PREDANÉ - SENEC, 4-i dom, 129 m2 - tehlová novostavba, holodom, DVOJPODLAŽNÝ RD S PRAKTICKOU DISPOZÍCIOU, 3 parkovacie miesta, MOŽNOSŤ DISPOZIČNÝCH ÚPRAV - Senec - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - SENEC, 4-i dom, 129 m2 - tehlová novostavba, holodom, DVOJPODLAŽNÝ RD S PRAKTICKOU DISPOZÍCIOU, 3 parkovacie miesta, MOŽNOSŤ DISPOZIČNÝCH ÚPRAV

  • ponukabyvania.sk_Višňová_Rodinný-dom_archív
144 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ kvalitnú 4-izbovú novostavbu štýlového dvojpodlažného RD s moderne riešenou dispozíciou plnou slnka, prvotriedne HLINÍKOVÉ VCHODOVÉ DVERE, veľkoplošné FRANCÚZSKE OKNÁ, príprava na krb. Rozumne vyriešený vnútorný priestor i exteriér so zmyslom pre praktické využitie a dostatok úložného priestoru. Vďaka možnosti DISPOZIČNÝCH ÚPRAV je možné dom prispôsobiť presne podľa vašich potrieb a predstáv tak, aby naplno odrážal identitu a štýl vašej rodiny.

POCTIVÉ MATERIÁLY, MODERNÁ ARCHITEKTÚRA, LOKALITA PREDMESTIA BRATISLAVY...

Premeňte váš sen o rodinnom dome za dostupnú cenu na skutočnosť. Na predaj POSLEDNÉ DVA DOMY.

DOM
Višňová ulica - Senec
novostavba
holodom
4-izbový dvojpodlažný RD
tehla / zateplenie
úžitková plocha: 129 m2 + terasa
3 parkovacie miesta
príprava na krb
príprava na alarm
hliníkové bezpečnostné dvere
plastové okná
terasa so záhradou
2 x WC
IS: mestský vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia, prípojka na internet, pevnú linku, káblovú televíziu
energetický certifikát: B
orientácia: JV-JZ-SV

Popis:
prízemie - predsieň (6,01 m2), šatník (2,91 m2), WC s umývadlom (1,64 m2), kuchyňa (12,71 m2), jedálenská časť (14,52 m2), komora (2,33 m2), obývacia izba s prípravou na krb a vstupom na terasu (26,15 m2), schodisko (5,25 m2), terasa, záhrada, 3 parkovacie miesta pred domom

poschodie - chodba (6,9 m2), izba (12,21 m2), izba (12,73 m2), šatník (3,88 m2), izba (11,71 m2), kúpeľňa s WC (10,49 m2).

Ponúkaný rodinný dom je súčasťou atraktívnej novovybudovanej obytnej zóny Senec – časť Malý Biel. Architektonicky je zástavba RD riešená ako súbor dvojdomov. Pričom práve svojím citlivým prístupom sú domy navrhnuté tak, aby bolo podčiarknuté najmä súkromie každej rodiny a najideálnejšia orientácia na svetové strany, dôrazom na prirodzené presvetlenie izieb. Každý z domov má svoju vlastnú obvodovú stenu, samostatný oplotený pozemok, súkromné parkovacie miesta. Čisté línie domu sú navrhnuté podľa súčasných trendov minimalizmu. RD sa predáva v štádiu holodom, vďaka čomu nemusíte uberať zo svojich požiadaviek na dizajn interiéru a zrealizovať si svoje predstavy o bývaní do poslednej dekorácie.

Rodinný dom je postavený z klasických materiálov. Pri realizácii stavby boli preferované vysokokvalitné komponenty tak, aby bola udržaná nízka energetická náročnosť domu. Obvodové múry, ako aj vnútorné priečky sú z brúsenej tehly Heluz 25 cm. Vonkajšia fasáda je zateplená 20 cm izoláciou. Dom disponuje zaizolovanou, pultovou strechou s dreveným krovom. Strecha je zaizolovaná 32 cm minerálnou vatou. V celom priestore sa nachádzajú nemecké plastové okná s izolačným trojsklom. V prípade záujmu je možné za doplatok osadiť hliníkové, či drevené okná. Vstupné dvere sú bezpečnostné v luxusnom hliníkovom prevedení.

V rámci interiéru budú zrealizované:
- betónové potery s izoláciou EPS S150 10 cm
- sadrové omietky s 1 náterom
- sadrokartónový strop
- radiátory(bez vykurovacieho kotla)
- príprava pre kuchynskú linku
- príprava na krb
- príprava na alarm
- príprava na klimatizáciu (za príplatok)

Exteriérové úpravy:
- zateplenie
- fasádna omietka (výber z 8 farebných variánt)
- oplotenie celého pozemku – betónové tvárnice bez povrchovej úpravy
- vstupná bránička na pozemok
- zámková dlažba na parkovacích miestach
- zámková dlažba na chodníku k vchodovým dverám
- drenážny systém
- zarovnaný terén záhrady
- prípojky IS – elektrina, voda, plyn, kanalizácia, telekomunikačné siete

Dispozične je dom riešený ako moderný 4-izbový RD vhodný pre 3 - 5 člennú rodinu. Ponúka tri nepriechodné spálne s dostatočným úložným miestom. Samozrejmosťou je samostatná komora, dva šatníky a miesto na osadenie kotla. Dominantný prvok dennej časti tvoria veľkoplošné rožné okná otvárajúci celý priestor smerom do záhrady. Túto miestnosť charakterizuje vzdušná, slnečná atmosféra a príjemne zvládnuté prepojenie kľudovej obývacej zóny s úžitkovou kuchynskou časťou a veľkým priestorom pre jedáleň. Možnosť osadenia krbu podporuje útulnosť celého priestoru.

POZEMOK
veľkosť 287 m2
oplotenie
parkovacie státie pre 3 autá
všetky IS

OKOLIE
Malý Biel – súčasť okresného mesta Senec. Svojou polohou domu ponúka pokojné, bezpečné, bývanie pre rodiny na novej ulici s priateľskými susedmi, prevažne mladé rodiny len 2 km od centra Senca s plnou občianskou vybavenosťou. Pár krokov pešo sa nachádza nové detské ihrisko, zastávka autobusu. Pár minút autom centrum mesta, promenáda plná obchodov, reštaurácií. K dispozícii sú školské zariadenia, zdravotné stredisko, pošta, široká sieť služieb, výborná možnosť nákupov (Billa, Jednota, Tesco, Lidl, Kaufland...). Voľne chvíle môžete stráviť príjemným relaxom a športovaním v okolí Slnečných jazier, jazier vo Veľkom Bieli, cyklistikou, či golfom v Bernolákove. Zaujímavosť lokality potvrdzuje ľahká dostupnosť Bratislavy a neďaleký výjazd na diaľnicu.

Viac informácií o tejto ponuke u makléra.

CENA
144 000 EUR (4 338 144 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Višňová, 4 izbový dom, 129 m2, Senec - Senec
144 000 €
exkluzívne