PREDANÉ - MEDVEĎOVEJ, 2-i byt, 67 m2, 8.p./12 – priestranný byt S LOGGIOU, v zateplenom bytovom dome, VO VYHĽADÁVANEJ ČASTI PETRŽALKY - Bratislava-Petržalka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - MEDVEĎOVEJ, 2-i byt, 67 m2, 8.p./12 – priestranný byt S LOGGIOU, v zateplenom bytovom dome, VO VYHĽADÁVANEJ ČASTI PETRŽALKY

  • ponukabyvania.sk_Medveďovej_2-izbový-byt_archív
85 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ veľký 2-i byt s loggiou v atraktívne zrenovovanom bytovom dome vo výborne dostupnej lokalite

BYT
Medveďovej - Bratislava V, Petržalka - Ovsište
2-izbový
úžitková plocha: 67 m2 (byt 62 m2 + loggia 3,35 m2 + pivnica 1,87 m2)
8. poschodie / 12
plastové okná
loggia
orientácia: V-Z

S ČISTÝM LISTOM VLASTNÍCTVA A PREDAJOM VOĽNÝ

Popis: vstupná chodba, hala, 2 samostatné nepriechodné izby, kuchyňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC

Byt sa nachádza na 8. poschodí 12-poschodového bytového domu. Má ideálnu orientáciu na východ a západ, vďaka čomu je krásne presvetlený počas celého dňa. Bytový dom je situovaný v obľúbenej a výborne dostupnej lokalite na začiatku Petržalky. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou vonkajších aj vnútorných priestorov, pri ktorej bolo zrealizované zateplenie fasády, osadenie nových vchodových brán, nových poštových schránok, renovácia výťahov a bola vykonaná rekonštrukcia strechy.

Po vstupe do bytu vchádzame do vstupnej predsiene, ktorá vznikla zväčšením bytu o samostatnú uzamykateľnú chodbu. Cez ňu prechádzame do veľkej haly, z ktorej sa dostávame do ostatných častí bytu. Na pravej strane sa nachádza kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.
Ďalej sa v byte nachádzajú dve samostatné nepriechodné izby a kuchyňa s výstupom na loggiu. Praktická loggia poskytuje priestor na príjemné posedenie.

V celom byte prebehla výmena nových plastových okien, inak je byt v pôvodnom, veľmi dobrom, udržiavanom stave.
Byt je vykurovaný prostredníctvom ústredného kúrenia. Na radiátoroch sú namontované merače a termohlavice, čo umožňuje efektívnu reguláciu nákladov na bývanie.

K bytu patrí pivnica a podiel na pozemku pod domom. Na poschodí je uzamykateľná chodba pre 4 byty, ktorú možno využiť na skladovanie kočíka, či bicykla.

Mesačné prevádzkové náklady: len 111 EUR + elektrina + plyn

BYTOVÝ DOM
panel
zateplený
nová fasáda domu
nové vstupy do domu
nové schránky
2x výťah (nákladný a osobný)
pivnica
slušný a čistý vchod
krásne, upravené okolie domu

OKOLIE
Petržalka – Ovsište, obľúbená, príjemná časť sídliska. Výhodná poloha začiatku Petržalky, zabezpečuje bezproblémové a rýchle spojenie do centra mesta. Neďaleko domu sa nachádzajú zastávky MHD so širokou ponukou spojov do centra aj iných mestských častí. Neďaleko od bytového domu nájdete prevádzku potravín Terno, Ovsištské námestie, kde sa nachádza pošta, kultúrny dom, nákupné stredisko, ZŠ, MŠ, poliklinika, ihrisko, či fitness centrum. Byt sa nachádza len pár minút od Ekonomickej Univerzity, pobočky Zdravotnej poisťovne, či športového klubu Slávia UK.
Voľný čas možno tráviť v neďalekom jazdeckom areáli, prechádzkami, či korčuľovaním po hrádzi, turistikou v Lužných lesoch, či pri jazere Draždiak, čo ocenia najmä ľudia, ktorí milujú pohyb na čerstvom vzduchu, mladé rodinky s deťmi, či majitelia štvornohých miláčikov

CENA
85 000 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Medveďovej, 2 izbový byt, 67 m2, Bratislava V - Petržalka
85 000 €
exkluzívne