PREDANÉ - ZADUNAJSKÁ, 2-i byt, 63,5 m2 - 13-ročná tehlová bytovka, bezproblémové parkovanie, najžiadanejšia lokalita ZAČIATKU PETRŽALKY - Bratislava-Petržalka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ZADUNAJSKÁ, 2-i byt, 63,5 m2 - 13-ročná tehlová bytovka, bezproblémové parkovanie, najžiadanejšia lokalita ZAČIATKU PETRŽALKY

  • ponukabyvania.sk_Zadunajská cesta_2-izbový-byt_archív
94 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite, hneď na začiatku Petržalky, neďaleko AUPARK, INCHEBA, DIGITAL PARK. Nerušený výhľad na Rakúsko a Petržalku, BEZPROBLÉMOVE PARKOVANIE, slnečná orientácia, zateplený TEHLOVÝ BYTOVÝ DOM, a to všetko len 5 minút od úplného centra Bratislavy.

Perfektné BÝVANIE PRE MODERNÝCH ĽUDÍ, ktorí chcú mať všetko po ruke, ale tiež výborná INVESTÍCIA AKO ŽIADANÝ BYT NA PRENÁJOM v preferovanej lokalite pri Starom Meste.

BYT
Zadunajská ulica
2 izbový
úžitková plocha: 63,5 m2 (byt 60,6 m2 + pivnica 2,9 m2)
11. poschodie / 11
tehlový
13-ročná stavba
nepriechodné izby
plastové okná
murovaná pivnica na poschodí
ústredné kúrenie
orientácia: Z-J

Popis: vstupná chodba, samostatné WC s malým umývadlom, kúpeľňa s vaňou, veľká spálňa, obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome s 3 výťahmi. Na prízemí bytového domu sa nachádzajú obchodné priestory, reštaurácia a parkovisko. Spoločný interiér je čistý a udržiavaný so vstupnou bránou na čip. Vonkajšia fasáda, ako aj strecha je zateplená. Samotný byt je situovaný na 11. poschodí a ponúka cenné súkromie bez rušivých susedov nad hlavou. Vďaka vyššiemu poschodiu disponuje príjemnými panoramatickými výhľadmi do ďalekého okolia. Celodenné presvetlenie bytu zaručuje slnečná orientácia na západnú a južnú stranu.

V byte sa nachádzajú nové plastové okná so žalúziami (v záruke), stierky, drevené interiérové dvere a zárubne, zánovná kuchynská linka s elektrickým sporákom a umývačkou riadu, radiátory s termostatickými hlavicami a pomerovými meračmi. Na podlahách sú položené laminátové parkety, v sociálnom zázemí sa nachádza dlažba. Rozumná dispozícia bytu prirodzene rozdeľuje byt na dennú a nočnú časť. Káblovú televízia a internet zabezpečuje spoločnosť UPC.

Vstupná chodba umožňuje praktické umiestnenie šatníkovej skrine. V samostatnom WC sa nachádza malé umývadlo. Kúpeľňa je vybavené klasickou vaňou a nezabudlo sa ani na miesto na umiestnenie pračky. Veľká nepriechodná spálňa má taktiež dostatočný priestor na zrealizovanie účelnej vstavanej skrine. Denný priestor je riešený prepojením obývacej izby a kuchyne s vlastným oknom. Celá táto obytná časť je dispozične navrhnutá tak, aby bolo možné zariadiť si jednotlivé zóny (pracovná časť, jedáleň, kuchyňa, obývacia izba) a naplno využiť dostatočnú metráž bytu. Úložnú možnosť bytu šikovne zväčšuje veľká murovaná pivnica priamo na poschodí bytu.

BYTOVÝ DOM
tehla
staršia novostavba
polyfunkcia
zateplená fasáda
pivnica
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov
parkovacie miesta pri bytovke

OKOLIE
Začiatok Petržalky, Dvory - obľúbená revitalizovaná lokalita výborná dostupnosť centra, rýchle napojenie na obchvat a Rakúsko. Priamo pod domom sa nachádza reštaurácia, hotel. V pešej dostupnosti Nobelovo námestie s obchodným strediskom, Aupark, Incheba, Digital park, gymnáziá, základná škola, fitnes centrum Relax, zastávka MHD aj s priamym spojom do Hainburgu (80, 82, 88, 92, 192, 901, 50, 83, 84, 91, 93, 94, 191). Neďaleko petržalské korzo, zdravotné stredisko, Billa, kostol, pošta, železničná stanica, Sad Janka Kráľa, Tyršovo nábrežie, Dunaj, Eurovea, historické centrum. V priamom okolí tenisové kurty, ihriská , bežecké trate. Kompletná občianska vybavenosť mestskej časti Petržalka.

CENA
94 500 EUR (2 846 907 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Zadunajská cesta, 2 izbový byt, 64 m2, Bratislava V - Petržalka
94 500 €
exkluzívne