PREDANÉ - HLBINNÁ 2 i byt, až 69 m2 s priestrannou loggiou - NOVOSTAVBA - nízkopodlažný bytový dom v príjemnom zelenom prostredí, PARKOVACIE MIESTO V CENE - Bratislava-Podunajské Biskupice - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - HLBINNÁ 2 i byt, až 69 m2 s priestrannou loggiou - NOVOSTAVBA - nízkopodlažný bytový dom v príjemnom zelenom prostredí, PARKOVACIE MIESTO V CENE

  • ponukabyvania.sk_Hlbinná_2-izbový-byt_archív
97 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ slnečný 2i byt v NOVOSTAVBE GREENPOINT

Bytový dom Greenpoint predstavuje moderný štvorpodlažný bytový dom, situovaný v zelenej lokalite vidieckeho charakteru v mestskej časti Podunajské Biskupice. Architektonický koncept projektu je založený na ekologických a ekonomických hodnotách, plnej občianskej vybavenosti, dobrej dostupnosti do centra Bratislavy a predovšetkým príjemnom rodinnom prostredí a všadeprítomnej zeleni. Všetky tieto aspekty predurčujú bytový dom na príjemné bývanie najmä pre mladých ľudí na začiatku ich kariéry, či pre mladé páry a rodiny. Vzhľadom na VÝHODNÚ CENU a NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY sú byty v projekte Greenpoint skvelou INVESTIČNOU PRÍLEŽITOSŤOU.

BYT
Hlbinná - Bratislava II, Podunajské Biskupice – pokojná rezidenčná časť
2-izbový
úžitková plocha 69 m2 (byt 53,04 + loggia 12,88 m2 + pivnica 3,18 m2)
novostavba
4.p. / 4
vlastná kotolňa
bezbariérový prístup
veľká loggia
orientácia: SZ

Popis: vstupná chodba, samostatná nepriechodná izba, priestranná obývacia izba s kuchyňou a výstupom na loggiu, kúpeľňa s vaňou a toaletou

Nový bytový dom Greenpoint ponúka pohodlné bývanie v bytoch s optimálnym dispozičným riešením s upriamením pozornosti na ekonomickosť, ale aj ekologickosť vášho bývania.
Bytový dom je energeticky úsporná stavba vďaka vlastnej plynovej kotolni, ktorá umožňuje až 15 % úsporu energií, čo spolu s ďalšími inovatívnymi riešeniami zabezpečí nízke náklady na bývanie.

Byt je vybavený samostatnými meračmi na SUV, TUV. Zárukou úspornosti je i využitie progresívnej tepelnej izolácie Energy saving system, ktorá udržiava príjemnú klímu vnútorného prostredia počas celého roka.

Moderné dekoratívne prvky tvoria prvotriedne španielske obkladačky, nemecké laminátové podlahy Egger, či spoľahlivé interiérové dvere DREVOKOR. Samozrejmosťou sú plastové okná. Príjemnou novinkou sú aj tzv. eco-batérie so šetriacim režimom (šetriace až 6 l vody za minútu), ktoré sú nainštalované v rámci sanity v kúpeľni.

Súčasťou bytu je priestranná loggia ponúkajúca príjemné posedenie počas letných mesiacov a nerušený výhľad. Bytový dom disponuje vlastnými parkovacími miestami.

BYTOVÝ DOM
nízkopodlažný bytový dom
vlastná kotolňa
moderný presklený výťah
parkovacie státie priamo pred bytovým domom v cene

OKOLIE
Bytový dom je umiestnený priamo uprostred pokojnej zástavby rodinných domov. Kľudné a tiché okolité prostredie dáva bývaniu v bytovom dome takmer vidiecky charakter, ktorý podčiarkujú aj výhľady do susedných záhrad, plných bujnej zelene. Že bývate v Bratislave však potvrdzujú panoramatické výhľady nielen na masív Malých Karpát, ale aj na mesto a jeho dominanty.

Lokalita Podunajských Biskupíc sa svojou plnou občianskou vybavenosťou, vidieckym charakterom a dobrou dopravnou dostupnosťou radí medzi veľmi príjemné a plnohodnotné možnosti bývania v Bratislave. V blízkom okolí bytového domu sa nachádzajú všetky druhy služieb od širokej možnosti nákupov (Tesco, Lidl, Billa, Coop Jednota, Teta, Baumax), cez školy, lekárov, úrady, až po centrá voľného času a bohaté kultúrne i športové zázemie.

Okolitá prírodná scenéria ponúka možnosti príjemných výletov v každom ročnom období. Neďaleká chránená prírodná oblasť lužných lesov, medzinárodná dunajská cyklotrasa, či športovo-relaxačný areál poskytujú priestor pre váš aktívny odpočinok.

CENA
97 900 EUR s DPH vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte nás.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Hlbinná, 2 izbový byt, 69 m2, Bratislava II - Podunajské Biskupice
97 900 €
exkluzívne