PREDANÉ - KADNÁROVÁ, 4-i byt, 102 m2 - novostavba, HROZNOVÝ SAD II, priestranná dispozícia, pokojné BÝVANIE PRIAMO POD SVAHMI VINOHRADOV - Bratislava-Rača - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - KADNÁROVÁ, 4-i byt, 102 m2 - novostavba, HROZNOVÝ SAD II, priestranná dispozícia, pokojné BÝVANIE PRIAMO POD SVAHMI VINOHRADOV

  • ponukabyvania.sk_Kadnárova_4-izbový-byt_archív
169 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ tehlový holobyt v NÍZKOPODLAŽNEJ, modernej novostavbe, situovanej v čarovnej SCENÉRII RAČIANSKYCH VINÍC A KARPATSKEJ PRÍRODY. Nepriechodné, priestranné spálne, otvorený denný priestor, slnečná loggia, praktický šatník, kľud prírody, ale aj dobrá dostupnosť obchodov, či škola pre vaše deti pár minút pešo. Byt v projekte Hroznový sad II naplní vaše predstavy o ideálnom RODINNOM BÝVANÍ.

BYT
Kadnárová ulica - Rača
novostavba
4-izbový
úžitková plocha: 102,72 m2 (byt 93,52 m2 + loggia 6,4 m2 + pivnica 2,82 m2)
1. poschodie / 7
loggia
šatník
murovaná pivnica
nepriechodné izby
bezpečnostné vchodové dvere
možnosť dokúpenia parkovacieho miesta pred bytovým domom
orientácia: JZ-SZ

Popis: predsieň, chodba, šatník / komora, samostatné WC, kúpeľňa, spálňa, detská izba, detská izba, obývacia izba so vstupom na loggiu, kuchyňa, murovaná pivnica

Podlahová plocha:
obývacia izba 19,09 m2
kuchyňa 9,88 m2
chodba 14,45 m2
WC 1,60 m2
kúpeľňa 4,05 m2
šatník 2,71 m2
izba 17,04 m2
izba 12,77 m2
izba 11,86 m2
loggia 6,40 m2
pivnica 2,82 m2

Ponúkaný byt sa nachádza v nízkopodlažnej tehlovej novostavbe skolaudovanej v roku 2012. Bytový dom je vybavený moderným výťahom a vstupnou bránou zabezpečenou čipom a audiovrátnikom. Na poschodí sa nachádza päť bytových jednotiek. Samotný byt je situovaný na 1. podlaží (okná cca. 2,30 m nad úrovňou terénu) a ponúka dobre presvetlenú a slnečnú SZ a JZ orientáciu s výhľadmi do okolia.

Byt sa predáva v stave holobyt. V celom byte sa nachádzajú biele interiérové stierky, plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, vydláždený priestor loggie a pivnice. Byt disponuje elektrickým vypínačom na 380 V, prípojky na káblovú televíziu a internet sú v každej izbe. Vykurovanie je zabezpečené ústrednou dodávkou tepla, prostredníctvom vyregulovaných radiátorov. V prípade záujmu je možnosť dokúpenia si vlastného, exteriérového parkovacieho miesta priamo pri dome (6 000 EUR).

Dispozične je byt veľmi rozumne riešený a plnohodnotne postačí i pre viacčlennú rodinu a pritom stále ponúka priestor na súčasné moderné zariadenie interiéru so zmyslom pre dizajn a dôrazom na dostatok úložného priestoru. Nepriechodné spálne, praktický samostatný šatník v byte, veľká obývacia izba so slnečnou loggiou, ktorá sa plynulo napája na jedálenskú zónu, cez ktorú sa dostávame do priestrannej kuchynskej časti s oknom. Samozrejmosťou je oddelené WC a kúpeľňa naprojektovaná na osadenie vane. Stav bytu umožňuje dokončenie interiéru podľa vašich predstáv, tak aby naplno odrážal identitu vašej rodiny, váš štýl, váš život.

Tento byt nepredstavuje žiadnu alternatívu bývania, pri ktorom by ste museli uberať zo svojich požiadaviek. Reprezentuje vyvážený komfort, v ktorom sa snúbi DOSTUPNÁ CENA, dostatočné VEĽKÝ ŽIVOTNÝ PRIESTOR, v ktorom si nájde svoje pohodlie každý člen vašej domácnosti, overené KLASICKÉ VECI, ako samostatná toaleta, nepriechodné izby, ale tiež MODERNÉ RIEŠENIA, otvorená dispozícia denného priestoru.

BYTOVÝ DOM
tehla
novostavba
kolaudácia 2012
výťah
súkromné parkovacie miesta pri dome
garážové státia v suteréne
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov bytov

OKOLIE
Rača – Bratislava III je stále čoraz viac vyhľadávaná rodinami s deťmi, pre svoju ideálnu polohu priamo na úpätí Malých Karpát, pod vinicami, menší počet obyvateľov, či stále sa rozrastajúcu sieť kvalitnej občianskej vybavenosti. Mestská časť ponúka výbornú sieť školských a zdravotníckych zariadení, obchody (Terno, Tesco expres, Lidl, Kaufland), služby, športoviská (futbalové ihrisko, letné kúpalisko, tenisové kurty, bikrosová dráha, atletický areál), kultúrne a záujmové strediská. Priamo pri dome sa nachádza oplotené detské ihrisko. Do 10 minút pešo od domu sa nachádza predajňa potravín, tržnica, zastávka električiek, banky, kaderníctvo, základná škola, gymnázium, pošta, bazén, ihriská a športoviská...

V bezprostrednej blízkosti sa nachádza 74 km udržiavaných cyklistických a bežeckých trás bratislavského lesoparku. Po celý rok sú susedné vinohrady krásnym miestom na trávenie voľného času s rodinou. Kratšie, či dlhšie výlety po okolí sú dostupné priamo z pohodila Vášho bytu. Čaká Vás pokojný život v symbióze s prírodou a vinárskou tradíciou, namiesto preplnených ulíc sídliska. Mestská časť Rača každoročne organizuje niekoľko rázovitých podujatí, z ktorých najznámejšie je vinobranie, alebo tradičné májové hody.

CENA
169 900 EUR (5 118 407 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Kadnárova, 4 izbový byt, 102 m2, Bratislava III - Rača
169 900 €
exkluzívne