PRENAJATÉ - PRI VINOHRADOCH - Rača, 3-i byt, 72 m2 – nadštandardne zrekonštruovaný, vhodný pre rodinu s deťmi, KOMPLETNE ZARIADENÝ - Bratislava-Rača - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - PRI VINOHRADOCH - Rača, 3-i byt, 72 m2 – nadštandardne zrekonštruovaný, vhodný pre rodinu s deťmi, KOMPLETNE ZARIADENÝ

  • ponukabyvania.sk_Pri vinohradoch_3-izbový-byt_archív
350 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM krásny, kompletne zrekonštruovaný 3-i byt v príjemnej lokalite plnej zelene s dobrou dostupnosťou

BYT
Pri Vinohradoch - Bratislava III, RAČA
3-i byt
úžitková plocha: 72 m2 (byt 65,10 m2 + balkón 5,60 m2 + pivnica 1,20 m2)
2. poschodie / 3
nová rekonštrukcia
kompletne zariadená
nový nábytok a spotrebiče
bezpečnostné vstupné dvere
plastové okná
orientácia: V-Z

Popis: vstupná hala, detská izba, obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou a špajzou, spálňa, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC

izba I 15,96 m2
izba II 10,38 m2
obývacia izba 11,16 m2
kuchyňa s jedálňou 10,86 m2
špajza 0,70 m2
predsieň 8,13 m2
kúpeľňa 5,56 m2
WC 1,15 m2
balkón 5,60 m2

Hľadáte príjemné bývanie zodpovedajúce vášmu vkusu a potrebám? Navyše, v lokalite s dobrou dopravnou dostupnosťou? Krásny, zrekonštruovaný byt s novým nábytkom a spotrebičmi vo vysokom štandarde čaká práve na vás.

Vo vstupnej chodbe je veľká vstavaná skriňa, do ktorej sa vmestí všetko, čo potrebujete. Po pravej strane sa nachádza nepriechodná detská izba, ktorá je kompletne zariadená nábytkom na mieru pre dve deti. Má vhodnú východnú orientáciu.

Cez krásne drevené posuvné dvere sa dostaneme do centrálnej priestrannej miestnosti. Prakticky a s vkusom nám spája obývaciu miestnosť ktorá je jedálenskou časťou plynule prepojená s kuchyňou.
Kuchyni dominuje kvalitná kuchynská linka vybavená elektrickou trúbou s plynovou varnou doskou, digestorom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnou rúrou a varnou kanvicou.
Celá miestnosť je krásne presvetlená vďaka obojstrannej orientácii na východ aj západ. Z obývacej izby je rovnako ako z detskej izby výstup na balkón, ktorý je pozdĺž oboch miestností.

Z vstupnej haly sa taktiež dostaneme do ďalších časti bytu a to samostatnej nepriechodnej spálne, ktorá poskytuje upokojujúci výhľad na okolitú zeleň. Tiež do priestrannej kúpeľne s vaňou a veľkým oknom, ktoré zabezpečuje prienik denného svetla a výborné vetranie.

O príjemnú atmosféru sa postarajú starostlivo vybraté a zladené farby, moderný nový nábytok a doplnky. Vo všetkých obytných izbách je na zemi kvalitná plávajúca podlaha, v kuchynskej časti, predsieni a kúpeľni dlažba.

BYTOVÝ DOM
panelový
3 poschodia
pivnica

OKOLIE
Nové Mesto – Rača: Neďaleko domu sú udržiavané vinice, zelené prostredie Malých Karpát, turistické chodníky, cyklotrasy, les. V priamom okolí sa nachádza materská škôlka a detské ihrisko, zdravotné centrum, Billa, lokálne prevádzky, neďaleko zastávka MHD s priamym spojením do centra mesta a ostatných mestských častí. Široká občianska vybavenosť je situovaná pár minút od domu, (potraviny, lekáreň, reštaurácie, gymnázium, obchody, fitnescentrum. Lokalita ponúka rýchlu dostupnosť centra autom, či mestskou dopravou.
Je bezpečným miestom pre rodiny s deťmi. V mestskej časti sa nachádzajú dve kúpaliská, množstvo detských ihrísk, športových plôch, multifunkčné ihriská, bikrosový areál, ihrisko pre pozemný hokej, stolnotenisová hala a futbalový štadión

CENA
350 EUR/mesiac (10 544 Sk) + 220 EUR/mesiac prevádzkové náklady
cena je vrátane provízie

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Pri vinohradoch, 3 izbový byt, 72 m2, Bratislava III - Rača
350 €
exkluzívne

váš názor