PREDANÉ - ZDRAVOTNÍCKA - DUNAJSKÁ LUŽNÁ, 2-i zrekonštruovaný byt, 53 m2 - vlastný kotol v byte, v celom dome LEN 4 BYTY, TICHÁ, ZELENÁ LOKALITA - Dunajská Lužná - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ZDRAVOTNÍCKA - DUNAJSKÁ LUŽNÁ, 2-i zrekonštruovaný byt, 53 m2 - vlastný kotol v byte, v celom dome LEN 4 BYTY, TICHÁ, ZELENÁ LOKALITA

  • ponukabyvania.sk_Zdravotnícka_2-izbový-byt_archív
59 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 2-izbový byt po rekonštrukcii v 2-podlažnom bytovom dome s vlastným kotlom

BYT
Zdravotnícka - Dunajská Lužná, okres Senec
1. poschodie / 2
úžitková plocha: 53 m2 + 2x veľká murovaná pivnica + spoločne priestory
rekonštrukcia:
- plastové okná s vonkajšími žalúziami
- dlažba / pôvodné, kvalitné drevené parkety
- stierky a maľovka
- kuchynská linka
- sanita
- interiérové dvere
- rozvody vody a elektriny
- vlastný kotol, nové rozvody kúrenia a nové radiátory
bytový dom je napojený na VLASTNÝ ZDROJ VODY
orientácia: J-S-V

BEZ ŤÁRCH A IHNEĎ PREDAJOM VOĽNÝ

Popis: chodba, denná časť bytu - kuchyňa spojená s jedálňou, vyčlenený pracovný kútik a obývacia izba, samostatná WC, kúpeľňa s vaňou, spálňa

Najväčšou výhodou tohto bytu je to, kde sa nachádza – tichá, príjemná lokalita, zelený, udržiavaný dvor a malý bytový dom, v ktorom sú spolu len 4 byty. Z nízkym počtom bytov súvisí aj nízky počet susedov. O susedských vzťahoch svedčí to, že nie je problém dohodnúť sa na rekonštrukcii domu, starostlivosti o dvor a zeleň, či podeliť sa o spoločné priestory.

Byt prešiel pred pár rokmi rekonštrukciou. Po vstupe do bytu sa po ľavej strane nachádza zrekonštruovaná kúpeľňa s vaňou a malým okienkom čo je aj praktickým riešením ako vniesť dostatok denného svetla do miestnosti a tým ju aj celú prevzdušniť. Hneď vedľa je samostatné WC. V chodbe je dostatok miesta aj pre vstavanú skriňu s dostatok úložného priestoru, ktorá šetrí miesto v ďalších častiach bytu. Po chodbe sa prechádza do peknej priestrannej kuchyne s jedálňou. Kuchyňa je nadštandardne presvetlená vďaka oknám z dvoch strán. Našlo sa tu miesto aj pre pracovný kútik, ktorý sa stáva v dnešnej uponáhľanej dobe pomaly štandardom.
Ďalej sa prechádza do obývacej izby a spálne. V oboch izbách je pôvodná, kvalitná drevená podlaha. Obývačka je presvetlená s veľkým trojoknom. Na všetkých oknách v byte sú vonkajšie žalúzie.

Kúrenie a prípravu teplej úžitkovej vody je zabezpečené prostredníctvom vlastného plynového kotlu, ktorý je umiestnený v kúpeľni a zaručujú nízke a hlavne reálne spotrebované energie. Bytový dom je napojený na vlastný zdroj vody, takže majitelia bytov platia len spoločné stočné.

NÁKLADY NA BÝVANIE pre 2 osoby sú vo výške114,66 EUR / mes. + elektrina
(70 EUR plyn + 30 EUR fond opráv + 5 EUR voda za spoločné stočné + 5,50 EUR spoločná elektrina + 4,16 EUR smeti)

K bytu patria až dve veľké, murované pivnice, ktoré sa nachádzajú v suteréne bytového domu.

BYTOVÝ DOM
kvalitný tehlový dom
2-poschodový
len 4 byty
nová strecha
nová bezpečnostná brána
nové zvončeky a schránky
slušný, čistý vchod a spoločné priestory
príjemné, upravené okolie
uzavretý areál

OKOLIE
Byt je ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú pokojné bývanie v kľudnej obci - mimo ruchu a smogu hlavného mesta, no zároveň len na skok od neho. Bytový dom je umiestnený priamo uprostred pokojnej zástavby rodinných domov – sám akoby bol jeden z nich. Kľudné a tiché okolité prostredie dáva bývaniu v bytovom dome takmer vidiecky charakter, ktorý podčiarkujú aj výhľady do susedných záhrad.
Obec Dunajská Lužná sa občianskou vybavenosťou, vidieckym charakterom a dobrou dopravnou dostupnosťou radí medzi veľmi príjemné a plnohodnotné možnosti bývania v okolí Bratislavy, od ktorej je vzdialená len pár kilometrov. Táto obec sa stala za posledných pár rokov obľúbenou hlavne u mladých ľudí, čoho dôkazom je neustáli rozvoj obce.
Taktiež pribúda a stále sa rozvíja občianska vybavenosť. V obci je škola, škôlka, obchody, reštaurácie, kaviarne...
Okolitá prírodná scenéria ponúka možnosti príjemných výletov v každom ročnom období. Bohaté športovo-relaxačné možnosti ako novootvorené fitness centrum alebo cyklistická trasa po hrádzi, futbalový štadión, tenisové centrum, prírodné štrkové jazerá na kúpanie a rybačku.

Obec má dobré autobusové a vlakové spojenie s Bratislavou a okolitými obcami (smer Dunajská Lužná, Šamorín, Kalinkovo, Miloslavov). Nové rozšírenie cestnej komunikácie z Rovinky do Bratislavy prispelo k zlepšeniu a urýchleniu dopravy.

VÝBORNÁ PONUKA / STAV BYTU / LOKALITA / CENA
ODPORÚČAM VIDIEŤ

CENA
59 900 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Zdravotnícka, 2 izbový byt, 53 m2, Senec - Dunajská Lužná
59 900 €
exkluzívne