PREDANÉ - KRESÁNKOVA, 3-i byt, 99 m2 – jedinečný byt S KRÁSNYM VÝHĽADOM v novostavbe, s dvoma balkónmi, UNIKÁTNY DIZAJNÉRSKY KÚSOK - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - KRESÁNKOVA, 3-i byt, 99 m2 – jedinečný byt S KRÁSNYM VÝHĽADOM v novostavbe, s dvoma balkónmi, UNIKÁTNY DIZAJNÉRSKY KÚSOK

  • ponukabyvania.sk_Kresánkova_3-izbový-byt_archív
139 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ nadštandardný priestranný byt, ktorý vznikol dispozičnou zmenou pôvodne 3-i bytu na otvorený 2-i a poskytuje pocit výnimočnosti a luxusu

BYT
Kresánkova - Bratislava IV., Karlova Ves
3-izbový
úžitková plocha: 99 m2 (byt 85,75 m2 + loggia 9,75 m2 + balkón 3,70 m2)
4. poschodie / 8
plastové okná
vonkajšie rolety
difúzne osvetlenie
balkón
loggia
bezpečnostné dvere
elektronický vrátnik
alarm

Popis: vstupná predsieň, samostatná nepriechodná izba, chodba, priestranná obývacia izba s kuchyňou a opticky oddelenou spálňou, loggia, balkón, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC

Krásny svetlý byt je situovaný na 4. poschodí modernej tehlovej novostavby. Je výsledkom precízne zhotoveného dizajnérskeho návrhu a nadštandardného prevedenia. Vznikol kompletným prebudovaním pôvodne 3-i bytu. Touto zmenou vznikol funkčne využitý a krásne otvorený priestor.

obývacia izba s kuchyňou....................27,15 m2
spálňová časť......................................15,35 m2
izba......................................................13,75 m2
kúpeľňa..................................................9,05 m2
WC.........................................................1,80 m2
predsieň a chodba................................18,65 m2
loggia.....................................................9,75 m2
balkón....................................................3,70 m2

Do bytu vchádzame cez bezpečnostné dvere najvyššej kvality. Kreatívnym riešením bola vytvorená fiktívna šatníková stena, ktorej časť je zároveň vstupom do samostatnej nepriechodnej izby. Týmto riešením sa zväčšil pôvodný priestor miestnosti a vybudoval praktický úložný priestor z vnútornej strany izby. Izba je orientovaná na SZ s výstupom na balkón.

Chodbou, ktorej dominuje krásne masívne zrkadlo sa dostávame do centrálnej časti bytu. Odstránením pôvodných priečok vznikol otvorený priestor, ktorý však ostal funkčne rozdelený. V ľavej časti je spálňová časť, ktorá je od obývacej izby oddelená optickou polopriečkou. Kvalitná posteľ má čelo čalúnené pravou kožou. Materiál použitý na rám postele s vysokým bielym leskom plynule prechádza do obývacej časti a bol vyrobený na mieru pre daný priestor a ostáva súčasťou bytu pri predaji. Krásne presvetlená obývačka s výstupom na loggiu je rovnako ako spálňa orientovaná na slnečnú JZ stranu. Veľká loggia poskytuje krásny výhľad na Rakúsko, ktorý už nebude narušený ďalšou výstavbou.

Kuchyňu kontinuálne spája s obývacou izbou ostrovček, ktorý zároveň plní aj funkciu barového pultu. Jeho povrch je chránený na mieru robenou platňou z mliečneho skla. Nad ostrovčekom sa vyníma dotykový digestor, ktorý je zároveň štýlovým, dizajnérskym prvkom. Celá kuchyňa sa nesie v znamení vysokého nadštandardu. Kuchynská linka, vrátane spotrebičov (sklokeramická varná doska, kávovar, rúra, umývačka riadu, chladnička) sú kvalitnej značky Miele.

Na mieru vytvorené prvky vo vysokom bielom lesku sú aj súčasťou väčšej kúpeľne. Tvoria odkladací priestor a prekrytie technického zázemia kúpeľne. Aj tu bol dôraz kladený na kvalitu, pračka aj sušička sú značky Miele. Okno v kúpeľni zabezpečuje prienik denného svetla a výborné vetranie. Súčasťou bytu je aj samostatné WC.

Atmosféru celého bytu podčiarkuje 2-zónové difúzne osvetlenie, ktoré sa postará o jemný, rovnomerný rozptyl svetla. Precízne vybraté prvky ako kryštálové lustre, podšité závesy, či vkusné doplnky dodávajú interiéru osobitý ráz a sú jeho neodmysliteľnou súčasťou.

Na podlahe celého bytu je kvalitná talianska dlažba. Steny sú upravené špeciálnou talianskou technikou, vďaka ktorej majú netradičný luxusný nádych.

Komfort bývania znásobujú bezpečnostné vonkajšie žalúzie, zhrňovacie sieťky proti hmyzu a alarm, ktorý umocňuje pocit bezpečia.

Mesačné prevádzkové náklady: 130 EUR

Byt je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorý hľadajú bývanie bez kompromisov a zároveň vyžadujú kvalitu a vysoký štandard.

BYTOVÝ DOM
novostavba
tehla
2x výťah
pohyb v dome na bezpečnostný čip
vlastná kotolňa
energetický certifikát B

OKOLIE
Výborná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti. Detské ihrisko v areáli bytovky, reštaurácie a kaviarne v bezprostrednom okolí. Nákupné možnosti Tesco, Terno, Billa a mnoho ďalšieho. Dobrá dostupnosť na diaľničné obchvaty smer Viedeň, Praha, Slovensko, vzdialenosť od historického centra do 4 km. Táto lokalita ponúka bezproblémovú dostupnosť prírody a neďalekého lesa.

CENA
139 999 EUR (4 217 610 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk
parkovací box v garáži za doplatok 10 000 EUR – možnosť parkovať 2 autá

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Kresánkova, 3 izbový byt, 99 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
139 990 €
exkluzívne