PRENAJATÉ - SEGNEROVA, 3-i byt, 60 m2 – nadštandardne ZREKONŠTRUOVANÝ byt s loggiou a šatníkom, v zateplenom bytovom dome, KOMPLETNE ZARIADENÝ - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - SEGNEROVA, 3-i byt, 60 m2 – nadštandardne ZREKONŠTRUOVANÝ byt s loggiou a šatníkom, v zateplenom bytovom dome, KOMPLETNE ZARIADENÝ

  • ponukabyvania.sk_Segnerova_3-izbový-byt_archív
380 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM krásny, kompletne zrekonštruovaný 3-i byt v príjemnej lokalite, s výbornou dostupnosťou na začiatku Karlovej Vsi

BYT
Segnerova - Bratislava IV, Karlova Ves
3-izbový
úžitková plocha: 60,13 m2 (byt 57,13 m2 + loggia 3 m2)
5. poschodie / 11
nová rekonštrukcia
kompletne zariadený
nový nábytok a spotrebiče
bezpečnostné vstupné dvere
vstavané skrine
šatník
plastové okná
orientácia: Z

Popis: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, izba, šatník, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC

obývacia izba s kuchyňou.................23,39 m2
izba...................................................13,32 m2
izba.....................................................8,85 m2
šatník..................................................4,30 m2
kúpeľňa...............................................2,59 m2
WC......................................................1,00 m2
vstupná chodba..................................3,68 m2
loggia..................................................3,00 m2

Ak hľadáte komfortné bývanie v lokalite s dobrou dopravnou dostupnosťou, táto ponuka je určená práve pre Vás. Krásny, zrekonštruovaný byt s novým nábytkom a spotrebičmi je situovaný na 5. poschodí 11-poschodového zatepleného bytového domu. Dom sa nachádza v obľúbenej lokalite s výbornou vybavenosťou na začiatku Karlovej Vsi.

Byt je orientovaný na západ, takže slnečné lúče a denné svetlo vás budú sprevádzať až do záveru dňa. Príjemný pocit umocňuje vkusná a kvalitne prevedená rekonštrukcia. Byt bol dispozične zmenený, čím bol vytvorený funkčný a plne využitý priestor s kvalitným vybavením.

Do bytu sa dostávame cez bezpečnostné vstupné dvere. Na ľavej strane sa nachádza elegantná kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.
Centrálnu miestnosť bytu tvorí obývacia izba spojená s kuchyňou. Nachádza sa tu veľká roldor skriňa, ktorej dekor sa opakuje aj na kvalitnej kuchynskej linke a nenútene spája celý priestor. Kuchynská linka je plne vybavená elektrospotrebičmi, má dostatok odkladacích priestorov aj vďaka praktickému barovému pultu. Barový pult plynule oddeľuje obývaciu časť.

Z obývacej izby sa dostávame do priestrannej samostatnej izby z výstupom na loggiu. Z praktickej loggie je výhľad do príjemného zeleného dvora, nerušený bezprostrednou výstavbou.

V druhej izbe sa nachádza efektívne vyskladaná vstavaná skriňa a prechádzame z nej do neoceniteľného šatníka s dostatkom odkladacích priestorov, slúžiaci zároveň ako priestor pre pračku.

V celom byte sú na podlahe kvalitné plávajúce parkety, v sociálnom zázemí je dlažba. Steny sú upravené stierkou v príjemných farbách.

BYTOVÝ DOM
panelový
zateplený
nový výťah
nová vstupná brána
elektronický vrátnik

OKOLIE
Segnerova ulica sa nachádza v obľúbenej lokalite na začiatku Karlovej Vsi. V bezprostrednej blízkosti bytového domu s[ nákupne možnosti Billa, Lidl, škola, gymnázium, poliklinika, lekáreň, obchody, pošta, banky a mnoho iného. Neďaleko sa nachádza detské ihrisko a udržiavané parky.
Svojou polohou umožňuje priamy kontakt s prírodou (Malé Karpaty) a zároveň rýchlu dostupnosť do centra mesta MHD i autom (7 min. do centra mesta). Rýchle a pohodlné je tiež napojenie na diaľničný obchvat smer Viedeň, Budapešť, Brno, Senec, Trnava.
Milovníci prechádzok a aktívneho oddychu určite ocenia neďaleké Líščie Údolie, či športový klub.

CENA
380 EUR / mesiac (11 448 Sk) + 200 EUR energie (140 EUR správa + 25 EUR elektrina + plyn 4 EUR + internet, rozhlas a TV 31 EUR)

U NÁS PROVÍZIU za sprostredkovanie NEPLATÍTE.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Segnerova, 3 izbový byt, 60 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
380 €
exkluzívne