PREDANÉ - EISNEROVA, 3-i byt, 89 m2 - novostavba GLAVICA, tehla, klimatizácia, KOMPLET DIZAJNOVÉ ZARIADENIE a PARKOVACIE MIESTO V CENE - Bratislava-Devínska Nová Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - EISNEROVA, 3-i byt, 89 m2 - novostavba GLAVICA, tehla, klimatizácia, KOMPLET DIZAJNOVÉ ZARIADENIE a PARKOVACIE MIESTO V CENE

  • ponukabyvania.sk_Eisnerova_3-izbový-byt_archív
149 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ nadštandardný 3-izbový byt v tehlovej, nízkopodlažnej NOVOSTAVBE S VÝŤAHOM, v malebnom, pokojnom prostredí pod úpätím Devínskej Kobyly. Elegantná kuchynská linka vybavená špičkovými SOPOTREBIČMI SIEMENS, výkonná KLIMATIZÁCIA, PODLAHOVÉ KÚRENIE v kúpeľni s vaňou a veľkoplošnou sprchou, veľký, centrálny ŠATNÍK, slnečné loggie, VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTO a komplet nový MODERNÝ NÁBYTOK a OSVETLENIE v cene.

Jedinečný, komfortný byt bez akýchkoľvek ďalších investícií, ktorý zaujme aj náročných klientov. Punc výnimočného, reprezentatívneho bývania dodáva aj súkromný, oplotený AREÁL S TRÁVNIKOM a posedením, určený na oddych majiteľov, murovaná PIVNICA PRI BYTE a VLASTNÁ KOTOLŇA v bytovom dome.

BYT
Eisnerova ulica - Devínska nová Ves, Podhorské
3-izbový
úžitková plocha: 88,92 m2 (byt 73,8 m2 + balkón 5, 08 m2 + loggia 3,73 m2 + pivnica 2,16 m2 + 4,15 m2)
5. poschodie / 5
tehlový / zateplený
novostavba
balkón, loggia
murované pivnice
šatník
nepriechodné izby
plastové okná
žalúzie, sieťky proti hmyzu, rolety
bezpečnostné dvere
komplet zariadený
vlastné parkovacie miesto
klimatizácia
podlahové kúrenie v kúpeľni
vlastná kotolňa v bytovom dome
orientácia: V-Z

Popis: predsieň, chodba, šatník, spálňa so vstupom na loggiu, detská izba, kúpeľňa s oknom, vaňou a sprchovým kútom a WC oddelené priečkou, kuchyňa s oknom prepojená s jedálenskou časťou a obývacou izbou so vstupom na balkón, murovaná pivnica na poschodí bytu, veľká pivnica na prízemí, vonkajšie parkovacie miesto.

Ponúkaný byt sa nachádza dvojročnej nízkopodlažnej novostavbe s výťahom. Bytový dom je postavený z klasickej pálenej tehly a pre čo najnižšiu energetickú náročnosť je fasáda domu komplet zateplená. K udržaniu nízkych nákladov na vykurovanie taktiež efektívne slúži vlastná kotolňa priamo v bytovke. Novostavba Glavica ponúka malý počet bytových jednotiek, príjemné okolie rodinných domov a prírody, čím si byt udržal cenné súkromie a nerušené výhľady. Pre zvýšenie pohodlia obyvateľov a vytvorenia bezpečného miesta na hranie pre deti, je na prízemí bytového domu k dispozícii spoločný trávnatý areál s naplánovanou výstavbou záhradného altánku a súkromného detského ihriska.

Byt je situovaný na najvyššom piatom poschodí. Vďaka nadštandardnej dvojitej izolácii strechy ponúka bezproblémové bývanie s najväčšou mierou súkromia a najkrajšími výhľadmi do okolia. Pri zariaďovaní bytu boli kladené vysoké požiadavky, všetky atribúty bytu sú navrhnuté na mieru a vo vysokej kvalite. V byte sa nachádzajú značkové plávajúce podlahy, dlažba, moderné interiérové dvere a zárubne, masívne bezpečnostné dvere Adlo, plastové okná so žalúziami, sieťkami proti hmyzu, na loggii v spálni aj s vonkajšími roletami, strešné okná Velux so sieťkami proti hmyzu, so solárnymi roletami a klasickými zatemňovacími roletami. V byte sa nachádzajú vyregulované radiátory. V priestore kúpeľne je osadený praktický rebríkový radiátor a taktiež obľúbené podlahové kúrenie. Pre tepelnú pohodu počas celého roka je byt vybavený dvoma výkonnými klimatizačnými jednotkami (obývacia izba, chodba), ktoré sa dajú nastaviť na chladenie, ako aj vykurovanie priestoru.

Byt sa predáva komplet zariadený. V byte ostáva exkluzívna kuchynská linka plne vybavená vstavanými spotrebičmi značky Siemens (sklokeramická varná doska, špičkový digestor, multifunkčná rúra, vstavaná mikrovlnka, umývačka riadu, kameninový drez). K dispozícii novým majiteľom ostane moderný nábytok (bielo-fialová sedacia súprava, komoda pod televízor, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ, detská izba, vysoké police v šatníku, šatníková skriňa v predsieni, kúpeľňový nábytok, svietidlá).

Byt má funkčnú dispozíciu s nepriechodnými izbami. Celkovo je byt výborne presvetlený so slnečnou atmosférou. Srdcom bytu je otvorená denná časť obývacej izby prepojená cez jedálenskú zónu a barový pult do priestrannej kuchyne s oknom. Denný priestor je možné oddeliť od ostatných častí bytu presklenými posuvnými dverami, čo prakticky oddelí spoločenskú zónu od pokojnej nočnej časti bytu. Celý denný priestor je orientovaný na východ a ponúka vstup na balkón s výhľadom na prírodnú rezerváciu Devínskej Kobyly. V byte sa ďalej nachádza centrálny murovaný šatník s prístupom z chodby. Dve dostatočne veľké nepriechodné spálne s jednou podkrovnou stenou, so strešnými oknami. Rodičovská spálňa disponuje loggiou s nerušeným výhľadom na DNV a siluetu Karpát. Veľká kúpeľňa plne postačí aj viacčlennej rodine. Čisté línie, dostatok denného svetla z vetracieho okna, miesto na osadenie pračky, podlahové kúrenie, ako aj klasická, vstavaná vaňa a k tomu veľkoplošná presklená sprcha budú spríjemňovať každý váš deň. Závesné WC je osadené v priestore kúpeľne za murovanou priečkou.

Aby bol zabezpečený dostatok úložného priestoru, aj pre sezónne veci, k bytu prináležia dve murované pivnice. Menšia sa nachádza priamo na poschodí bytu. Pre bezstarostné parkovanie nových majiteľov je v cene bytu jedno veľké parkovacie miesto pred bytovým domom. V prípade záujmu o viac parkovacích miest pre ostatných členov rodiny je možné dokúpenie si ďalších externých parkovacích miest. Teplo na vykurovanie je odoberané z lokálnej kotolne bytového domu. Mesačné nájomné je 130 EUR na 3 osoby. Káblová televízia a internet je zabezpečovaná spoločnosťou UPC.

Ak si chcete svoj nový byt hneď naplno užívať, nestrácať čas a peniaze rekonštrukciou a zariaďovaním, je pre vás dôležitá energetická nenáročnosť a náklady pod kontrolou, kvalitné materiály a príjemné prostredie pre život vašej rodiny s dosahom prírody a širokej občianskej vybavenosti, príďte sa pozrieť na tento vkusný byt.

BYTOVÝ DOM
tehla / zateplenie
súkromné parkovacie miesta
spoločný trávnatý dvor
výťah
pivnice
vlastná kotolňa
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov

OKOLIE
Devínska nová Ves – začiatok mestskej časti, nová lokalita Glavica. Oblasť je ideálna pre pokojné rodinné bývanie. Menšia mestská časť s množstvom mladých rodín s deťmi, ohraničená okúzľujúcim prírodným prostredím Karpát a povodia Moravy, s výrazným vplyvom chorvátskej kultúry. Priame okolie tvorí zástavba nových rodinných domov, za domom sa nachádza prírodná chránená oblasť Malých Karpát. Bytový dom má výbornú pešiu dostupnosť plnej občianskej vybavenosti. Pri dome sa nachádza predajňa potravín Lidl, pár minút pešo nákupná galéria so supermarketom Tesco, zastávka MHD (20, 21, 120). V okolí nájdete množstvo detských ihrísk a športovísk (tenisové kurty, bežecké trate, futbalový štadión, baseballové ihrisko, ihrisko pre pozemný hokej), niekoľko základných škôl, škôlky, centrum voľného času, materské centrum. V pešej dostupnosti je taktiež zdravotné stredisko, kostol, pošta, fitnes centrum, kaviarne, reštaurácie, predajňa Terno. V susedstve sa nachádza prevádzka veľkoobchodu Metro a nová časť Bratislavy Bory, ktorá je vo výstavbe. Devínska nová Ves ponúka i široký priestor pre rekreačné a záujmové vyžitie. Devínska Kobyla, Pieskovec, povodie Moravy, cyklo-chodník až do Rakúska, hrad Devín, či rybník, vám ponúkajú prírodnú kulisu pre vaše rodinné výlety.

CENA
149 900 EUR (4 515 887 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Eisnerova, 3 izbový byt, 89 m2, Bratislava IV - Devínska Nová Ves
149 900 €
exkluzívne