PREDANÉ - NOVÁ DEDINKA, stavebný pozemok, 615 m2 - slnečný, so stavebným projektom, PRÍJEMNÁ TICHÁ LOKALITA - Nová Dedinka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - NOVÁ DEDINKA, stavebný pozemok, 615 m2 - slnečný, so stavebným projektom, PRÍJEMNÁ TICHÁ LOKALITA

  • ponukabyvania.sk_Agátová_pre-rodinné-domy_archív
42 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ pekný stavebný pozemok, nachádzajúci sa na príjemnej pokojnej ulici v obci Nová Dedinka (len 12 km od BA a 4,3 km od SC)

POZEMOK
Agátová ulica – NOVÁ DEDINKA
rozloha: 615 m2 (19 m x 32,5 m)
rovinatý
prístup cez betónovú cestu
IS (elektrina, plyn, voda, kanalizácia)

Ponúkame na predaj krásny stavebný pozemok v obci Nová Dedinka. Pozemok je situovaný v zastavanej časti obce, od ostatných pozemkov ho oddeľujú pevné ploty. Je rovinatý, v tvare obdĺžnika so slnečnou orientáciou.

Všetky inžinierske siete sa nachádzajú na pozemku: elektrina 220V / 380V s vlastným elektromerom, voda, plyn vyvedený zo zeme, kanalizácia v zemi na pozemku, obec sa pripája na čističku.

Na pozemku je možné začať ihneď stavať. V cene pozemku je kompletná projektová dokumentácia na rodinný dom bungalov s garážou – Wranders alfa 139.

OKOLIE
Obec Nová Dedinka sa nachádza v okrese Senec, v Bratislavskom kraji. Má výbornú polohu (len 12 km od Bratislavy a 4 km od Senca), ktorá vyhovuje všetkým tým, čo chcú bývať v domčeku so záhradou na pokojnom, tichom a zelenom mieste, ale zároveň chcú byť dostupní za prácou do hlavného mesta.

Občianska vybavenosť v obci je výborná. Je v nej materská a základná škola, pošta, obchody, potraviny, reštaurácie, zdravotné stredisko, obecná knižnica, kostol...
Medzi Bratislavou a Novou Dedinkou sú priame autobusové linky, ktoré premávajú počas celého dňa.

CENA
69,9 EUR / m2 (2 105,8 Sk), za celý pozemok 42 990 EUR (1 295 117 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Agátová, 615 m2, Senec - Nová Dedinka
42 990 €
exkluzívne