PREDANÉ - HLAVÁČIKOVA, 5-i byt, 250 m2 – nadštandardný rodinný byt, výborne dispozične riešený, S TERASOU, vlastnou garážou, S VÝNIMOČNÝM VÝHĽADOM - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - HLAVÁČIKOVA, 5-i byt, 250 m2 – nadštandardný rodinný byt, výborne dispozične riešený, S TERASOU, vlastnou garážou, S VÝNIMOČNÝM VÝHĽADOM

  • ponukabyvania.sk_Hlaváčikova_5-a-viac-izbový-byt_archív
344 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný 5-i byt s vlastným kúrením v jedinečnom prostredí, ktorý ponúka komfortné bývanie s výbornou dostupnosťou

BYT
Hlaváčikova - Bratislava IV, Karlova Ves - Dlhé Diely
5-izbový
úžitková plocha: 250 m2 (byt 191,12 m2 + terasa 14,59 m2 + balkón 2,30 m2 + garáž 23,06 m2 + pivnice 18,73 m2)
tehlový
drevené euro okná
bambusové žalúzie
hliníkové bezpečnostné rolety
drevené interiérové dvere
plynový kotol
bezpečnostné dvere
alarm

Popis: vstupná chodba, hala, obývacia izba, kuchyňa s výstupom na terasu, komora, 3 samostatné nepriechodné izby, šatník, čitáreň s výstupom na balkón, 2 kúpeľne, samostatné WC

Krásny veľkometrážny byt sa nachádza na 2. poschodí novšieho tehlového bytového domu. Je situovaný v tichej, krajnej uličke a obklopený prírodou, čo bývaniu dodáva osobité čaro.
Byt disponuje výbornou orientáciou na tri slnečné svetové strany, vďaka čomu vás slnečné svetlo bude sprevádzať počas celého dňa. Pri zariaďovaní bytu sa dôraz kládol na kvalitu a pohodlie jeho obyvateľov. Dispozícia bytu prihliada na nároky viacčlennej rodiny a zároveň zabezpečuje dostatok súkromia pre všetkých.

kuchyňa...........................21,95 m2
izba.................................15,50 m2
izba.................................16,00 m2
izba................................ 23,15 m2
izba.................................18,54 m2
obývacia izba..................36,66 m2
hala.................................21,20 m2
kúpeľňa 1........................11,53 m2
kúpeľňa 2..........................4,89 m2
komora.............................1,89 m2
šatník...............................7,47 m2
WC...................................1,89 m2
chodba.............................8,60 m2
predsieň...........................1,85 m2

Do bytu vstupujeme bezpečnostnými dverami. Vynikajúci úložný priestor poskytuje vstavaná šatníková skriňa. Halou prechádzame do uzavretej chodby, ktorá vymedzuje oddychovú časť bytu. Nachádza sa tu samostatná izba, momentálne využívaná ako pracovňa. Rovnako ako účelný samostatný šatník je orientovaná na východ. Ďalšia samostatná nepriechodná izba s veľkým roldorom a dvoma francúzskymi balkónikmi je orientovaná na slnečnú južnú stranu. Z izbou susedí kúpeľňa so sprchovacím kútom. Veľká izba využívaná ako čitáreň je plynule prepojená s obývacou izbou. Je z nej však možné vytvoriť aj samostatnú izbu. Miestnosť má znížený strop s bodovým osvetlením a výstup na balkón s krásnym výhľadom na Rakúsko. Súkromnú zónu uzatvára priestranná hlavná kúpeľňa s masážnou vaňou s vírivkou a bidetom.

Z haly sa dostávame tiež do ústrednej, spoločenskej časti bytu. Tú tvorí rozľahlá obývacia izba, ktorá je čiastočne prepojená s kuchyňou a čitárňou. Kuchyňa s dostatkom úložných priestorov a pracovných plôch v sebe spája útulnosť s kvalitou pravého dreva. Patrí k nej praktická komora. V kuchyni sú francúzske okná a výstup na priestrannú terasu. Vďaka súkromiu a krásnemu upokojujúcemu výhľadu sa môže stať oázou oddychu. Orientácia na západ vám umožní vychutnávať si krásne západy slnka. Pred slnečnými lúčmi vás ochráni vysúvateľná markíza.

Priamo z haly sa vchádza do poslednej z piatich obytných miestností. Je orientovaná na východ, čo ju predurčuje na vytvorenie jednej zo spální.
Z haly je tiež prístupná samostatné WC s malou miestnosťou s umývadielkom, ktoré tvoria sociálne zázemie spoločenskej časti, bez narúšania vašej intímnej zóny.

Na podlahe obytných miestností sú kvalitné drevené parkety, v ostatných priestoroch je dlažba. Steny v predsieni a hale pokrýva marmolit, ktorý im dodáva špecifický efekt. O pocit bezpečia sa postarajú alarm a bezpečnostné, hliníkové vonkajšie rolety.

Súčasťou bytu pri predaji ostáva kuchynská linka, americká dvojchladnička, mraziaci box, nábytok v knižnici s čitárňou a zariadenie pracovne.

Vlastný plynový kotol zabezpečuje ohrev teplej vody a kúrenie ovládané termostatom, tým efektívne reguluje náklady na bývanie.
Veľkou výhodou je vlastná garáž s bránou na diaľkové ovládanie. Umožňuje parkovanie v garáži aj pred ňou.
K bytu tiež patria dve murované pivnice.

Mesačné prevádzkové náklady: 240 EUR (zálohové platby za správu 75 EUR + 165 EUR plyn)

Byt poskytuje nadštandardné bývanie bez priestorových kompromisov a zároveň unikátnu polohu, ktorá spája výbornú dostupnosť a pokojnú atmosféru v prírode.

BYTOVÝ DOM
tehla
výťah
2 pivnice
garáž
upravené a čisté spoločné priestory
novostavba

OKOLIE
Výborná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti. Dostatok detských ihrísk, reštaurácií, kaviarní a služieb v bezprostrednom okolí. Nákupné možnosti Tesco, Terno, Billa a mnoho ďalšieho. Táto lokalita ponúka bezprostrednú dostupnosť prírody a neďalekého lesa, ktorú ocenia milovníci prechádzok a aktívneho oddychu. Dobrá dostupnosť na diaľničné obchvaty smer Viedeň, Praha, vzdialenosť od historického centra do 4 km.

CENA
344 990 EUR (10 393 169 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Hlaváčikova, 5 a viac izbový byt, 250 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
344 990 €
exkluzívne