 (byt 81,46 m2 + loggia 4 m2)
mezonet
3. poschodie / 4
loggia
vstup do bytu cez pavlač
bezpečnostné dvere
vlastné kúrenie – plynový kotol
výťah (len pre 4 byty nadstavby)
plyn aj na varenie
dve toalety
orientácia: V-Z

Popis: vstupná chodba, samostatné WC s umývadlom, kuchyňa s oknom, obývacia izba s veľkoplošnými oknami a vstupom na loggiu, pracovňa, schodisko, chodba, kúpeľňa s WC a oknom, spálňa so vstavanou skriňou

Tento elegantný byt sa nachádza v nadstavbe tehlovej 4-podlažnej bytovky s malým počtom bytov. Bytový dom je zateplený a disponuje novým výťahom, ktorý je určený len pre byty v nadstavbe. Dom sa nachádza v pokojnom prostredí obklopenom zeleňou, mimo rušnej cesty. Samotný byt je situovaný na 3. a 4. poschodí a ponúka príjemné výhľady do okolia i smerom na centrum Bratislavy. Najvyhľadávanejšia orientácia východ / západ ponúka celodenné prirodzené presvetlenie interiéru a atmosféru domova.

Byt je v 100% stave. V byte sa nachádzajú bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná so sieťkami proti hmyzu a žalúziami, drevené interiérové dvere a zárubne, na podlahách je položená laminátová podlaha, dlažba, stierky s úplne novou jemne béžovou výmaľbou, schodisko s drevenými nášlapmi, vstavaná skriňa v spálni. Ozdobou bytu je dizajnová, plne vybavená kuchynská linka s raňajkovým barovým pultom. Rubínovo červená linka disponuje kameninovým drezom a značkovými vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, komínový digestor, chladnička s mrazničkou a praktická vinotéka).

Priestranná dispozícia ponúka nadštandardné bývanie. Mezonetové usporiadanie dodáva bytu jeho originalitu a vzdušnosť, avšak v byte nenájdete žiadne podkrovné, či skosené steny, priestor je plne využiteľný. Vstup do bytu je riešený cez zastrešenú pavlač s možnosťou umiestnenia kvetín, či lavičky. Na každom poschodí sa nachádza WC s umývadlom. Kúpeľňa s vaňou a oknom je umiestnená na vrchnom poschodí. Spodné podlažie slúži ako otvorená denná časť bytu. Harmonicky sa tu prepája kuchyňa s obývacou izbou, jedálňou a pracovnou časťou, podčiarknutá presvetlením z oboch svetových strán. Horné podlažie predstavuje pokojnú nočnú časť bytu, ktorá ponúka intímny priestor pre majiteľov bytu. Dostatočne veľká spálňa je ideálne orientovaná na východnú stranu. Samozrejmosťou bytu je zastrešená loggia, ktorá ponúka priestor na kľudné posedenie.

Vykurovanie bytu je zabezpečené prostredníctvom vlastného plynového kotla s termostatom, umiestneného v kúpeľni. Internet a káblová televízia je zabezpečovaná spoločnosťou Orange a Telekom. Byt nedisponuje pivnicou. Súčasné náklady sú vyčíslené na 53 EUR nájom + plyn a elektrina.

Vkusný byt pre náročných klientov, len pár minút od centra, v lokalite, ktorá si drží svoju cenu!

BYTOVÝ DOM
tehla
zateplenie
nadstavba 2006
nízkopodlažný bytový dom s malým počtom bytov
zrekonštruovaná bytovka
výťah

OKOLIE
Mestská časť Ružinov - Nivy, obľúbená rezidenčná lokalita so zeleňou. Do 5 minút pešo Centrálne trhovisko Miletičova, novostavba Victoria s obchodnou pasážou (Tesco, fitness centrum, kaviareň, zubná ambulancia, pekáreň), poliklinika ProCare, množstvo obchodov, reštaurácií, zastávka MHD. Pár minút pešo OC Centrál, zdravotné stredisko, pošta, Dulovo námestie, Saleziánsky kostol, školy, škôlky, gymnáziá, množstvo inštitúcií v priamom okolí (Okresná prokuratúra, Colný úrad, Obvodné odelenie PZ), autobusová stanica Mlynské Nivy. Centrum mesta je dostupné do 5 minút autom alebo bezproblémovo širokou sieťou MHD (50, 66, 68, 201, 209, 205, 212, 8, 9). Voľný čas možno tráviť prechádzkami v okolitých parkoch, na neďalekom kúpalisku Delfín, či v areáli Štrkoveckého jazera alebo na zimnom štadióne.

CENA
148 500 (4 473 711 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Kvetná, 2 izbový byt, 85 m2, Bratislava II - Ružinov
148 500 €
exkluzívne

váš názor