PREDANÉ - STAVBÁRSKA, 3-i byt, 65 m2 - pri pešej zóne na Poľnohospodárskej, ZATEPLENÝ BYTOVÝ DOM, PREROBENÝ BYT za VÝBORNÚ CENU - Bratislava-Vrakuňa - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - STAVBÁRSKA, 3-i byt, 65 m2 - pri pešej zóne na Poľnohospodárskej, ZATEPLENÝ BYTOVÝ DOM, PREROBENÝ BYT za VÝBORNÚ CENU

  • ponukabyvania.sk_Stavbárska_3-izbový-byt_archív
76 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ presvetlený 3-izbový byt po rekonštrukcii s príjemnou atmosférou čistého, útulného bývania. Svetlé plávajúce podlahy, nové biele interiérové dvere a zárubne, vkusná kúpeľňa s nádychom vintage štýlu poteší najmä milovníkov romantického Provence alebo rustikálneho škandinávskeho zariadenia interiéru. ZATEPLENÁ BYTOVKA, NOVÁ STRECHA, vchodová brána, zrekonštruované spoločné priestory, dobrý stav bytu a naozaj ROZUMNÁ CENA prekvapí zase tých, ktorí hľadajú slušný 3-izbový byt v Bratislave za dostupnú cenu.

Bytový dom NIE JE v susedstve Pentagónu, nachádza sa prakticky na začiatku pešej zóny lemovanej obchodmi a službami.

BYT
Stavbárska ulica
3-izbový
úžitková plocha: 65,4 m2 (byt 61,12 m2 + loggia 2,61 m2 + pivnica 1,67 m2)
8. poschodie / 8
panel / zateplenie
rekonštrukcia
plastové okná
murované jadro
bezpečnostné dvere
nepriechodné izby
nové rozvody elektriny a vody v kúpeľni
zasklená loggia
pivnica
ústredné kúrenie
orientácia: J-S

Popis: hala, detská izba, kuchyňa som vstupom na loggiu, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, spálňa, obývacia izba, latková pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v zateplenej bytovke s výťahom, upravenými spoločnými priestormi, novou vstupnou bránou a schránkami, zrekonštruovanou strechou. Priestory bytového domu sú stále udržiavané a čisté. Je naplánovaná výmena výťahu a podlahoviny na schodisku. Vo vchode sa nachádzajú slušní susedia. Byt je situovaný na najvyššom ôsmom poschodí. Vďaka novej izolácii strechy ponúka bezproblémové bývanie s najväčšou mierou súkromia, bez rušivých susedov nad hlavou a najkrajšími výhľadmi na celú Vrakuňu i do ďalekého okolia na Kamzík.

Byt prešiel vkusnou rekonštrukciou. V byte bola realizovaná výmena jadra za nové murované. Pri rekonštrukcii kúpeľne bola urobená výmena vodo a elektroinštalácie. Boli osadené nové plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bezpečnostné dvere Adlo, nové interiérové dvere a zárubne, položené plávajúce podlahy s dekórom svetlého dreva, vystierkované steny, prebehla rekonštrukcia sociálneho zázemia (obklady, dlažba, sanita). V byte sa nachádza provizórna kuchynská linka so vstavanou varnou doskou a digestorom. Celkovo byt pôsobí príjemne svetlo a harmonicky.

Dispozične byt ponúka klasické rozdelenie priestoru bez priechodných izieb. Centrálna vstupná hala ponúka miesto na osadenie praktickej vstavanej skrine. Samostatná kuchyňa s loggiou, oddelené WC od kúpeľne prispievajú k pohodliu bývania. Byt disponuje dvoma spálňami a priestrannou obývacou izbou. Kúrenie je vyregulované, zabezpečované ústrednou dodávkou tepla. V byte je zavedený internet a káblová televízia (Orange). Mesačné nájomné predstavuje čiastku 140 EUR / 1 osoba.

BYTOVÝ DOM
panel
zateplená fasáda
rekonštrukcia spoločných priestorov
nová strecha
osem podlažná bytovka

OKOLIE
Mestská časť Vrakúňa - priame okolie tvorí zástavba bytových a rodinných domov a neďaleká pešia zóna Vrakune. Lokalita ponúka širokú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti sa nachádza predajňa potravín Moja Samoška, tenisové kurty, pošta, zdravotné stredisko, ovocný a zeleninový trh, fitnes centrum, Tesco expres, reštaurácie, zastávka MHD. Rodiny s deťmi ocenia ihrisko pod domom, škôlky, jasle, školy len pár minút pešo. K dispozícii je dobrá sieť obchodov (Billa, Lidl, Tesco, Kaufland). Zastávka MHD ponúka spojenie s centrom mesta a ostatnými mestskými časťami pravidelnými linkami 78, 87, 75, 79, 201, 202. Milovníci prechádzok ocenia neďaleké rameno Malého Dunaja a lesopark.

CENA
76 000 EUR (2 289 576 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.
Stavbárska, 3 izbový byt, 65 m2, Bratislava II - Vrakuňa
76 000 €
exkluzívne