PREDANÉ - DROTÁRSKA CESTA, 4-i byt, 127 m2 - v LUKRATÍVNEJ novostavbe VILY MACHNÁČ, s 2 balkónmi, šatník, VLASTNÝ KOTOL, ihneď voľný a KOMPLETNE ZARIADENÝ - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - DROTÁRSKA CESTA, 4-i byt, 127 m2 - v LUKRATÍVNEJ novostavbe VILY MACHNÁČ, s 2 balkónmi, šatník, VLASTNÝ KOTOL, ihneď voľný a KOMPLETNE ZARIADENÝ

  • ponukabyvania.sk_Drotárska cesta_4-izbový-byt_archív
229 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ lukratívny byt na DROTÁRSKEJ CESTE v projekte VILY MACHNÁČ pri HORSKOM PARKU, s VLASTNÝM KOTLOM a GARÁŽOU

BYT
Drotárska cesta - Bratislava I, Staré Mesto - Horský park
4-izbový
úžitková plocha: 127,37 m2 (byt 120,55 m2 + 2x balkón 5,02 m2 + pivnica 1,80 m2)
4. poschodie / 4
tehlový
NOVOSTAVBA
zateplený bytový dom
plastové okná / strešné okna VELUX
dlažba / drevené podlahy
bezpečnostné dvere a alarm
vlastný kotol VAILLANT so zásobníkom
šatník
orientácia: JZ-JV

PREDAJOM OKAMŽITE VOĽNÝ, S ČISTÝM LISTOM VLASTNÍCTVA

Popis:
obývacia izba...........29,70 m2
balkón........................2,51 m2
kuchyňa...................14,76 m2
šatník.........................4,80 m2
chodba ....................19,23 m2
WC.............................2,56 m2
pivnica.......................1,80 m2
kúpeľňa.....................7,72 m2
spálňa......................15,58 m2
detská izba..............13,10 m2
detská izba..............13,10 m2
balkón........................2,51 m2

Spolu.......................127,37 m2

Byt sa nachádza na štvrtom poschodí v lukratívnej tehlovej novostavbe s krásnym výhľadom. Jeho dispozičné riešenie je vynikajúce – denná časť bytu (kuchyňa, obývacia izba) je orientovaná na slnečnú JZ stranu, čo zaručuje počas celého dňa až do večera dostatok svetla. Nočná časť bytu (spálňa, detské izby) je orientovaná na JV stranu, kde je naopak slnka viac pri rannom zobúdzaní a ku večeru sú izby príjemne vychladené. Na oboch týchto stranách bytu sú balkóny.

V kúpeľni je vaňa, dve umývadlá, WC a bidet. Ďalšie, samostatné WC – hosťovské s umývadlom sa nachádza pri vchodových dverách.

KOMPLETNÉ ZARIADENIE BYTU, NÁBYTOK, SPOTREBIČE - ZADARMO K BYTU

Celý byt je zariadený nadštandardne – drevené podlahy, kvalitná dlažba v kúpeľni, WC a na chodbe, viackomorové plastové a kvalitné strešné okná značky VELUX. Veľkým plusom bytu je SAMOSTATNÝ PLYNOVÝ KOTOL so zásobníkom na teplú vodu značky VAILLANT. V byte sa nachádza dostatok odkladacieho priestoru – ŠATNÍK so vstavanými skriňami, ďalšia vstavaná skriňa v detskej izbe a ešte jedna na chodbe.
Veľkou výhodou bytu, čo sa už tak často nevidí, je obrovská a samostatná kuchyňa. Kuchynská linka je rozdelená na dve časti a v kuchyni zostalo miesto aj na jedálenský kút.
V byte je zapojený alarm, rozvody televízie a internetu sú v každej izbe.
Hneď vedľa bezpečnostných vchodových dverí sa nachádza pivnica, patriaca k bytu.

VĎAKA VLASTNÉMU KOTLU NA KÚRENIE A OHREV TUV VEĽMI NÍZKE NÁKLADY – 180 EUR (za správu a plyn) / mes. / 3 os.

V prípade záujmu je možne k bytu kúpiť aj samostatnú garáž na diaľkové ovládanie nachádzajúcu sa v suteréne bytového domu.

BYTOVÝ DOM
lukratívny projekt VILY MACHNÁČ
novostavba r. 2002
4-poschodový
tehla
zateplený
výťah
moderná bezpečnostná brána
slušný a čistý vchod
podzemné garáže a bezproblémové parkovanie v okolí

BÝVANIE PRI HORSKOM PARKU - VYHĽADÁVANÁ A VEĽMI OBĽÚBENÁ LOKALITA BRATISLAVY

OKOLIE
Projekt VILY MACHNÁČ symbolizujú bývanie v prírode, v prestížnej lokalite Bratislavy.
Z kopca Machnáč sa ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu, z priľahlej Drotárskej cesty je výborná dopravná dostupnosť do centra mesta i na diaľničný obchvat, v blízkosti je komplexná občianska vybavenosť a rôznorodé možnosti aktívneho a pasívneho odpočinku.

Bezprostredné okolie projektu tvoria krásne parkové úpravy s lavičkami. Projekt sa nachádza v tesnej blízkosti chráneného areálu Horský park, ktorého rozloha dosahuje 23 hektárov. Toto územie patrí z historického hľadiska medzi najhodnotnejšie plochy v Bratislave a má charakter lesného parku s dubovo-hrabovým porastom doplneným o dreviny.

Lokalita Machnáč sa radí medzi najrozvinutejšie mestské časti najmä svojou vybavenosťou, kvalitou a bezpečnosťou bývania. Nachádzajú sa tu viaceré diplomatické a vládne rezidencie. Na skok od projektu je najväčší lesný park v meste - Horský park a viaceré rozl'ahlé zelené zóny. V blízkosti je situovaný areál viacúčelových oddychových činností, bazén, detské ihrisko. Neďaleko je tiež zoologická záhrada, botanická záhrada, či nábrežie Dunaja a jeho rameno s lodenicami a možnosťou vodných športov. V smere na Patrónku je športový areál (tenisové kurty, volejbal, lezecká stena, športová predajňa, servis a požičovňa športových potrieb, reštaurácia).

V bližšom okolí sa nachádzajú viaceré potraviny a večierky (najbližšia predajňa potravín sa nachádza doslova pár metrov od projektu), mnohé reštaurácie, hotely a penzióny, taktiež obchodné centrá TESCO a Cubicon - Staré Grunty, banky, bankomaty, obvodné a súkromné zdravotné strediská, lekárne, nemocnice, cirkevné stánky, pamätníky či vyhliadky na Bratislavu a široké okolie (napr. Slavín, Bôrik, bratislavský hrad). V blízkosti sú aj viaceré jasle a škôlky, kvalitné základné školy, vysoké školy a vysokoškolské internáty.

ODPORÚČAM VIDIEŤ.

CENA
229 900 EUR + v prípade záujmu SAMOSTATNÁ GARÁŽ na diaľkové ovládanie 15 000 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Drotárska cesta, 4 izbový byt, 127 m2, Bratislava I - Staré Mesto
229 900 €
exkluzívne