PREDANÉ - IVANKA PRI DUNAJI, stavebný pozemok, 593 m2 - priamo v obci v POKOJNEJ ČASTI PRI LESE, mimo rušnej cesty, efektívna ŠÍRKA POZEMKU 28,4 m - Ivanka pri Dunaji - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - IVANKA PRI DUNAJI, stavebný pozemok, 593 m2 - priamo v obci v POKOJNEJ ČASTI PRI LESE, mimo rušnej cesty, efektívna ŠÍRKA POZEMKU 28,4 m

  • ponukabyvania.sk_Okružná_pre-rodinné-domy_archív
55 742 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ rovinatý a slnečný stavebný pozemok v katastrálnom území Ivanka pri Dunaji len 4 km od Bratislavy. Pozemok je situovaný priamo v obci v tichej lokalite plnej zelene, neďaleko Šúrsky kanál, lesík, záhrady rodinných domov. Rozumná výmera, ideálna orientácia na svetové strany, pokojné prostredie a pešia dostupnosť centra obce, vytvárajú z tohto pozemku atraktívne miesto pre príjemný domov vašej rodiny.

POZEMOK
Okružná ulica – Ivanka pri Dunaji
rozloha: 593 m2, (obdĺžnik) + 81 m2 podiel na súkromnej prístupovej ceste
šírka: 28,4 m
dĺžka: 20,79
rovinatý charakter
zatrávnený upravovaný terén s ovocnými stromami
prístup cez poľnú cestu
IS v procese prípravy
Orientácia: SZ – od ulice/ vstup, JV – záhrada

Ponúkaný pozemok sa nachádza na novo zakladajúcej sa ulici, ktorá vznikla rozdelením veľkých záhrad jestvujúcich rodinných domov. Priame okolie pozemku tvorí rezidenčná zástavba pôvodných a nových RD a záhrad. Pár minút pešo sa nachádza autobusová zastávka. Celé územie ohraničuje pás lesa a Šúrsky kanál, ktorý chráni územie od ruchu a udržiava tak príjemnú atmosféru pokoja.

Celý pozemok má rovinatý ráz, je upravený, zatrávnený a jeho súčasťou sú udržiavané ovocné stromy. Ponúka pôdorys obdĺžnika (š – 28,4 m, d – 20,79 m), ktorého dlhšia strana je otočená smerom k ceste, čo umožňuje výstavbu RD s viacmiestnou garážou a modernou dispozíciou otvárajúcou sa smerom do záhrady. Objekt je v súčasnosti z dvoch strán oplotený a z dvoch vykolíkovaný. Pozemok sa teší naozaj výhodnej orientácii na svetové strany, čo umožňuje bezproblémové naprojektovanie domu. Vstup na pozemok je otočený smerom k SZ a celý dvor, záhrada domu disponuje JV orientáciou.

Prístup na pozemok je cez súkromnú, poľnú cestu, ktorá sa napája na obecnú, betónovú cestu. K pozemku prislúcha podiel na prístupovej ceste, čo predstavuje 81 m2. IS sa v súčasnosti na pozemku nenachádzajú, ich výstavba je v procese riešenia (vytvorený projekt) hromadne pre celú lokalitu. Cena za pozemok je uvádza za terajší stav bez IS.

OKOLIE
Obec Ivanka pri Dunaji leží v oblasti Podunajskej nížiny len 4 km od Bratislavy, s ktorou má výborné autobusové, i vlakové spojenie. Obec spadá do okresu Senec, a ponúka plnú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádza zdravotné stredisko, niekoľko materských škôlok, základná škola, základná umelecká škola, jazyková škola, stredná škola, obchody (Tesco, Jednota, Moja Samoška, CBA, Metro), banka, reštaurácie. Voľné chvíle s rodinou môžete tráviť na jazere, či cyklo chodníku, prechádzkami po lese, alebo v parku kaštieľa.

CENA
94 EUR / m2 (2 831, 84Sk / m2), za celý pozemok 55 742 EUR (1 679 284 Sk), vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Okružná, 593 m2, Senec - Ivanka pri Dunaji
55 742 €
exkluzívne