PREDANÉ - LATORICKÁ, 4-i byt, 83 m2 - ZATEPLENÁ, komplet zrekonštruovaná bytovka, NOVÉ STÚPAČKY, VODA A ELEKTRINA, najideálnejšia poloha - Bratislava-Podunajské Biskupice - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - LATORICKÁ, 4-i byt, 83 m2 - ZATEPLENÁ, komplet zrekonštruovaná bytovka, NOVÉ STÚPAČKY, VODA A ELEKTRINA, najideálnejšia poloha

  • ponukabyvania.sk_Latorická_4-izbový-byt_archív
94 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný 4-izbový byt po rekonštrukcii, v moderne prerobenej NÍZKOPODLAŽNEJ bytovke s výťahom, v najobľúbenejšej časti sídliska. Pokojné PROSTREDIE BEZ PREHUSTENEJ VÝSTAVBY, priamo pri dome veľké revitalizované ihrisko, zelené plochy, kvalitné školy. Ideálna centrálna lokalita Podunajských Biskupíc a VÝBORNÝ STAV BYTOVÉHO DOMU.

BYT
Latorická ulica
4-izbový
úžitková plocha: 82,87 m2 (byt 76,52 m2 + loggia 3,97 m2 + pivnica 2,38 m2)
1. poschodie / 6 (nie prízemie)
panel / zateplenie
rekonštrukcia
plastové okná
murované jadro
nové stúpačky
nové rozvody elektriny a vody
pivnica
ústredné kúrenie
orientácia: JV-SZ

Popis: chodba, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa s loggiou, 2 detské izby, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v štýlovo zrekonštruovanej, zateplenej bytovke s upravenými spoločnými priestormi, novou vstupnou bránou so schránkami, novým výťahom, strechou a vymenenou elektroinštaláciou a stúpačkami. Malý počet bytov v bytovom dome pridáva na súkromnom, rodinnom charaktere bývania a napomáha k bezproblémovému parkovaniu priamo pred domom. Samotný byt je situovaný na regulérnom 1. poschodí zo šiestich. Byt nie je prízemný, pod bytom sa nachádza poschodie pivníc a spoločných priestorov. Vďaka výbornej lokalizácii bytovky, ktorá je postavená na nepreplnenej ulici, ani v žiadnom bloku budov, byt ponúka pekný výhľad na zelené okolie a ihrisko s klientmi preferovanou orientáciou na slnečné svetové strany.

Byt prešiel v roku 2010 rekonštrukciou. V byte boli menené plastové okná, komplet podlahy za laminátové parkety, urobené nové stierky, vymenená vodo a elektroinštalácia v priestore kuchyne a kúpeľne, vymenené ističe, stúpačky, vyregulované radiátory s pomerovými meračmi. Taktiež bola realizovaná výmena kuchynskej linky a prerábka sociálneho zázemia (nový obklad, dlažba, sanita). V byte sa nachádzajú veľmi dobre zachovalé pôvodné interiérové dvere a vstupné dvere.

Priestor bytu ponúka obľúbenú, typovú dispozíciu 4-izbového bytu s troma nepriechodnými, dostatočne priestrannými spálňami. Jedna zo spální disponuje vstupom na loggiu. Klasické rozloženie izieb, ako samostatná kuchyňa, veľká obývacia izba a centrálna hala umožňuje pohodlné bývanie viacčlennej rodine. Kúrenie je zabezpečované ústrednou dodávkou tepla. Mesačné nájomné predstavuje čiastku 157 EUR / 2 osoby. Radiátory disponujú pomerovými meračmi a regulátormi kúrenia. V byte je zavedený internet a káblová televízia (Orange, UPC, T-Com).

BYTOVÝ DOM
panel
zateplená fasáda
rekonštrukcia spoločných priestorov
nová strecha
nová elektroinštalácia
nové stúpačky
moderný výťah
nízkopodlažná bytovka
pohodlné parkovanie na parkoviskách okolo domu

OKOLIE
Podunajské Biskupice - príjemné prostredie v najpreferovanejšej lokalite mestskej časti. Priamo pod bytovým domom sa nachádza veľké detské ihrisko (nové preliezky, hojdačky, malá lezecká stena, štrkové pieskoviská, ihrisko na basketbal, volejbal, detská cyklo trasa, trávnaté futbalové ihrisko...) ideálne pre bezpečné hranie detí s dohľadom rodičov priamo z okna. Pri dome sa nachádza otvorené priestranstvo so zeleňou, dostatok parkovacích miest. Bezproblémová pešia dostupnosť materskej školy, základnej školy, gymnáziá, či obchodnej akadémie robí túto lokalitu ideálnu pre rodinné bývanie. Okolie ponúka plnú občiansku vybavenosť, od širokej siete nákupných možností (5 minút OC Hron, Moja Samoška, Billa, Lidl, trhovisko) cez reštaurácie a kaviarne, neďaleko pošta, baseballové ihrisko, tenisové kury, športová hala, zdravotné stredisko, po rozsiahlu sieť služieb (lekárne, banky, salóny krásy, fitness centrum a knižnica 5 minút od domu). V bezproblémovej dostupnosti sa nachádza Fakultná nemocnica a pokojná oblasť rodinných domov a záhrad. Zastávka MHD sa nachádza len pár minút pešo od domu a ponúka priame spoje do centra Bratislavy (linky 65, 67, 78, 79, 87, 178, 201, 202 ), taktiež je k dispozícii pár minút vzdialená železničná stanica.

CENA
94 500 EUR (2 846 907 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Latorická, 4 izbový byt, 83 m2, Bratislava II - Podunajské Biskupice
94 500 €
exkluzívne