PREDANÉ - ZA SOKOLOVŇOU, 3-i byt, 87 m2 – krásny, KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ tehlový byt s veľkou loggiou, v tichej lokalite neďaleko HORSKÉHO PARKU - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ZA SOKOLOVŇOU, 3-i byt, 87 m2 – krásny, KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ tehlový byt s veľkou loggiou, v tichej lokalite neďaleko HORSKÉHO PARKU

  • ponukabyvania.sk_Za sokolovňou_3-izbový-byt_archív
144 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný, KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-i tehlový byt po rekonštrukcii v príjemnom prostredí, na konci tichej slepej ulice

BYT
Za sokolovňou - Bratislava I.,STARÉ MESTO
3-izbový
úžitková plocha: 87 m2 (76,04 m2 byt + 8,2 m2 loggia + 2,78 m2 pivnica)
1. poschodie / 4
tehlový
kompletná rekonštrukcia
plastové okná so žalúziami a sieťkami
bezpečnostné dvere
lukratívna lokalita

Popis: vstupná hala, obývacia izba s výstupom na loggiu, 2 samostatné nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC

hala.................................15,97 m2
kuchyňa...........................10,53 m2
obývacia izba...................19,47 m2
izba I................................13,68 m2
izba II...............................12,11 m2
kúpeľňa.............................3,34 m2
WC...................................1,04 m2
loggia................................8,20 m2

Byt sa nachádza na prvom poschodí 4-poschodového bytového domu. Tehlový dom je situovaný v tichej pokojnej lokalite neďaleko Horského Parku.

Prevažná časť výborne riešeného, priestranného 3-izbového bytu je orientovaná na východ. Má výborné dispozičné riešenie bez priechodných izieb. Byt prešiel kompletnou, precíznou rekonštrukciou, počas ktorej boli vymenené elektroinštalácie, rozvody vody, vymenené plastové okná, nová kuchynská linka, nové obklady, sanita, položené nové podlahy.

Po vstupe do bytu sa dostávame do veľkej haly. Vďaka veľkej roldor skrini má dostatok úložného priestoru. Z haly sa priamo dostávame do obývacej izby s výstupom na veľkú loggiu. Priestranná loggia poskytuje priestor na príjemné posedenie a pekný výhľad.

Chodbou sa z haly dostávame do ďalších častí bytu. Na pravej strane je kúpeľňa s vkusným, elegantným obkladom a vaňou a samostatné WC.
Ďalej sa dostávame do kuchyne s novou kuchynskou linkou a elektrospotrebičmi. Kuchynská linka vrátane elektrospotrebičov ostáva rovnako ako ostatné zariadenie v byte, je jeho súčasťou pri predaji.
Chodbou prechádzame tiež do dvoch samostatných nepriechodných izieb. Jedna z izieb má rovnako ako obývacia izba výstup na spoločnú loggiu.

Vo všetkých obytných miestnostiach sa na podlahe nachádzajú drevené parkety, v ostatných priestoroch je dlažba. Okná aj balkónové dvere majú bezpečnostnú fóliu, čo zvyšuje vašu bezpečnosť.
Steny sú upravené stierkou v príjemných pastelových farbách.
K bytu patrí pivnica aj podiel na pozemku pod domom a v okolí.

Veľkou výhodou je, že bytový dom disponuje vlastnou kotolňou a nie je závislý od vykurovacej sezóny.
Byt je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú komfortné bývanie bez ďalších vstupných investícií, ktoré v sebe spája výhody bývania v Starom Meste a zároveň poskytuje ničím nerušené, tiché prostredie.

Mesačné režijné náklady sú 190 EUR + elektrina

BYTOVÝ DOM
tehla
výťah
pivnica
nová vstupná brána
plánované zateplenie
vlastná kotolňa

OKOLIE
Prestížna lokalita – Bratislava, Staré Mesto, ktorá nikdy nestratí na svojej atraktivite. Ideálna poloha, priamo v centre mesta. Okolie je tiché, vďaka slepej ulici nerušené zbytočnou premávkou.
Len pár minút od pešieho Korza, Bratislavského hradu, nábrežia Dunaja, Parlamentu. Obľúbená časť, v okolí sa nachádza Ministerstvo zahraničných vecí, Slovenská akadémia vied, Hlavná stanica a mnoho ďalšieho.
Komfortná pešia dostupnosť do centra mesta. Staré mesto ponúka naozaj kompletnú občiansku vybavenosť.
Príroda na dosah v tesnej blízkosti domu - lesopark Kalvária a Horský Park vhodné na oddych alebo prechádzky v prírode. Športový areál (v smere na Patrónku poteší všetkých milovníkov aktívneho oddychu.)

CENA
144 990 EUR (4 367 969 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Za sokolovňou, 3 izbový byt, 87 m2, Bratislava I - Staré Mesto
144 990 €
exkluzívne